Keresés

Egy tartalmas nyár

Tudom, hogy ezzel már rég tartozom, de nyár végén félbehagytam a sztorit és utána már nem igazán volt alkalmam folytatni. De most az ünnepek alatt újra itthon vagyok, úgyhogy elővettem a nyári emlékeket és pótlom az elmaradásom. Azóta eltelt jó fél év, szóval mindenre nem emlékszem, de ígérem igyekszem mindent összeszedni. :)

A balatoni bicikli túra után kicsit visszább vettem. Kellet hozzá pár nap, hogy ne mindenről az a hét és a rengeteg szex ugorjon be de szép lassan "lejöttem a szerről". Mondjuk ebben az időszakban a napi 2-3 maszurbálás az a minimum volt.

Pár hetet otthon töltöttem a szüleimnél. Segítettem apunak a családi vállalkozásban, össze-össze jöttünk régi haverokkal. Itthon maximálisan "jókislány" voltam. A balatoni kalandról Lilin kívül senki sem tudott, és nem is akartam itthon megosztani senkivel! (túl kis város vagyunk ehhez :) ) Ha volt is valami buli az is szolidan telt. Nem pasiztam. Komoly kapcsolatba semmiképp sem akartam még belebonyolódni, az újonnan felfedezett ribanc énemet meg nem akartam itthon megvillantani. 

Aztán derült égből egyszer csak rám írt Lili. "Hétvége? Van két srác! Szerintem elbírok velük, de gondoltam megkérdezlek. ;)" Jajj! A puncim azonnal megbizsergett. Tudtam hogy nem szabad gondolkodnom, úgyhogy azonnal igent mondtam!

Pénteken vonatra szálltam és felmentem Pestre Lilihez. A srácokkal szombatra volt megbeszélve a tali, de úgy gondoltuk tartunk egy csajos estét. Vagyis csajos estének indult. Nem mentünk sehová, már kora délután elkezdünk borozgatni. Sokat röhögtünk, beszélgettünk és persze előjöttek a balatoni kalandok is. Szóba kerültek a holnapi srácok, és kezdett a beszélgetés is egyre sikamlósabb lenni. Aztán szóba került a badacsonyi Tinderes randi is.

- Hogy működik ez a Tinder amúgy? - Kérdeztem Lilit. Persze kb képben voltam vele, de soha nem használtam.

Lili elkezdte magyarázni, aztán elővette a telefonját, hogy tudja mutogatni is közben. Nézegettük a srácokat, húzgáltunk jobbra balra... Eleinte csak szórakoztunk, de persze mondanom sem kell, hogy a vége az lett hogy estére leszerveztünk egy randit az egyik sráccal. Bemelegítésként másnapra :) 

Mire jött a srác, rendbe szedtük magunkat. Lezuhanyoztunk, dobtunk fel egy szolid sminket, de a ruhával nem igazán foglalkoztunk. Egy szál pólóban és egy bugyiban voltunk, mikor "Péter" megérkezett.

Péter hozott egy üveg piát. Gyors bemutatkozás, Lili hozott poharat mindenkinek aztán leültünk beszélgetni. Mindenki tudta hogy mire megy ki a dolog, de azért még játszottuk egy kicsit. Péter élőben is szimpi srác volt. Tudta hogy ketten leszünk, de egy kicsit úgy tűnt, hogy meg van illetődve. Így hát Lili neki mindig egy kicsit többet töltött. A mi gátlásaink már amúgy is feloldódtak addigra.

Már fél órája iszogattunk, de a srác még mindig nem igazán startolt ránk. Mi viszont már eléggé fel voltunk húzva, úgyhogy Lili vette a kezébe a dolgokat. Méghozzá elég konkrétan! Egy alkalmas pillanatban hanyatt lökte Pétert, félre húzta a bugyiját és nemes egyszerűséggel a szájára ült. Péter szerencsére nem értette félre a célzást, és lefetyelni kezdte a barátnőm punciját. Méghozzá elég jól csinálhatta, mert Lili egyre gyorsabban tekerte a csípőjét, és pár percen belül el is élvezett.

Mire leszállt róla, az én puncim is tiszta nedves volt. Míg Lili kiszabadított Péter farkát a nadrágból, én ledobtam a gönceimet. Amikor megláttam, hogy mit tart Lili a kezében, kicsúszott a számon e "Hűbazmeg". Jókora mérettel volt megáldva. Ekkorával még nem volt dologim, és alig vártam hogy magamban érezzem. Simogattam egy kicsit magam, míg Péter felszuszakolt egy gumit, aztán a puncimhoz illesztette a hatalmas farkát, Eleinte voltak kétségeim de aztán meglepően könnyedén csusszant belém. Eleinte lassabban és óvatosabban, majd egyre gyorsabban kefélte a puncimat. Minden lökésnél érzetem a feszítést, de alig vártam hogy a következő lökésnél még beljebb hatoljon. Kb félúton járhattam, mikor Péter eldurrant. (Baszd meg Lili! Te nem bíztad a véletlenre!)

