Keresés

Az idei a legforróbb nyaram lesz

23 éves vagyok. Több mint öt évet voltam együtt a barátommal, akivel még középiskolában jöttünk össze. A kapcsolatunk azután is folytatódott, hogy mindketten más intézménybe és más városba mentünk továbbtanulni. Én ez idő alatt mindvégig hűséges voltam, egyetlen egyszer sem csaltam meg. Az elmúlt években számtalan egyetemi bulit, fesztivált, nyaralást hagytam ki (tekintettel a "komoly" kapcsolatomra). És még így is, hogy szinte zárdai életet éltem rengeteg srác közeledését hárítottam el. (Hiszen barátom volt.)

Idén tavasszal viszont kiderült, hogy ezzel csak én voltam így. A "párom" ez idő alatt legalább tucatszor kefélt félre! Mondhatjuk úgy füvel-fával megcsalt, egyetlen ziccert sem hagyott ki ha lehetősége adódott rá. Az elmúlt időszakom nem volt túl könnyű számomra. Idén volt jó pár kemény vizsgám, amik ugyan segítettek abban hogy ne pörögjek egyfolytában a szakításon, de mostanra már van bennem bőven felgyülemlett "levezetni való".

Elhatároztam, hogy az idei nyár az enyém lesz. Nem fogok magamtól semmi jót megtagadni. Szeretném jól érezni, kitombolni magam mindenféle kötöttség nélkül. Kiengedni a vizsgák alatt, és az szakítás miatt felgyülemlett feszültséget. Eleget voltam jókislány, most szeretnék egy kicsit rossz lenni! Tudom hogy az elmúlt időszakot nem lehet kitörölni, sem bepótolni az elszalasztott élményeket vagy visszakapni ezt az öt évet, de nem is ez a célom. Viszont úgy döntöttem, hogy a lehetőségeim szerint végig bulizom a nyarat és annyi faszival fogok lefeküdni, amennyivel csak tudok. Végig akarom kefélni ezt a két hónapot! Nem kellenek az érzelmek, a drámák a szakítások. Ismerősök kizárva, idegenekkel akarok szexelni, pusztán az élvezet kedvéért.

Már a gondolattól egy ordas nagy ribancnak érzem magam, de érdekes módon ettől most csak még .jobban beindulok. Úgy gondolom, hogy ez most nekem jár!

És hogy miért írom ezt le nektek? Egyrészt már egy ideje követem az oldalatokat (többek közt a szexblog rovatot), másrész pedig ilyen formán is szeretném magam megerősíteni az elhatározásomban. Soha nem csináltam még ilyet, és azt is tudom hogy ez így nem "tejesen normális". Nem is akarok végleg bekurvulni, de szeretném kihasználni az első szabad nyaramat. Természetesen nem fogok bárkivel és bármi áron lefeküdni, de keresni, sőt provokálni fogom a lehetőséget és nem hagyok egyetlen egyet sem elszaladni.

Holnap indulunk a legjobb barátnőmmel egy Balaton kerülő biciklis túrára. Egy hét alatt szeretnénk körül bringázni a tavat. Egy éjszakánál többet egyik helyen sem maradunk, így elvileg minden lehetőség adott. ;) Ha szeretnétek és van rá igény, szívesen beszámolok nektek a túráról akár valós időben is (feltéve ha lesz miről... )

Felkészülni minden esetre felkészültem. Punci legyantázva és óvszerből is bevásároltam. Már alig várom a hétfő reggelt!

Anna

Kedves Anna! Természetesen mindig szívesen vesszük a jó történeteket. Ha van miről beszámolni, lesz kedved és időd rá, hogy megoszd velünk, várjuk a kalandokat! ;)