Keresés

Idén korán jön a Karácsony

Ez így, ebben a formában természetesen nem igaz, de az hogy az idei Karácsony hétvégre esik nem csak azt jelenti hogy most rendkívül rövid lesz az ünnep, de sajnos az ajándékok beszerzésére is hatással van. Volt olyan év, amikor még december 22.-én még simán meg lehetett rendelni egy-egy lemaradt ajándékot. De az utóbbi években annyire megnövekedett a karácsonyi csomagforgalom, hogy ebben az időszakban a futárcégek nem minden esetben tudják az egy napos szállítást garantálni. Érdemes legalább 3 munkanappal kalkulálni. Ez pedig azt is jelenti, hogy jóval kevesebb időd van az ajándékok megrendelésére.

Az előrelátóbbak, már ugyan hónapok óta készülődnek, apránként megvásárolgatják a meglepetéseket. De valljuk be a legtöbbünk nem ilyen. Ebben az időszakban a webáruházak, és futárcégek is a lehető legnagyobb kapacitással működnek, hogy az utolsó pillanatig tudják a vevők kéréseit teljesíteni. Nincs ez másképp partnereink webáruházában sem. Párok ezrei lepik meg egymást Karácsonykor valamilyen erotikus, vagy szexi ajándékkal. Nem is gondolnád hány karácsonyfa alatt bújik meg egy egy szexi fehérnemű, egy izgalmas szexjátékszer.

Már kevesebb mint két hét van karácsonyig, és vészesen közeleg az utolsó határidő, amikor megrendelheted az ajándékodat. Partner szexshopjaink december 17. 16:00 óráig leadott és visszaigazolt megrendelések esetén tudják vállalni* hogy a csomagod megérkezik karácsonyig. Szóval ha te is szeretnéd meglepni párod valami erotikus és izgalmas ajándékkal, már csak pár napod maradt!

(Persze még így is előfordulhat, hogy késve leadott 22.-i rendelés 23-án megérkezik. De erre garanciát már egyik cég sem tud vállalni!)

Néhány hasznos tanács, ha a fa alá keresel ajándékot:

    • Már csak a raktárkészletes termékek között nézelődj.
    • A szállítási opciók közül lehetőleg a házhoz szállítást válaszd. A szállítás idő 1-3 munkanap!
  • Ha gondot jelent a titkos átvétel, rendelheted a csomagod Pick Pack Pontra. De figyelj a szállítási időre! Ez most a karácsonyi hajrában sajnos 2-5 munkanap is lehet!

Partner webáruházaink várják megrendelésed!

* Kizárólag a raktárkészletes termékekre leadott rendelés, és kizárólag futárral történő szállítás esetén!