Keresés

Balaton kör 6. nap

Már a vonaton, útban hazafelé! Tegnap eljöttünk Badacsonyból. Letekerünk Tihanyba, onnan komppal jöttünk át a déli partra. Az utolsó éjszakánkat Zamárdiban töltöttük.

A második esténk Badacsonyban nagyon nyugalmasan telet. Visszamentünk a lugasos borozóba, leültünk és iszogattunk. Az előző napi élmény még élénken élt bennem, többször is szóba került. Ilyenkor minden alkalommal érzetem a puncimban a bizsegést. De aznap nem igazán volt kedvem idegenekkel "jópofizni", teljesen kielégített Lili társasága. Egyébként is másnap reggel indulunk, nem akartunk megint hajnalig "dorbézolni". Persze, ha nagyon akartuk volna, ma is lett volna társaság, akár még szexpartner is, de ezt most teljesen elengedtük. Úgy beszéltük meg, hogy majd az utolsó estén beindulunk. Majd max a vonaton alszunk.

-----------------------------------

Másnap reggel elindultunk az utolsó etapra. Kipihentek voltunk, korán tudtunk indulni, jól is haladtunk. Kora délután már meg is érkeztünk a kempingbe. Fürcsi, napozás, így telt a délutánunk. Aztán hét óra körül elkezdtünk készülődni az estésre. Tegnap nem vettem fel a kis ruhámat, így ma ebbe bújtam bele. Persze a bugyit megint lespóroltam. Ami elég merész húzás volt, tekintve hogy bringával indultunk útnak. Legurultunk a strandhoz, hátha találunk valami jó kis helyet.

Leültünk egy teraszra. Egyszercsak megérkezett egy három fős motoros társaság. Ők nem srácok voltak. Jól karbantartott, szexi, jó kötésű negyvenes faszik. A mellettünk lévő asztalhoz telepedtek le, de nemsokára - hála Lilinek - a mi asztaluknál ütek. Mi alkoholt ittunk, ők csak ücsit. Nagyon jó fejek voltak, és lazák. Én leginkább az egyikükkel beszélgettem, aki kifejezetten szimpi volt. Alig pár évvel lehetett fiatalabb mint az apám, de össze se lehetett őket hasonlítani.

Persze jöttek "hány köbcentis?" meg a  "mennyivel tud menni?" kérdések, amiken ők szemlátomást jókat mulattak. Aztán az egyikük (akivel legtöbbet beszélgettem) felajánlotta hogy "elvisz egy körre" ;) Na ettől még a puncim is megbizsergett, úgy mondta. (Vagy csak én akartam úgy érteni? De igazából mindegy is). Elkérte a haverja sisakját, segített nekem felvenni. A motorja egy nagy dög gép volt, a hátsó ülés majdnem a hónom aljáig ért. Basszus, hogy fogok erre felülni. Nincs rajtam bugyi! Próbáltam ügyeskedni, de szerintem ezt csak az nem vette észre aki nem akarta. Ahogy ránéztem a másik kettőre, rögtön tudtam, hogy ők nem ezek közé tartoztak! ;)

Először csak lassan gurultunk. Közben megmutatta hogyan kapaszkodjak, és hogyan jelezzek neki ha valami gond van. Aztán kiértünk Zamárdiból. Jelezte, hogy kapaszkodjak és akkor meglódultunk. Én még ilyen gyorsulást nem érzetem. Pillanatok alatt 160-180km/h körül voltunk. A szél bekapott a ruhám alá, az ülés pedig nagyon kellemesen rezonált. Amikor vissza értünk remegő lábbal, és egy újabb punci villantással száltam le.

Kis idő múlva viszont készülődni kezdtek. Haza kell vinni a motorokat, és ideje lenne inni valamit Már nem fognak ide visszajönni, de ha gondoljuk menjünk el mi. Egy házat béreltek Zamárdiban, van egy kis medence, hűtött pia... Megadák a címet.

Alig mentek el, máris betalált minket egy újabb fiú csapat. Hát a motoros srácuk után ezek tényleg csak fiúcskák voltak. Összenéztünk Lilivel, lehajtottuk a maradék piát és bringára pattantunk. Szegények az egészből nem értettek semmit. :D

Amikor megérkeztünk, már javába ment a buli. Szólt a zene, a srácok is már túl voltak néhány körön. A házban csak ők voltak, és mi ketten lányok. Így hogy eljöttünk, mindenki számára elég egyértelmű helyzet volt. A kérdés csak max annyi, hogy ki-kivel (És ezt ők is jól tudták.)

Nekünk is töltöttek. Iszogattunk, beszélgettünk, közben egyre sikamlósabb vizekre eveztünk. Egyszer, mikor a hűtőben keresgéltem hideg italt, valaki hátulról két kézzel átölelt. Egyikkel a melleimet fogta meg, a másikkal egyszerűen benyúlt a szoknyám alá. és megmarkolta a puncimat. Határozottan, de egyáltalán nem erőszakosan.

- Azt mondták a srácok, hogy nincs rajtad bugyi. Ezt le kellet ellenőriznem! ;) - súgta a fülembe.

