Keresés

Ajándékozz erotikát!

A Karácsony az ajándékozásról (is) szól. De azt sokszor elfelejtjük, hogy nem az ajándékok értéke az ami a legfontosabb, hanem az hogy igazi örömet okozzunk vele. Persze ilyenkor mindenki hajlamos egy kicsit mélyebben a zsebébe nyúlni, hogy olyan ajándékot tegyen a fa alá ami igazán “betalál”. De valljuk be, minden évben kapunk és adunk olyan ajándékot ami nem túl ötletes, vagy amire nincs is igazán szükség. Szinte minden fa alatt találhatunk zoknit, kesztyűt, sálat… amik ugyan rendkívül hasznos dolgok lehetnek főleg így télen, de kreatívnak aligha mondhatóak.

Ha párodat szeretnéd idén valami igazán izgalmas dologgal meglepni, ne félj erotikus ajándékban gondolkodni. A legjobb ajándék az amivel örömet tudsz okozni, és hát mi lenne erre alkalmasabb mint egy szexjátékszer! 😀

De a viccet félretéve! Egy izgalmas, erotikus ajándék nagyszerű kiegészítője lehet az elsődleges ajándékodnak. Persze nem a nagy családi ünnepen, de egy privát ajándékozás keretében bátran meglepheted vele kedvesed. Egy szexi fehérnemű, egy erotikus társasjáték vagy a szexjátékszerek segíthetik a szexuális életetek erősödését, növelik az intimitást, bizalmat, a szexuális kommunikációt és nem utolsó sorban az élvezetet. Ez pedig igazi ajándék mindkettőtök számára!

Egy fontos dologról azonban ne feledkezz el!

Ha szexuális játékszert szeretnél ajándékozni, fontos, hogy a partnered nyitott legyen erre. Ehhez természetesen ismerned kell a kedvesed, és ismerned kell a vágyait is. Ha nem vagy biztos a dolgodban, próbálj először puhatolózni, beszélgessetek a témáról. Ne feledd! Ha a partnered nem áll rá készen, egy ilyen ajándék akár ellenkező hatást is kiválthat.

De ha úgy gondolod, hogy párod örülne egy ilyen meglepetésnek ne habozz!

Az Erotika Shop webáruházban megfelelő ajándékot találhatsz. ÉS hogy könnyebb legyen a választás, a Karácsonyra szánt, ajándéknak is tökéletes termékeket összegyűjtve, és rendszerezve is megtalálod.

Ne hagyd az utolsó pillanatra!

Évek óta egyre többen szerzik be az ajándékaikat webáruházakból. Ez fokozottan igaz, ha erotikus termékekről van szó! Egy dologról viszont nem szabad elfelejtkezned! Ebben az időszakban jócskán megnövekedik a futárcégek forgalma. Sokkal több a napi csomagszám, a kapacitásuk pedig véges. Sajnos már most  érdemes plusz 1-2 napos csúszást bekalkulálnod a megszokott kézbesítési időn felül. Ha webshopban szeretnél párodnak ajándékot rendelni, érdemes ezt megtenned dec. 17. 16:00-ig. Ha később adod le a rendelésed, sajnos előfordulhat, hogy nem ér időben célba :(

Rendlej Erotikát Karácsonyra!