Keresés

Nature Skin vibrátor teszt Barbarától

Nature Skin élethű vibrátor már ránézésre is nagyon valósághű játék. Mikor elsőként fogtam a kezemben, el sem akartam hinni, hogy ennyire valóságos, még az erezet is érezhető a felszínén. Használat közben pedig egyenesen fantasztikus ez az anyag: amit a legjobbnak tartok, hogy egyáltalán nem hideg, szóval nem kell sziszegni a móka elején sem, míg meg nem melegszik. Nagyon lágy, így a hüvelybe helyezve nekem sehol nem kényelmetlen, nem kemény, nem karcol, viszont megfelelően bordázott, erezett, így nem olyan mintha egy rudat helyeznél be.

A játék nagyon hajlékony és rugalmas, talán nekem egy kicsit túlságosan is puha (mondjuk egy álló péniszhez képest), kicsit merevebben jobban tetszene.

Szexjátékszerek anyagai - 1. rész: TPE

Nagyon sok kérdést kapunk a szexjátékszerek anyagára vonatkozóan. Melyik a jó, melyik a jobb, vagy hogy melyiket ajánljuk. Cikksorozatunkban elsőként a TPE anyagot mutatjuk be, mint a szexuális segédeszközök egyik népszerű anyagát. [...]

A játék anyagának negatívuma, hogy nagyon érzékeny. Könnyen megsérül, akár ha az ujjamat végighúzom rajta szárazon, már “lehorzsolódik” a felszíne. Illetve nekem a nyári melegben, simán tárolás közben egy dobozban megpuhult, “megolvadt” az anyag, és egy kicsit eldeformálódott. Így érdemes figyelni rá, hogy sehol ne nyomódjon tárolás közben, illetve ne tedd ki a napra, hogy még nagyobb meleg érje. A ragadóssága, tapadóssága miatt hintőporral behintve kell tárolni, így nem tapad hozzá semmi, kevésbé koszolódik, illetve az eldeformálódásnak is kisebb az esélye mert nem ragad hozzá a környezetéhez.

Tisztítani nedves törlőkendővel, vagy esetlek vizes kézzel óvatosan lehet. Mivel nem vízálló, így óvatosan kell kezelni, folyó víz alá nem helyezhető.

A játék behelyezhető hossza 16 cm, átmérője 3-3,5 cm. Méretéből adódóan kitűnő azoknak is, akik most próbálnak először vibrátort. Kényelmes, nem túl nagy, nem túl vastag. Én már korábban használtam ennél vastagabb és hosszabb játékot is, amit jobban szerettem, nekem az különlegesebb élményt nyújtott a méretet tekintve. Szóval ha nem vagy már kezdő, és valami igazán izgire vágysz, lehet nem ez a legmegfelelőbb választás számodra.

Viszont a különleges élményt itt a vibráció okozza. 7 különböző ritmusú rezgés közül lehet választani, de vannak erősebb és gyengébb rezgések is. A gyengébb és/vagy lassabb ritmusok nekem az elején jönnek be jobban, de aztán ha már belemelegedek, az erősebb ritmusok nyújtanak igazán különleges élményt. Ez leginkább annak nagyon jó, aki hüvelyi úton szeret és el is tud élvezni. Mivel én nem ezt a csapatot erősítem, leginkább csiklóból tudok elélvezni, így a vibrátor mellé izgatnom kell a csiklómat is. Együtt a kettő viszont sokkal nagyobb élvezetet nyújt, mintha csak a csiklómat izgatnám.

A párommal is nagyon szeretjük használni, igazán fel tudja dobni az együttlétet. Én például néha kifejezetten szeretem, ha mindkét lyuk ki van használva, ez a játék pedig méretéből es puhaságából adódóan erre célra tökéletes, ráadásul a rezgés miatt még a páromnak is plusz élményt nyújt. Tehát tökéletes, ha kicsit izgalmasabbá szeretnénk tenni az együttlétünket.