Keresés

Balaton kör - 1. nap

Végre megérkeztünk a kempingbe. Jó hosszú volt a vonatozás, de kellemesen töltöttük Lilivel. Elmeséltem neki is hogy milyen terveim vannak a nyárra, és ő maximálisan támogatott. Mondjuk nem csoda, hiszen ő ültette el a fülembe a bogarat is néhány héttel ezelőtt. Megbeszéltük a játék szabályokat is, hogy ha kell ki tudjuk egymást menteni egy-egy szituból. 

Megérkeztünk Balatonvilágosra, onnan átkarikáztunk Siófokra a kempingbe. Sátorállítás és irány a strand. Már itt ránk cuppant egy négy fős fiú csapat. Ahogy azt Lilivel megbeszéltük, a keresztnevünkön kívül semmit személyes infót nem mondtunk nekik. Se vezetéknév, suli, se email, se telefonszám. Hagytuk, hagy tegyék a szépet, vegyenek néhány kört. Azt nem tudjuk hogy fog alakulni tovább az esténk, de a "B" terv már megvan. :) Majd meglátjuk

Este irány a város! Persze a srácok jelezték hogy jönnének velünk, mi ezt hárítottuk. Ha összefutunk jó, ha nem úgy is. Én már elkészültem, Lili még a zuhanyzóban készülődik, amint visszajön elindulunk. Úgy döntöttem rögtön beugrok a mély vízbe, minek húzzam az időt? A délutáni flörtölés és iszogatás már úgyis meghozta a kedvemet Egy kis nyári ruhát vettem fel, de bugyit azt nem. Elég konkrét terveim vannak az estére, és ehhez bugyira nincs szükségem. Arról nem is beszélve, hogy amíg valaki lehámozza rólam a nadrágot, akár háromszor is meggondolhatom magam. Így erre esélyem sincs! Nem akarom magam meggondolni! ;)

(Azt már most látom, hogy telóról nem lesz ez túl egyszerű, de Innétől megpróbálok minél lényegre törőbb lenni. Ezért előre is bocsánatot kérek.)

folyt köv... remélem ;)

Reggel. Lili még szuszogva alszik mellettem a sátorban. Pedig lassan cuccolunk kell, mert indulunk a következő állomásra. Amíg alszik, megpróbálom bepötyögni a tegnapi esetét.

Kettecskén mentünk be a városba. Nem kellett sokáig így maradnunk, a faszik hamar kiszúrnak két fiatal, becsiccsentett csajt. Rövid időn belül lett is kísérőnk. Nagyon kellemes estét töltöttünk a srácokkal. Beszélgetünk, iszogattunk, nevettünk... és persze flörtöltünk velük. Az egyikük elég gyorsan vette a lapot, nem telt el sok idő, mi már egy félreesőbb helyen smároltunk. A miniruha beváltotta a a reményeket. Ahogy a keze beszusszant a lábam közé megérezte nedvesen tocsogó puncimat. Egy pillanatra meglepődött, rám mosolygot aztán belém dugta két ujját. Amíg ujjazott, a csiklómat izgatta. Míg csókolóztunk, szinte meglovagoltam az ujjait, közben én is benyúltam a nadrágjába. Hagytam hogy egészen az orgazmusig játszon velem. Az ajkamba harapva élveztem el. 

Mikor visszamentünk a többiekhez, jeleztem Lilinek, hogy lépni kellene. Persze a srácok szerették volna ha maradunk, vagy ha elmegyünk velük a szállásukra. A kempingbe ők nem tudtak bejönni, így viszonylag könnyen le tudtuk őket rázni. Nem erőszakoskodtak, bíztak a holnapi találkozóban. Mi pedig meghagytuk őket ebben a tudatban.

A kempingben összefutottunk a délutáni srácokkal. Lementünk velük a partra. Persze hamar éjszakai fürdőzés kerekedett belőle, természetesen fürdőruha nélkül. A vízben összegabalyodtam az egyikükkel. Éreztem, hogy a puncim nedvesedni kezd újra. Alig pár órája érkeztünk, és már a második faszival vagyok. - Elbírsz hármójukkal? - Kérdeztem Lilit. - Persze! - mondta és egyáltalán nem tűnt kétségbeesettnek. 

Én a sráccal pár perc múlva a sátorban voltam. Hanyatt feküdtem, ó pedig a puncimat nyalta. Aztán én kaptam be a farkát. Azt akartam, hogy dugjon meg! A sátor zsebéből odaadtam neki egy gumit. Felhúzta, a puncimhoz illesztette a farkát és lassan belém csúsztatta. Én szinte azonnal elélveztem, ez a szitu teljesen felspanolt. Kis idő múlva ő is elment. Visszasétáltunk a partra de Liliék már nem voltak ott. Még egy kicsit beszélgettünk, majd elváltunk.

Mikor visszaértem, Lili már a sátorban volt. Neki is jól sikerült az estéje. Tényleg elbírt a három faszival... ;)