Keresés

Balaton kör - 3-4. nap

3. nap - Irány Balatonberény

A mai szakasz viszonylag rövid volt, így elég korán megérkeztünk a mai szállásunkra. Egész nap fostunk, hogy elázunk, de sikerült nagy baj nélkül megúsznunk. A reggeli félelmem teljesen alaptalan volt. Semmilyen kellemetlen érzés nem maradt bennünk. Tiszta fejjel megbeszéltük a tegnapi estét: Továbbra is a fiúkat szeretjük, és azt sem szeretnénk, ha e miatt megváltozna a kapcsolatunk. De azt is megbeszéltük, hogy ha netán úgy alakulna, mondjuk egy hármas vagy egy négyes, simán benne lennénk. (De persze akár fiúk nélkül is...)

Valahol félúton az egyik pihenőnél összeismerkedtünk két szimpi sráccal. Ők szintén bringával voltak, Máriára tartottak. Innentől együtt tekertünk. Ha tegnap esete velük találkozunk, tuti nem alakult volna így az esténk Lilivel. Beszélgettünk, flörtöltünk. A sikamlós célzások megalapozták az út további hangulatát. Mikor megérkeztünk Máriárafürdőre a fiúk búcsúzkodni kezdtek. Mivan?!? Akkor most tényleg ennyi volt?

De Lili nem hagyta annyiban a dolgot. Elég egyértelmű kijelentést tett. Konkrétan "bedobott a közösbe".

- Anna még sosem volt két sráccal... -  Aztán mellesleg megjegyezte, hogy délután kint leszünk a parton, ha az idő engedi...

Tiszta hülye ez a csaj!  :D

De hát az időjárás nem úgy akarta. Sorry srácok, így jártatok! Meg mi is! :(

4. nap - Badacsony

Reggel van! Az eső zuhogott szinte egész éjjel, és még most is esik. Állítólag ma már jó idő lesz. Amint a sátor megszárad indulunk Badacsonyba. Ott kivettünk egy apartmant, légkondi, saját fürdő, rendes ágy! Két éjszakát leszünk ott. Már alig várom. de addig még van előttünk 40km tekerés.

Megérkeztünk Badacsonyba. Szerencsére az idő szép volt végig. Keszthelyen megálltunk a strandon, ettünk, egy kicsit felfrissültünk. Én azért reménykedtem benne, hogy útközben a tegnapi srácokkal összefutunk valahogy. De ez nem történt meg. Pedig egész beleéltem magam... Két faszi egyszerre... Izgi lehet.

Mivel most itt leszünk két napot, kimostuk a legfontosabb ruháinkat, köztük a kis miniruhámat! Eddig jó szolgálatot tett, hátha vissza hozza a szerencsét.

Holnap nem kell korán kelni így rápihentünk az estére, meg a badacsonyi borokra, meg még ami alakul. Úgy tervezzük fél hét körül elindulunk, hogy fel tudjuk deríteni a helyeket. A miniruha még szárad, úgyhogy nadrágban megyek. De bugyival továbbra is spórolok. ;)

-----------------------------------

Tegnap ilyenkor már javában tekertünk. Mindjárt dél, de még az ágyban fekszem. Próbálom kiheverni a tegnap estét. Levezetésként bepötyögöm. :)

Ahogy terveztük elindultunk szétnézni. Egyikünk sem járt még is, nem tudtuk hová érdemes menni. Több helyre is benéztünk, míg megtaláltuk az igazán szimpatikus borozót. Hangulatos lugas alatt, ittuk a fröccsöket. Már besötétedett, és nagyon kellemesen éreztük magunkat. Lili elment egy újabb körért, majd fülig érő vigyorral jött vissza!

- Itt vannak a tegnapi srácok. :) Mögöttem álltak a sorban.

Mire ezt kimondta meg is jelentek az asztalunknál. Ők is vigyorogtak. Leültek hozzánk és beszélgetni kezdtünk. Először mindenféle semleges témáról. A tegnapi esőről, a mai útról. Közben egyre csak hordták az újabb köröket.

Kiderült hogy nekik is ez volt a mai cél, de ők már holnap reggel indulnak is tovább. Hoppá! Akkor nem érdemes sokáig húzni a dolgokat, gondoltam. De pont így gondolta Lili is. Tegnap is elég konkrét volt, ma se szarozott!

