Keresés

Augusztusi uborkaszezon

Nálunk is beköszöntött az idei "uborkaszezon"! 

Szeretnénk feldobni ezt a lusta, fülledt augusztust, éppen ezért idén is meghirdetjük az uborkaszezoni képfeltöltős játékunkat. A lányok egyáltalán nem angyalok! ;) Talán nem is gondolnád, hogy hányan használnak valamilyen tárgyat maszturbáláshoz. És szinte nincs is olyan nő vagy lány akinek egy méretes uborkát kézbe véve még soha nem támadtak pajzán gondolatai. Közülük jópáran nem álltak meg a gondolatoknál!

Ha te is unod a banánt, - vagy  jelen esetben  az uborkát - ;) mi lecseréljük egy igazán izgalmas, élethű vibrátorra!

Élethű Nature Skin vibrátor

Kezdő vibrátor, élethű formával bőrszerű anyagból!

Az előző cikkünkben olvashattál a Nature Skin anyagról, és termékekről. A mostani játékunk főszereplője is egy ilyen kényeztető. Tökéletesen élethű forma és valódi élményt nyújtó anyag, mely maximálisan ellenálhatatlanná varázsolja a Nature Skin élethű vibrátort! A vibrátor, ideális méreteinek köszönhetően kiváló választás lehet első kényeztetőnek, de a tapasztaltabb felhasználók is örömüket lelhetik benne a realisztikus élmény jóvoltából!

Tulajdonságok:

  • speciális szerkezet, élethű, úgynevezett cyber-skin anyag
  • bársonyos, természetes bőr érzete
  • rugalmas kialakítás, meleg tapintás
  • formás makk és enyhén erezett felszín
  • 7 különböző rezgési ritmus
  • teljes hossz (vezérlővel együtt): 19,5cm
  • behelyezhető hossz: 16cm
  • átmérő: 3-3,5cm

Indulj egy fotóval augusztusban, és az Erotika Shop webáruház jóvoltából, és mi lecseréljük az "uborkádat" erre a cuki élethű vibrátorra!

Hogyan lehet a tiéd a Nature Skin élethűv ibrátor?

1. készíts legalább egy fotót

Készíts magadról legalább egy képet, vagy kérd meg a párodat, hogy fotózzon le. Annyit, és úgy mutatsz meg magadból amennyit jól esik, de mivel "Anonim Suna" rovatról van szó, így a puncidnak mindenképpen szerepelnie kell a képeken. (Ha takarni szeretnél arcot, tetoválást, stb, azt még a feltöltés előtt tedd meg.) 

A fotón szereljen egy uborka! A felhasználása tetszőleges, lehet aktív részese is a kompozíciónak, de természetese az is elég ha csak dekorációs szerepet játszik.

Igazold a képek valódiságát! A fotón szerepeljen az #Vibratorinfo és az #Uborkaszezon felirat. Vagy egy papírlapon, vagy a testedre írva. Így tudjuk a kiszűrni a kamu, netről letöltött fotókat. A manipulált, utólag módosított képek szintén nem játszanak!  A játékon indulni CSAK saját képpel lehetséges!

2. Töltsd fel a képet (képeket) az oldalra

Az elkészített fotókat az oldal alján tudod feltölteni, egyszerre akár többet is. A leírásban mindenképpen írjál magadról vagy a fotókról pár szót.

Fotókat teljesen anonim módon tudsz feltölteni, kizárólag az e-mail címedet kell megadnod. Ez természetesen nem fog az oldalon megjelenni, csak a kapcsolattartás miatt szükséges. Ezen a címen fogunk keresni a szállítás adatokkal kapcsolatban. (Természetesen ezeket az adatokat is teljesen diszkréten kezeljük)

A beküldött fotók, minden esetben elbírálásra kerülnek. Amennyiben nem felelnek meg a tartalmi, vagy formai követelményeknek, úgy nem jár az ajándék. De ha minden kritériumnak eleget tesz, már küldjük is neked a vibrátort! ;) *

(* Egy képfeltöltő csak egyszer kaphat ajándékot)