Keresés

Mikor két srác kényeztetett...

Nem most történt. A régi fényképeimet nézegettem, nosztalgiáztam. Jó néha felidézni a kellemes emlékeket. Beugrottak a húszas éveink, amikor tényleg semmi gondunk sem volt. (Persze akkor ezt nem feltétlenül így gondoltam, de mai fejjel az akkori "problémáink" tényleg semmiségnek tűnnek)  Szép nagy baráti társaságunk volt, fix tagokkal és be be csapódó új arcokkal. Sokat szórakoztunk, buliztunk. Jó volt és csak csupa szép emlékem van ezekről az időkről.

Eszembe jutott Pisti, az akkori barátom, hogy mi mindent csináltunk meg annak idején együtt. Így ugrott be ez a kaland is. Az első alkalom amikor két sráccal feküdtem le egyszerre.

Nem igazán voltam "jókislány", mint ahogy a barátom sem volt "jófiú". Igazi kis vadóc voltam, de pont így működtünk jól. Sosem volt unalmas,  Voltak "drámázások", összeveszések és nagy kibékülések, sok-sok békülős szex-el.

Sok mindent kipróbáltunk együtt a szex terén is. Kísérelgettünk, feszegettük a határainkat. Csináltuk nyilvános helyen, szexeltünk a kertben, fesztiválon (nem feltétlenül a sátorban ;) ) együtt próbáltunk ki különböző eszközöket, vettük meg az első szexjátékszereinket. Töltöttünk fel képeket amatőr oldalakra, sőt egyszer még webkamerát is kipróbáltuk, miközben több tucat ember nézett minek interneten.. A többes szex is többször szóba került. Pisti érthetően elsősorban a két lány felállást preferálta volna, de végülis nem így alakult.

Történt ugyanis, hogy egy este elmentünk sörözni kettecskén a Pistivel. Aztán úgy alakul, hogy egy régi barátja, Erik csatlakozott hozzánk. Az egész tök ártatlanul indult. Beszélgettünk, sörözgettünk, aztán egy két vodka is lecsúszott. Beszélgettünk sok mindenről. A srácok osztálytársak voltak, így szinte sosem fogytak ki a témából. Persze szóba kerültek a csajok is, Régi kalandok, meg a szex is. Kiderült, hogy Ők már voltak közösen együtt egy lánnyal. Mégpedig a barátom előző csajával. Ez belefészkelte magát az agyamba, és időről időre elkalandoztak a gondolataim. Nem féltékeny voltam, hanem én ki akartam próbáni, érezni hogy milyen, amikor két faszival vagy együtt.

Amikor Erik elment egy új körért, úgy gondoltam előállok az ötlettel.

- Nem csináljuk hármasban? - kérdeztem a Pistitől

Egy pillanatra kikerekedett a szeme, de aztán elmosolyodott. Rögtön láttam hogy tetszik neki az ötlet.

- Mikor? Most?
- Ahha... ;) - addigra már annyira felizgatott az ötlet, hogy el sem fogadtam volna más opciót.

Most már elvileg csak Eriken múlt a dolog. De biztos voltam benne, hogy nem fogja elszalasztani a lehetőséget.

- Nincs kedved nálunk aludni? - Kérdeztem tőle mikor visszaért. Közben próbáltam úgy nézni rá, hogy véletlenül se értse félre a helyzetet :) - A buszod már úgyis elmenet.

Pistire nézett, hogy viccelek e. De amikor látta, hogy szó sincs viccről, simán rábólintott.

Megittuk még a legutolsó kört, de közben teljesen be voltam sózva. Teljesen felizgatott a szitu, és éreztem hogy kezdek nedvesedni.

Családi házban laktunk, kb öt perc sétára attól a helytől ahol voltunk. A nővérem már elköltözött otthonról, a szüleim pedig a földszinten éltek. Az emelet teljes egészében az enyém volt (vagy amikor Pisti nálunk volt a miénk)

A szüleim már aludtak, gyorsan felsurrantunk az emeletre, és bementünk a szobámba. Az ágyam már meg volt vetve, hiszen sejtettük hogy későn fogunk hazaérni. Bár Erik nem volt az eredeti terv része.

Bekapcsoltam valami zenét és leültünk az ágyra. Én ültem középen (gondoltam így helyes :D) de jó pár percig nem történt semmi, csak beszélgettünk. Gondoltam melegítsünk egy kicsit, ezért felhúztam a lábam törökülésbe. Egy aprócska, lenge, nyári szoknya volt rajtam úgyhogy az szinte teljesen felcsúszott. Szabadon hagyva a meztelen combomat, de még a bugyim is kivillant. Én úgy csináltam mintha ez tök véletlen volna. Persze nem volt az, és ezt a barátom rögtön le is vette.

Mögém térdelt, és hátulról átöltlet. Az arcát a nyakamba fúrta. Tudta hogy ez mennyre beindít. Közben benyúlt a pólóm alá, és a melleimet is elkezdte simogatni. Aztán lassan elkezdte lehúzni rólam. Közben a másik keze betévedt a szoknyám alá és megfogta a puncimat.

- Aztakurva! - szaladt ki a száján akaratlanul. Iszonyatosan be tudok nedvesedni, de ez még őt is meglepte. Az egész bugyim egy merő tócsa volt.