- Nem folytatjuk nálunk a szálláson?

Nem kellett őket nagyon győzködni. Vettek még két üveg bort, és elindultunk. Útközben Lilivel csendben elosztottuk a fiúkat. Övé a barna, enyém a szőke. (először ;) )

Kiöltünk a kis teraszunkra, de mivel csak két szék járt hozzá, mi a srácok ölébe csüccsentünk. Lili nem hagyta hogy leüljön a hangulat, elég hamar a barnahajú srác szájába dugta a nyelvét.

Aztán én is megéreztem egy kezet a combomon. Először csak ott felejtődött, de aztán elindult lassan felfelé. Végig a combomon, fel a hasamig, aztán fel a mellemig. Nem tiltakoztam. Én is hátra nyúltam, és megmarkoltam a nadrágját. Már keményen ágaskodott. Éreztem, hogy a másik kezével a nacim gombjával babrál. Kikapcsolta, és búcsúztatta a kezét. Bugyit nem vettem fel, így több akadály nem állt előtte. Az ujjaival a csiklómat kezdte simogatni. Már egy jó ideje nedves voltam, könnyen csúszkált az ujja az ajkaim között. Átkukkantottam Liliékre. Ők hasonló projektben voltak.

Egyszer csak Lili felállt, kézen fogta a srácot és elindult vele befelé. Ahogy eljött mellettünk, megfogta az én kezemet is, és húzott maga után. Mentem vele, a szőke srác meg utánam. Bent Lili rögtön lehámozta a fiúja nadrágját, és mohón a farkára bukott. Ilyet eddig csak pornófilmen láttam, nagyon izgalmas volt. Annyira belefeledkeztem, hogy szinte nem is emlékszem hogy kerül le rólam a nadrág. Már csak az van meg, hogy megéreztem a szőke fiú nyelvét a puncimban. Elég ügyesen nyalt.

Hanyatt feküdtem, Lili pedig elkezdete rólam lerángatni a pólót. Ő már teljesen meztelen volt. A srác hátulról nyalta, ő pedig a mellbimbómat kezdte el szopni. Az én "lovagom" egész idő alatt a puncimon dolgozott. Nyalta, szívta, szopogatta, az ujjaival pedig mélyen bennem járt. Őrületesen izgató volt! Miért nem csináltam én soha ilyet??? (Ja, tudom!)

Lili abbahagyta a melleim kényeztetését és odahívta a barna fiút. Mikor oda néztem a srác farka az arcom előtt ágaskodott. Tudtam mi a dolgom, és szopni kezdtem. A másik fiúnak odadobott egy kotont, érzetem hogy pár pillant múlva belém csusszan. Egy fasz a puncimban, egy meg a számban. 

- Na! ilyen érzés két faszival! - Mondta mosolyogva Lili 

- Most Te dugd - pöckölt oda egy óvszert a barna fiúnak is. Helyet cseréltek és most az ő csusszant belém. De a másik srác sem marad munka nélkül, ahogy kicuppant a a farka a puncimból Lili máris pucsítva tolatott rá. Egyértelműen ő volt a karmester!

Én legalább háromszor élveztem el az este alatt. Voltunk mindenféle felállásban, Hol egy puncit nyaltam hogy egy kemény farkat szoptam, hol az egyik hol a másik fiú döngett. Hol engem. hol Lilit.  Tisztára mint egy pornófilmben! A kedvenc pózom az volt,  mikor az egyik srácon lovagoltam, Lili meg velem szemben ült az arcán. Szegény majdnem megfulladt, úgy tekerte csípöjét. A másik fiút meg felváltva szoptuk. Ekkor élveztem a legnagyobbat!

A fiúk azóta úton lehetnek. Tartottuk magunkat az elhatározásunkhoz. Se név, se telefonszám, barátnak jelölés... Jöttek, jó volt, most mentek. Valószínűleg sosem találkozunk. De ez így van jól! Ez egy nagyon, de nagyon kellemes élmény marad.

Mára semmit nem terveztünk. Pihi, napozás, pancsolás. Péntek van, így este biztos megéled a badacsonyi hegy is. Most teljesen ki vagyok facsarva, de ez addig változhat. Meg hát a kis ruhám is megszáradt... ;) Biztos hogy változni fog!