Keresés

Mi az előnye egy valósághű vibrátornak?

Milyen vibrátort válasszak, melyik lesz számomra a legmegfelelőbb? Ezzel már több cikkünkben is foglalkoztunk. Különböző típusú, méretű, funkciójú vibrátorok léteznek, most pár szót írnánk a valósághű, vagy realisztikus vibrátorokról.

Bármilyen típusú vibrátorról van szó, a funkciójuk egyértelmű. A gyönyörszerzés! Ezt a kialakításuktól függően esetleg más más módon érik el. A minivibrátorok leginkább a csikló izgatására alkalmasak, a g-pont vibrátorok a hajlított alakjuknak köszönhetően leginkább a g-pont ingerlésére szolgálnak.

A realisztikus vibrátorokat leginkább egy műpénisz, és egy vibrátor kombinációjaként tudnánk jellemezni. Anyaguk általában rugalmas, puha, egyes típusoknál kifejezetten realisztikus. Az anyagán kívül, természetesen a formájával is törekednek a valósághű kialakítására.

Kikapcsolt állapotban dildóként funkcionálhat, bekapcsolva pedig tovább fokozhatók az élvezetek. A valósághű vibrátorok között léteznek tapadókorongos kialakításúak, így könnyűszerrel meglovagolhatóak, vagy feltapaszthatók a csempére, kád szélére.

Méretük változatos, általában tükrözik egy igazi pénisz méreteit, de léteznek extrém méretű vibrátorok is.

A valósághű vibrátorokat azoknak ajánljuk, akik szeretik érezni magukban a férfi nemiszerv formáját, a hangsúlyos makkot, erezett felszínét , és mindezt szeretnék megfűszerezni a bizsergető vibrálással.