Keresés

King Cock fitymás dildó teszt

Szép napot mindenkinek, most a King Cock 9 FITYMANÁTOR dildóját vizsgáltam meg kicsit közelebbről. ;)

Már teszteltem olyan dildót, ami hozza egy valóságos pénisz formáját, "anyagát" , tapintását, stb... Feltettem magamnak a kérdést: Miben lehetne még ennél is több? És hát rá kellett jönnöm, hogy rendkívül sok lehetőség van még ezekben a játékokban. Egy ilyen lehetőség például, ha valóságos fitymája van. Először nem tudtam elképzelni, hogy lehet ezt megoldani szilikonból úgy, hogy ez tényleg hasonlítson egy valódi farokra. Hogy ez mennyire sikerült, vagy mennyire nem, később kiderül ;)

A csomagolása, mint a King Cock márkától megszokhattuk, egyszerű, letisztult viszont ahogy megláttam, nem igazán izgultam be. De persze nem is ez a lényeg, hanem a beltartalom. Mivel ez "csak" egy dildó így tartozékok nincsenek hozzá

Így hát kicsomagolás után "in medias res" szemünk elé tárul a méretes gyönyörrúd :D. A teljes hossza valamivel több mint 23cm, ebből behelyezhető 19cm. Egy dildónál számomra az elsődleges szempont, hogy milyen anyaga van. Ez bőrbarát, latex-mentes, phthalát-mentes hypoallergén PVC-ből készült. Ez így egy kicsit száraz bevallom. Viszont ez köznapi nyelven: nagyon kellemes anyaga van. Kellően kemény, de nem annyira, hogy bántsa a bőröm, vagy a puncim belsejét.

Na de! Ez egy különleges dildó, fitymával. Szóval milyen is ez. Őszintén egy kicsit letört amikor megláttam hogy a bőrréteget hogy alakították ki. Egy tök alap dildóra van ráhúzva, tulajdonképpen egy szilikon cső, amit mozgatni tudsz. Illetve! Először meglepett, hogy nem mozog a fityma. Gondolkoztam, mit tudok tenni, (mivel gondoltam nincs összeragasztva vagy bármi) nyomtam rá síkosítót, nem is keveset. Ez túl sok volt, mivel 1/1 lehúztam a fitymát róla, mondhatni megnyúztam :D. 

Kövi próbára kevesebbet raktam rá és így már tökéletesen lehetett használni. Ugye mondtam, hogy a fityma, egy külön réteg. Később rájöttem, ez előnyömre is válhat. Mivel ha túl vastagnak érzem, vagy épp másmilyen kedvem van, le tudom venni a bőrt és egy hagyományos dildóként tudom használni. Ebből adódóan, a takarítása egészen egyszerű. Lehúzod a bőrt, és alaposan át tudod mosni. Plusz pozitívum a fitymával kapcsolatban, hogy amikor beleülök, a puncim külseje folyamatosan egy ponton érintkezik a játékszerrel és csak a belső rész mozog a puncimban. Ez egy elég szokatlan, de izgató, kellemes érzés. A dildó mindezek mellett rendelkezik tapadókoronggal, ami relatív megfelelően tart. Nedves csempén tökéletes, fán, parkettán sajnos már kevésbé. Emellett üvegtányéron próbáltam, azon is jól megállta a helyét. Viszont amit hiányolok, az egy here az aljáról. Lehet, hogy ez az én személyes hülyeségem, de engem még jobban felspanolt volna ha azt is láthatok rajta.

Kb így mutat az eddigi műpéniszeim között. Ha rajta van "fityma"-réteg még a barna kedvencemnél is vastagabb!

Összességében egy remek játékszer, melyet már inkább a tapasztaltabb versenyzőknek ajánlanék, mivel elég méretes. Ha te kezdő vagy, válaszd inkább az eggyel kisebb variánst. Az anyaga tökéletes, mint az összes többi King Cock dildónak, így ez nálam 10/10. A felületén haloványan látszik az erezet, minimálisan színezve így még élethűbbé kívánatosabbá tették a játékszert. Az ár-érték aránya teljesen megfelelő, a teszt írásának pillanatában 16.990 Ft az http://erotika.shop.hu oldalán, mely lehet hogy elrémíti azokat, kiknek nem volt még dolguk igazán minőségi dildóval, de higgyétek el megéri beruházni egy ilyenre.