Éreztem, ha akarnék kibontakozhatnék az ölelésből... de nem akartam. Bepucsítottam, hogy még jobban hozzám férjen, hátra hajtottam a fejem, és hagytam hogy csókolgassa a nyakam. Éreztem, hogy elönt a nedvesség. Megfordított, és csókolózni kezdtünk, a keze közben folyamatosan a puncimat simogatta. Benyúltam a nadrágjába és elővettem a farkát. Hatalmas farka volt. Letérdeltem elé és szopni kezdtem. Szinte alig fért a számba. Felültetett a konyhapultra, kiszabadította a melleimet és csókolgatni kezdte. Játszott a bimbóimmal, szívta nyalogatta őket. Aztán a farkát a puncimhoz illesztette, és óvatosan belém csúsztatta. Izgató volt látni hogy a hatalmas farka tövig belém hatol, újra és újra Ekkorával még sosem volt dolgom, pár perc múlva már vinnyogva élveztem.

Mire visszamentünk a teraszra, Lili már az egyik motoros srác ölében ült és smároltak. A keze viszont a másik sliccénél matatott, aki a melleit simogatta. Ahogy meglátta, hogy mi is kijöttünk, odahúzott magához és lekapott. Majd hirtelen megéreztem a kezét a combjaim között. Még mindig csupa lucsok voltam. Aztán hirtelen felpattant az asztal szélére ültetett és belefúrta az arcát a puncimba. A srácok sem vacakoltak sokáig, az egyikük hamar leváltotta Lilit, ő pedig az én sorsomra jutott. Mellém fektették az asztalra és lerángatták a bugyiját. Egymás mellet fekszünk az asztalon, mindkettőnk lába nagy terpeszben a két faszi meg a puncinkat lefetyeli. Az én emberem egyszer csak abba hagyta a nyalást, és a farkát a puncimhoz rakta. Könnyedén csusszant belém. Ki voltam tágulva és tocsogtam. Közben lehúzta rólam a ruhámat is.

Közben beszállt a harmadik srác is, az akivel az előbb a konyhában dugtam. Lilit még mindig szájjal, kézzel kényeztették, de a szája már a méretes farokkal volt tele. Róla is lehámoztak már minden ruhát. 

A fiúk felváltva dugtak minket, megállás nélkül jártak ki-be a puncinkban. Míg kettő kefélt a harmadik pihent, vagy épp a melleinket kényeztette. Megcsináltak minket elölről, hátulról. Meg sem tudnám mondani hányszor mentem el, szinte folyamatosan élveztem. Hajnal háromig szexeltünk, kisebb nagyobb megszakításokkal. Volt, hogy ketten játszottunk egy sráccal, de olyan is, hogy mind a hárman engem kényeztettek.

Három körül aztán, búcsút intettünk. Alig bírtunk haza tekerni, a puncim úgy lüktetett nem is bírtam ráülni a nyeregre.

A reggeli kelés is keserves volt. Fáradtak voltunk és másnaposak. De a tegnapi élmény mindenért kárpótolt minket. Mentünk az állomásra, és alig vártuk, hogy a vonaton pihenhessünk.

-----------------------------------

Végre itthon! Már az ágyban fekszem, és egy kicsit finomítgatom még a sztorit, mielőtt elküldöm. És újra végigpörgetem az agyamban ez elmúlt hét eseményeit.

Nagyon jól éreztem magam ez alatt a pár nap alatt. Lilivel már nagyon régóta jó barátnők vagyunk, de ez a kaland még közelebb hozott minket egymáshoz. Ekkora élmény-dózisban még soha nem volt részem. Ugyan a nyár még csak most kezdődött, de már most is jócskán túlszárnyaltam a legvadabb elképzeléseimet is. Egy hét alatt több sráccal szexeltem, mint eddigi egész életemben. Olyan dolgokat próbáltam ki, amik az elmúlt években meg sem fordultak a fejemben. (vagy lehet, de magamnak sem mertem bevallani) Kipróbáltam lánnyal, és egyszerre több fiúval is. Az rendben, hogy úgy indultam neki a nyárnak, hogy kitombolom magam, de az álmaimban sem fordult meg, hogy ekkora ribanc tudok lenni. És ami a legfurcsább egyáltalán nem érzem magam ettől rosszul és egyik kalandomat sem bántam meg. 

Ez a hét valószínűleg az idei nyaram legintenzívebb hete volt, de remélem ezzel még nem ért véget. Van még néhány program betárazva, és Lilivel is tervezünk még pár napot közösen.

Ígérem, ha lesz miről beszámolok nektek.

Anna

-----------------------------------

Éjfél... Nem tudok aludni, újra elolvastam és fejben úja átéltem az elmúlt hetet. Már kétszer masztiztam, de még mindig teljesen fel vagyok pörögve. 

Szinte egész héten agyaltam azon, hogy meglépjem e ezt, de nem tudtam rászánni magam. De most úgy érzem, hogy így lenne kerek ez a történet. Szóval, fogadjátok tőlem szeretettel. ezt a kis ráadást... ;) (útban a harmadik felé.... egy kicsit nedves vagyok)