Keresés

Szexjáték Karácsonyra?

A Mikulás szánja elment, így már nem fogsz tudni "extra" ajándékot rendelni a csomagba... mi is áttesszük a fókuszt a karácsonyra, és idén is elindítjuk a szokásos karácsonyi cikksorozatunkat.

Bár tavaly is kaptunk pár kioktató hangvételű üzenetet, hozzászólást, hogy "Mit is képzelünk magunkról?" meg hogy a "Karácsony nem erről szól!"

Miről is nem szól?!? Sajnos a Karácsony már rég nem arról szól, amiről igazán kellene! Amikor csaknem három hónappal korábban tolják az üzletek  a karácsonyi dekorációt, amikor a reklámok októbertől azt harsogják megállás nélkül hogy "Vásárolj...Vásárolj... Karácsonyra!", amikor emberek hitelt vesznek fel csak azért, hogy "megfelelő" ajándékot vehessenek, és tolongva, egymáson átgázolva tepernek az ünnepi pontyért, akkor teljesen felesleges arról vitázni hogy a Karácsony miről is szól...

Nem igazán tudom miért is lenne kevésbé helyénvaló ajándék egy erotikus játékszer, mint például egy pléjsztésön, lapostévé vagy egy húdetrendi okostelefon...

Szabad Karácsonykor szexjátékszert ajándékozni?

Mivel egy erotikus témával foglalkozó blog vagyunk, egyáltalán nem meglepő ha azt valljuk, hogy a Karácsony és az erotika tökéletesen megfér egymással. SŐT! Több tanulmány is kimutatta, hogy ebben az időszakban szívesebben bújnak össze a párok. Több az intimitás, az erotika és a szex. A karácsonyi erotikának különleges hangulata van. Márpedig ha így van, akkor egy erotikus ajándéknak helye lehet a karácsonyfa alatt.

Persze nem a nagy családi ünneplésre gondolunk, ahol papa, mama, gyerekek közösen bontogatják az ajándékot, de miután minden elcsendesedett, párodnak egy privát ünnepség keretében átadhatod az erotikus meglepetésed.

Egy erotikus társasjáték, egy szexi fehérnemű szinte mindig belefér. Ezekkel egész biztos, hogy nem fogsz mellé lőni. De a szex-játékszerekkel célszerű óvatosan bánni. Vannak esetek, amikor bátran kedveskedhetsz ilyennel, de olyan is amikor nem érdemes ezzel kísérletezni.

Na de mikor lehet és mikor nem ajánlott ilyen típusú ajándékban gondolkodnod?

Ne adj párodnak karácsonyra erotikus játékszert ajándékba, ha

  • még sosem beszéltetek arról, hogy kipróbálnátok valamilyen erotikus segédeszközt.
  • csak te szeretnél valamilyen játékszert, de a párod elzárkózik tőle.
  • ha még nagyon friss a kapcsolatotok.

Persze elsülhet jól is a dolog, de ez a nap nem a kísérletezésre való.

De bátran ajándékozhatsz ilyen eszközt, ha

  • rendszeresen használtok, és mindketten szeretitek a szex-játékszereket.
  • volt már játékszeretek, de tönkrement és nem vettetek újat.
  • ugyan még nincs, de már tervezgettétek a vásárlást, vagy akár ki is néztétek konkrét terméket.
  • a párod már tett rá egyértelmű célzást hogy szívesen kipróbálna valamilyen segédeszközt.
  • mindketten szerettek újdonságokat kipróbálni a szexben.

Ne feledd, egy ajándék akkor az igazi, ha mindkét félnek örömet okoz. Egy jól megválasztott erotikus ajándék, pedig nagyon sok örömet adhat mindkettőtöknek!

Ha te is úgy gondolod, hogy egy izgalmas erotikus meglepetés, megfűszerezné a karácsonyi ünnepeket, nézz szét az Erotika.Shop webáruházban!