Keresés

Sunfo okos vibrátor - TESZT Lucától

Sziasztook itt Luca! Újra játékteszt itt most  Most egy bugyivibrátor került a nagyító alá a tesztre. (Szoktak egyáltalán ilyet mondani? :D )

Eredetileg nem ezt a terméket szerettem volna megszerezni, viszont amikor megláttam hogy a LOVENSE féle, hasonló koncepciójú vibri mennyibe kerül, egy kicsit elment tőle a kedvem, és megnéztem a saját pénztárcámat nem totálisan kiürítő ajánlatokat. Így találtam rá erre a termékre.

CSOMAGOLÁS

Első látásra minőséginek tűnik a csomagolás, mutatják rajta a játékot, fő specifikációit. A külső papírból kicsúsztatva a dobozt, és leemelve a tetőt, egyből ott van a vibri, mellette a töltője. Mindez egy kellemes szivacstartóban.

KÜLSŐ

Kézbefogva egy tök jó szilikonborítással rendelkezik a játék. Vadító rózsaszín külseje emellé társul egy arany színű csík, melynek funkciója ugyan nincs, de nagyon hozzátesz a kinézetéhez. Egy gomb van rajta, mellyel a bluetooth kapcsolatot tudjuk bekapcsolni, illetve tovább nyomkodás után módokat tudunk manuálisan választani. Emellett egy mágneses, két pontos töltő van rajta.

HASZNÁLAT

Mint ahogy említettem, bluetooth-os a játék, így telefonról irányíthatjuk. Az alkalmazást elég egyszerű használni, nyilván nem ér fel egy Satisfyer-rel, vagy egy Lovense-el, de használható. Van rajzolva irányítás, előre beállított rezgések.

ÉLMÉNYEK

Ugye ez egy bugyivibrátor. Ez azt jelenti, hogy felnyomod a puncidba, felöltözöl, és senki nem veszi észre, hogy te éppen akár az utcán, vagy a moziban élvezkedsz. Ehhez elengedhetetlen, hogy szép halk legyen a rezgés. Sajnos ez a játék marha hangosan rezeg, szóval pont arra nem jó, amire kitalálták. Vagy amire én szerettem volna :( Ez főleg akkor igaz, ha bugyi nélkül, csak gatyában (mint ahogy én általában öltözni szoktam) használnátok. Persze használhatjuk otthon is, főzés vagy takarítás közben. Erre tök jó, amennyiben nem igényünk, hogy brutális orgazmust kapjunk, mivel a rezgése sem a legerősebb. Persze lehet, hogy valaki ezt preferálja, sajnos én az erős rezgést szeretem jobban, így nekem ez sem jött be annyira.