Keresés

Luca új játékszere: Satisfyer Hot Lover vibrátor

Halihóó, itt ismét Luca, a kedvenc szexjáték tesztelőtök :P Ma egy Satisfyer játékot hoztam tesztre, melynek fantázianeve Hot Lover.

KÜLSŐ

Az eszköznek kellemes rózsaszín szilikonos borítása van, nyállal is jól csúszik, síkosítóval meg egyenesen egy csoda ez az anyag. Két részből áll. 1. A test, 2. A csiklóizgató rész.

MŰKÖDÉSE

Nem kell félni attól, hogy hideg lesz a játék használat előtt, mert van benne egy előmelegítő funkció, mely fél perc alatt felforrósítja a kis barátunkat és a hangulatot egyaránt. Ezt a funkciót bekapcsolhatjuk az eszközön és a telefonunkon is, mivel a játék bluetooth kapcsolattal csatlakozik okoseszközünkre, ios és android rendszerhez egyaránt. Bár párom telefonjára nem lehetett letölteni az alkalmazást a Google play-ből, de az internetről letöltött apk-val is tökéletesen működik. Iphone-on nem találkoztam ilyen problémával.

ALKALMAZÁS

Az app Satisfyer Connect néven fut. Csatlakoztatni a készülékeket a vibrátor bekapcsológombjának (ami egyébként a rezgés erősségének csökkentése gomb is egyben) hosszú, kb. 4 másodpercnyi nyomása után tudjuk. Kapcsolódás után elénk tárul a végtelen lehetőséggel rendelkező kezelőfelület, ahol több opció közül választhatunk. Lehet pl. Magunknak állítani a rezgés erősségét, a test és a csiklóizgatóét külön külön, vagy akár online kapcsolódás után a távolból is megtehető ez a művelet. Ha esetleg a párodnak van az appal kompatibilis eszköze, tudjátok egymásnak irányítani, de szinkronban is tudjátok a két játékot használni.

Az olvasás szerelmeseinek vannak erotikus történetek, amikhez időzített rezgés van társítva, hogy még jobb legyen az élvezet (igazándiból ezek hangoskönyvek, de mellette van a szöveg is).

Emellett vannak előre felvett, a Satisfyer által készített rezgésmódok is. Ha ez mind nem lenne elég, letölthetünk más felhasználók által készített vibrációkat is, és persze a sajátunkat is megoszthatjuk velük.

Nekem mindig könnyedén kapcsolódott a telefonomhoz az eszköz, és mindig tökéletesen működött minden funkció.

AKKUMULÁTOR

0-100%-ra kb. Egy háromnegyed óra alatt töltődik, ez (nekem) olyan 3-4 intenzív használatra volt elég. A játék mellé egy mágneses töltőt adnak, ami töltés közben nem esik le könnyen.

VÉLEMÉNY

A játék abszolút megéri az árát, az alkalmazás hozzá nekem nagyon bejött és egy minőségien összeszerelt játékot kapunk a pénzünkért.

Neked is van szexjátékszered? Megosztanád tapasztalataidat olvasóinkkal fotóval vagy akár anélkül? Az alábbi link segítségével ezt rendkívül egyszerűen megteheted! Véleményed segíthet másoknak, hogy megtalálhassák a számukra ideális játékszert.  Termékteszt feltöltése >>>

Termékteszt feltöltése