Keresés

Tracy's Dog Kissing G-pont vibrátor - Teszt Lucától

Lucát már láthattátok ubival az augusztusi "uborkaszezon" kihíváson, olvashattátok a véleményét a nyeremény Nature Skin élethű vibrátorról, most pedig a legújabb kedvencét a Tracy's Dog Kissing G-pont vibrátort szertné nektek bemutatni.

Bevezető

Sziasztok, Luca vagyok, és ismételten jelentkezem egy jó kis termék teszttel. Legutóbb egy nature skin vibrátort teszteltem, ami nagyon elnyerte a tetszésemet. Miután sokaknak tetszett az a teszt, kaptam még egy tesztelni való eszközt. A mostani alany egy rózsaszín Tracy's dog g-pont vibrátor. A szállítás ismételten nagyon gyors volt(másnapra meg is jött). A minőség már a dobozon látszódott. Fekete, famintás doboz, ezüst színű logóval, és szöveggel, izgatottan vártam, hogy mi van a csomagban.

Használat

Az izgalmi állapotom miatt nem olvastam el a használati utasítást, de nem egy bonyolult a használata. Van rajta egyetlen gomb, ami kétállású (hasonló a telefonok hangerő gombjához) a két állás két különböző funkciót rejt. Az egyik a szimpla vibrátor módot, a másik meg a g-pont izgató csodát jelöli. Hosszú nyomással aktiválható, és onnan rövid nyomásokkal tudunk a különféle módok közül választani. Rengeteg mód van rajta, ha minden igaz 7 féle . Talán (nekem) kicsit sok is. 

(A vibrátor töltését is ezek a gombok folyamatos villogása mutatja. Ez nem feltétlen a legjobb, én éjszaka szoktam tölteni a játékaimat, így ezt végig takargatni kellett. hála isten viszonylag hamar feltölt. A töltési idő sacc/kb. olyan másfél óra volt. a töltés befejeztét a folyamatos világítás jelzi. ez szintén nem túl előnyös, ugyanis mindkét alkalommal rohadt erősen villog/világít.)

Élményeim

Ez első élményekre nem kellet sokat várni, ment rá egy kis nyál síkosításknt és egyből csusszant is a punciba. Az anyaga kellemes, könnyen csúszik. Felhelyezéskor nem kellemetlenül hideg egy picit hűvöskés, de ezt még jónak is mondanám. Mivel ez az első g-pont vibrátorom, ezért azt próbáltam ki elsőnek. Hát ez valami kibaszott jó . Az az egy nem tetszett, hogy nincsen egyszerű rezgésmód, csak ilyen pulzáló, erősödő, gyengülő módok. Illetve vannak módok amik kifejezetten hangosak.(ez nem minden módja jellemző) 

Egy kicsi szórakozás után kipróbáltam a rendes vibrátort is. Az is kellemes fokozatokra van beállítva, de nekem itt is sok felesleges funkció van. Mint ahogy az előző tesztben is írtam, én az egyszerű maszturbálás híve vagyok. NADE! Ha én ezt a két funkciót egyszerre használom a pinámon belül. AZ INSTANT ORGAZMUS. 3 perc alatt 6x élveztem el (aki nem hiszi, nézzen rá a fansly oldalamon ). Folyamatosan folytam. Az ágyneműt még az nap este cserélni kellett .

Párom élménye

Az eszközt lehet használni férfi játékra is. A termék oldalán vannak felhasználási tippek, ő inkább maradt a szimpla „makkmasszírnál”. Nem volt a legintenzívebb élménye, de kétségtelenül lehet használni a férfi örömök eléréséhez is. Amit nem próbált, de ajánlják az a prosztata masszázs. Ez sajnos nem fér bele a mi komfort-zónánkba (pedig azért szerintem tudjátok, hogy ezt elég nehéz elérni ;) )

Összegzés

Ez a vibrátor maga a csoda. Amire ez képes az leírhatatlan. KI KELL PRÓBÁLNI. Akárki olvassa ezt a cikket, mindenképpen vegyetek egyet. Ha csajszi vagy akkor lepd meg magad, ha srác, akkor a barátnődnek, vagy esetleg magadnak, mivel ugyebár férfi játékra is megfelel A terméket itt tudjátok megrendelni. (Ráadásul most AKCIÓSAN) További szép napot mindenkinek

Neked is van szexjátékszered? Megosztanád tapasztalataidat olvasóinkkal fotóval vagy akár anélkül? Az alábbi link segítségével ezt rendkívül egyszerűen megteheted! Véleményed segíthet másoknak, hogy megtalálhassák a számukra ideális játékszert.  Termékteszt feltöltése >>>

Termékteszt feltöltése