Keresés

Karácsonyi tombola nyereményjáték az Erotika Shop-on

A Karácsony még tényleg elég messze van, de most nem is a "Karácsonyon" van igazán a hangsúly! Mint már többször is beszámoltunk róla, az Erotika Shop webáruházban időről időre kisorsolnak valamilyen értékes és izgalmas játékszert a webshop vásárlói között. Eddig összesen közel 500.000 Ft értékben találtak gazdára szexjátékszerek. Az idei utolsó (karácsonyi) sorsolásukon újabb 130.000 Ft értékű nyeremény kerül a kalapba, melyet három szerencsés nyertes kaphat meg.

Karácsonyi tombola az Erotika Shop-ban

A soroslás december 15.-én lesz, így a szerencsések a nyereményüket akár a fa alá is berakhatják!

Hogyan indulhatsz a nyereményekért?

A sorsoláson bárki részt vehet, aki legalább 5.000 Ft értékben vásárolt már a szexshopban. A webáruház felhasználói minden vásárlásuk után hűségpontokat kapnak, melyeket kedvezményes vásárlásokra, vagy tombola szelvényekre is beválthatnak. Akár egy darab virtuális tombolával is esélyed lehet az értékes nyereményre! 

  1. Vásárolj az Erotika Shop online szexshopban legalább 5.000 Ft értékben! A játékban kizárólag a shop regisztrált felhasználói vehetnek részt, így szükséged lesz egy regisztrációra. (Ezt megteheted a vásárlás előtt, de akár vásárlás közben is regisztrálhatsz.) Ezer forintonként jár egy hűségpont, egy szelvényhez pedig öt pontra van szükséged.
  2. Látogass el a tombola sorsolás oldalára, és "vásárolj" szelvényeket a játékra. Te döntöd el mennyi hűségpontot váltasz be. Természetesen több szelvénnyel nagyobb eséllyel indulhatsz.
  3. A sorsolás után pedig e-mail értesítést kapsz a nyereményről, amennyiben te voltál a szerencsés.

Vibrátor Infó kvíz - indulj a 130e Ft nyereményért

Az Erotika Shop webáruház, idén ismét megrendezi a Nagy Karácsonyi Tombola nyereményjátékát. Három nyeremény is kisorsolásra kerül, összesen több mint 130.000 forint értékben. Játssz velünk, és 20 db tombolát kaphatsz a karácsonyi sorsolásra! [...]