Szerencsére Péter egy kis idő elteltével újra harcra kész volt, és ekkor már elég jól bírta. Felválta dugtunk vele Lilivel, és a "randi" végére nekem is sikerült két orgazmust begyűjtenem.

Másnap napközben elvoltunk. Filmet néztünk, főzőcskéztünk, este pedig elmentünk a szórakozóhelyre ahol a srácokkal meg volt beszélve a találkozó. Itt egy ideig elvoltunk, de viszonylag hamar rá kellett jönnöm, hogy bár jól néztek ki a fiúk kb ennyi volt minden előnyük. Egyáltalán nem az a kaliber egyik sem akivel huzamosabb ideig szeretnék beszélgetni.

- Vagy pattintsuk le őket, vagy dugjuk meg őket... de ne basszuk el igy az időt! - Mondtam Lilinek.

Ő is hasonló véleményen volt, így hát indítványoztuk, hogy folytassuk otthon a bulit. Felmentünk a lakásra, és Lili tett is róla hogy ne húzzuk feleslegesen tovább az időt. Már a taxiban ledobta magáról a bugyit és az egyik fiú kezébe adta, és mire beléptünk az ajtón, már nem sok minden volt rajta. Innentől nem kellett a srácokat se noszogatni. Hazudnék ha azt mondanám hogy pontosan emlékszem mi történt. Ki kivel, mikor, mit csinált. De nem is mondom, mert igazából már másnap sem voltam ezzel képben.. Lili lecsapott az egyikre, ők először elfoglalták az ágyat, mi a másik sráccal a kanapéra vonultunk. Aztán egy kis idő múlva megéreztem plusz 1-2 kezet. Liliék is beszálltak a mi játékunkba. Innentől igazából passz... Felváltva dugtunk a fiúkkal, hol külön-külön, hol egyszere. Lili még egy DP-t is bevállalt. 

Így, hogy nem kellet velük "értelmesen" beszélgetni elég jó társaságnak bizonyultak. Amikor két faszi és egy csaj kényeztet az valami észbontó. Már az is kurva izgató volt, ahogy Lilit csinálták egyszerre elölről-hátulról, de amikor én voltam középen... Áááá... már most csupa lucsok leszek, ahogy eszembe jut.

Néhány hét múlva, Lili újra rám csörgött, hogy elmenne egy hosszú hétvégeére valakivel, de a cicáját nem tudja kire hagyni. Azt kérdezte nem mennék e fel hozzá vigyázni rá. Természetesen igent mondtam.

Közben én is beregisztráltam a Tinderre. Lassan vége a nyárnak, maxoljuk ki, ha már elkezdtük. Persze semmiképp sem akartam a környékünkön "vadászgatni" de Pest az más. Szóval tök jól elszórakozgattam vele, és arra a hétvégére akár 5-6 randit is le tudtam volna szervezni. Melegen tartottam mindet, és majd kiderül...

Csütörtökön este mentem fel, Lili másnap reggel indult. Még aznap este (borozgatás közben)közösen leszerveztünk nekem egy talit az egyik sráccal péntekre. 

Másnap Lili ment, a srác jött. Ilyet még csak Lilivel csináltam, így eléggé izgultam. Egész jól sikerült a délelőtt, de igazából nem maradt semmilyen szempontból sem igazán emlékezetes. Délután arra eszméltem, hogy már megint a Tindert lapozgatom, és közben el el téved a kezem. Szóval estére leszerveztem még egy randit, és szombatra még kettőt!

Végül szombaton csak egyet sikerült összehozni, de úgy gondolom így is sikerült kimaxolni a hétvégét. Két nap, három pasi... és midezt Lili nélkül :)

Az biztos hogy az előzetes "terveimet" magasan sikerült túlszárnyalni. A Tinderd még bevetettem néhány alkalommal, összesen 15 sráccal feküdtem le nyáron. No érzelem, no barátság, CSAK puszta SZEX! A foglalkozás elérte célját, az exem most már egy cseppet sem fáj. Most már ő is csak egy a sok közül, és nem ő az EGYETLEN.

Nyár elmúltával befejeztem a ribanckodást. :) a Tinderről is töröltem magam. De az életet azóta kicsit lazábban veszem. Nem hajtok a szexre, nem akarok idegen faszikkal lefeküdni és nem dugatom meg magam akárkivel/bárkivel, ugyanakkor nem akarok mindenáron komoly kapcsolatot sem. De egyik sincs az ellenemere, ha esetleg úgy alakul.

Ordas nagy kurva voltam a nyáron, de egy cseppet sem bántam meg. Nagyon izgalmas vissza gondolni rá, de tudom hogy nem ez az út vezet a boldogsághoz.

De hogy nem lettem teljesen angyal azt ezzel a pár képpel bizonyítom. ;) A legutóbb is rendesen felpörgetett a dolog, és most is csupa lucsok lettem még a gondolattól is.

Puszi: Anna