Keresés

Luxus kényeztetők a fa alá

Egy ajándékot nem az árcédula tesz igazán feledhetetlenné! Ennél sokkal fontosabb az, hogy személyre szabott legyen és hogy ötömet okozzon. De valljuk be, Karácsonykor hajlamosak vagyunk egy kicsit mélyebben a zsebünkbe nyúlni. És jól is van ez így bizonyos fokig.

Ha úgy gondolod, hogy egy erotikus ajándék, fehérnemű vagy egy kényeztető ideális ajándék lehet párodnak, rengeteg izgalmas és minőségi termék közül választhatsz. De ha nem csak egyszerűen "egy szexjátékkal" szeretnéd meglepni a kedvesed, hanem valami igazan az exkluzívat keresnél, akkor  érdemes szétnézned a luxus kategóriás kényeztetők között is. 

Vesper luxus ékszer-vibrátor

A Vesper egyesíti a tökéletesen letisztult formavilágot, a luxust, a csillogást, az eleganciát és a magas minőséget. Egy kényeztető, mely ékszerként is megállja a helyét, nem kell táskák mélyére rejteni, hiszen medálként is impozáns és gyönyörű. Rendkívül jó minőségű rozsdamentes acélból készült. Nikkelmentes bevonattal, ezüsttel, arannyal futtatva.

Három különböző színben érhető el >>> 

Tökéletes ajándék csajoknak!

Augusztus 31-én dobják piacra a Crave Vesper névre hallgató nyakba akasztható (ékszer) vibrátort. Még csak előrendelést lehet rá leadni, mégis több ezer darab kelt már el belőle. A vibrátor három színben kapható, az ára pedig a legolcsóbb darab esetében tízezer forint körül alakul. [...]

Womanizer csiklóizgatók

Néhány éve a Womanizer volt a Karácsony legnagyobb sláger-terméke! A rendkívül borsos ára ellenére ez volt a legtöbb darabszámban értékesített vibrátor. Azóta eltelt néhány év, a többi gyártó is megjelenet a léghullámos csiklóizgatókkal a piacon. Az olcsóbb konkurens termékeknek köszönhetően Womanizer népszerűsége némileg csökkent, de aki az "eredeti" léghullámos élményre vágyik, és fontos neki az exkluzivitás Womanizer csiklóizgató választ!

A Womanizer csiklóizgatók számos formában, funkcióval és színben érhetők el >>>

A karácsony nagy slágere a Womanizer

Talán még sosem volt ilyen szexjátékszer a piacon, ami ekkora népszerűségnek örvendett volna mint a Womanizer csiklóizgató. A teljesen egyedi stimulációs technológiájának köszönhetően ez a játékszer jelenleg az egyik legkeresettebb kényeztető a piacon. Népszerűségén a meglehetősen magas ára sem ejt csorbát, hiszen amit nyújtani tud a nőknek, egyedölálló, és szinte megfizethetetlen! [...]

Luxus LELO vibrátorok

A legtöbb embernek a svéd LELO márka jut eszébe, ha luxus kategóriás szexjátékról van szó. És ez egyáltalán nem véletlen! A LELO talán világszerte a legismertebb márka. Minden egyes terméke a prémium minőséget képviseli. Gyönyörűen kidolgozott formák, maximálisan bőrbarát anyagok jellemzik.

Luxus LELO vibrátorok

Nőknek, férfiaknak és pároknak egyaránt gyártanak kényeztetőket. Hagyományos és hanghullámos vibrátorokat, párvibrátorokat, péniszgyűrűket, vagy akár férfi masztrubátorokat.
A teljes LELO palettát itt megtalálhatod >>>