Gyorsan le is rángatta rólam, én pedig engedelmesen segítettem neki. Egy pillanatra külső szemlélőként villant be a képünk. 

Már csak a szoknya van rajtam, de az is teljesen felcsúszva a derekamra. A csupasz puncim nedvesen és kitárulkozva csillog... A barátom a melleimet kényezteti, és egy harmadik (egy "vadidegen") ember pár centire tőlünk. - Uhhh meggora ribanc vagyok - gondoltam. És ettől még jobban felizgultam! :)

Becsuktam e szemem, és hagytam, hogy a barátom kényeztessen. Csókolgatta a nyakamat, simogatta a mellemet, a másik kezével pedig puncimat vette kezelésbe. Éreztem hogy belém csusszannak az ujjai, miközben a csiklómat is izgatta.

Egyszer csak egy borostás férfi szájat éreztem a puncimon. Tudtam, hogy Pisti épp a cicimmel van elfoglalva, így örömmel nyugtáztam, hogy Erik is beszállt a játékba. Kinyitottam a szeme és láttam ahogy eltűnik az arca a combjaim között. Két kezével széthúzta a puncimat, a nyelvével pedig minden zugát bejárta. Néha a csiklómat izgatta, néha mélyen belém dugta. - Ribanc vagyok! - becsuktam a szemem és élveztem...

Nemsokára Pisti abbahagyta a ténykedését. Elkezdte ő is ledobálni a ruháit. Én is felkeltem, Eriket óvatosan hanyatt löktem, és elkezdtem kigombolni a nadrágját. Lerángadtam róla azt is, meg az alsógatyáját is, és  bekaptam a farkát. Most én viszonoztam neki az előbbi kényeztetést. Miközben négykézláb Eriket szoptam, a lucskos kis pinám pucsítva meredt az égnek. A barátom nem is hagyta ki a ziccert. Bezsákolt! Tövig magamba fogadtam, és élveztem ahogy cuppgva jár ki bennem. Egyre gyorsabban és erősebben. A zacsija csattogott a puncimon. Szerencsére tele volt a szám, mert biztos nem bírtam volna csendben lenni.

Uhhh ha most anyuék benyitnának, miközben a kislányukat két oldalról töltik. - Ribanc! - De kurva jó volt! ;)

Hazudnék, ha azt mondanám, hogy  - így több mint tizenöt év távlatából - mindenre emlékszem. Az biztos, hogy voltam minden pózban. A puncimat felváltva dugták a srácok, de a szám és a kezem is folyamatosan tele volt valamelyikükkel. Éppen Erik dugott, amikor először elélveztem. Hanyatt feküdtem az ágyon, a lábaim nagy terpeszben, magasra felhúzva, - Mindig is imádtam ezt a pózt. - Erik farka cuppogva járt a puncimban, én pedig a páromat szoptam. Az orgazmus egy pillanat alatt tört rám, szinte teljesen meglepett. Szerencse hogy tele volt a szám, így vissza tudtam tartani a hangos kiáltásom. Nyüszítve élveztem. Ilyet még soha nem éreztem, egy farok a számban a másik a puncimban. Nagyon beindított.

Aztán a srácok helyet cseréltek. Pisti befúrta az arcát a comjaim közé (imádta, ha nedves vagyok, most pedig tiszta tócsa voltam) én meg Erik farkát vettem a számba. Érzetem rajta a saját ízemet. Pár perc múlva éreztem hogy újra végem lesz. A párom nagyon jól ismerte a puncim, tudta hogy mit kell vele csinálnia. Ahogy közeledtem a második orgazmushoz, egyre gyorsabban és keményebben szoptam Eriket. Aztán hirtelen újra kitört belőlem! 

Pisti abbahagyta a nyalást és belém csusszant. A puncim olyan érzékeny volt, hogy szinte fájt. Együtt lüktetett a párom farkával. Én szinte félig önkívületben pihegtem de közben megpróbáltam a szopásra is koncentrálni, A helyzet most már majdnem hogy ismerős :) Egy kemény farok a számban, egy pedig a puncimban. Egyszer csak Erik teste megfeszült egy pillanatra, majd a számba robbant. Jutott belőle a számba, az arcomra, de még a melleimre is. Még le sem nyeltem az utolsó cseppeket, amikor éreztem ahogy a forróság elönti puncimat, miközben Pisti belém élvez.

 Az "ottalvásból" végülis nem lett semmi, Erik összeszedte magát  és még mielőtt a szüleim felkeltek volna elment. Ez a trió csak erre az egy alakalomra állt össze, nem volt a kalandnak folytatása. Azóta a csapat is szétszéledt, és mindenki messze jár. Velem is sok minden történt azóta, de ez az emlék mindvégig megmarad.

Szofi

Elmesélnéd a saját sztoridat?

Ha neked is van hasonló, megtörtént vagy kitalált történeted és szívesen megosztanád másokkal, töltsd fel az oldalra és mi megjelentetjük! Eddig kizárólag e-mailben tudtál nekünk szexsztorikat küldeni, most már közvetlenül az oldalon is megteheted!

Történet feltöltése....