Keresés

A karácsony nagy slágere a Womanizer

Lepd meg kedvesed egy Womanizer-rel!

Talán még sosem volt ilyen szexjátékszer a piacon, ami ekkora népszerűségnek örvendett volna mint a Womanizer csiklóizgató. A teljesen egyedi stimulációs technológiájának köszönhetően ez a játékszer jelenleg az egyik legkeresettebb kényeztető a piacon. Népszerűségén a meglehetősen magas ára sem ejt csorbát, hiszen amit nyújtani tud a nőknek, egyedölálló, és szinte megfizethetetlen!

Az első szériáját kb két éve dobták piacra, ami rövid időn belül nagy siker lett Németországban (német fejlesztésű és gyártású termékről van szó) majd rövid időn belül egész Európában, majd a világon. A siker töretlen, a második generációs “Womanizer PRO” (Womanizer W500) névre keresztelt készüléknél is. Az első, kissé ormótlan csiklóizgatót tovább fejlesztették. Új funkciókkal, több fokozattal és ergonomikusabb kialakítással látták el. A Womanizer PRO tényleg sokkal szebb, és kisebb és könnyebben kezelhető lett mint az elődje.

A Womanizer borsos ára ellenére óriási népszerűségnek örvend! Köszönhető a prémium kategóriás anyagoknak, elegáns megjelenésének, és természetesen a fantasztikus eredményeinek. Ez a kényeztető semmilyen eddigi csiklóizgatóval nem hasonlítható össze.

A Womanizer ideális Karácsonyi ajándék!

Sokszor szóba kerül, hogy illik e, szabad e erotikus játékszereket ajándékozni. Vannak akik úgy gondolják hogy egy csiklóizgató, egy vibrátor nem a karácsonyfa alá való. Sőt olyanok is vannak akik alapból elítélik a szexuális játékszereket. (Sőt még talán azokat is akik használnak ilyeneket) Viszont azok a párok, akik szeretik ilyen kényeztetőkkel, játékszerekkel fűszerezni az együttléteket, valószínűleg csak mosolyognak ezen! Ők tudják, hogy egy szexuális segédeszköz mennyi izgalmat, játékosságot és élvezetet adhat egy párkapcsolathoz. Ami örömet okoz mindkét félnek, az tényleg igazi ajándék, és helye van a “Szeretet Ünnepén”. 🙂

Karácsonyi erotika

Valljuk be, a Womanizer nem olcsó játékszer. De karácsonykor hajlamosabbak vagyunk egy kicsit mélyebben a zsebünkbe nyúlni. Ha bármikor is szemeztetek ezzel a csiklóizgatóval, vagy csak gondolkodtál azon hogy párodat megleped egy új játékszerrel, az idei Karácsony lehet a legmegfelelőbb pillanat erre!

Az exkluzív csomagolásban egy luxus kategóriás kényeztető lapul. Selymesen bársonyos tapintású, gyönyörű motívumokkal díszítve, SWAROVSKI kristályból készített gombbal. Kilenc (!) különböző színváltozat közül választhatsz. Az apró koponyákkal díszített (Womanizer Pro Tattoo) változattól a virágmotívumos verziókon át, az elegáns fehér-króm változatig. Biztos megtalálod azt, amelyiktől a párod elolvad. 🙂 Persze a megjelenés nem minden, de ha megleped egy ilyen csiklóizgatóval a kedvesed, garantált hogy nem csak a látványtól fog elolvadni! 😉

Womanizer PRO csiklóizgatók kilenc színváltozatban

Ha szeretnél még többet megtudni erről a szenzációs csiklóizgatóról, nézz szét oldalunkon, ahol még több leírással, felhasználói véleményekkel és tesztekkel is találkozhatsz!