Keresés

King Cock fügyiparádé 2.0

A szexuális kiegészítők, erotikus játékszerek óriási kínálattal, megszámlálhatatlan formájú és funkciójú kütyüvel képviselik magukat az erotika piacán. Egyre több a high-tech (szinte a jövőbe illő) szexuális segédeszköz, és nagy divatja a van a futurisztikus formáknak, és a design vibrátoroknak is.

De a sok hiperszuper, távirányítós, vagy éppen designerek tervezte szexjáték mellet, szerencsére továbbra is töretlen a sikere a “legegyszerűbb” szexjátékszerekének a dildóknak. Közölük is az élethű megjelenést és érzetet keltő realisztikus műpéniszeknek.

Persze ezek a termékek is folyamatosan fejlődnek. Hol vannak ma már a gumiszagú, valós péniszre csak nyomokban emlékeztető gusztustalan “bőrszínű” (leginkább narancssárga) dildók! Ha realisztikus dildóról beszélünk, akkor tényleg valósághű műpéniszekre gondolhatunk. Ezek a dildók nem csak formájukban hasonlítanak megszólalásig egy igazi péniszre, de színük, bőrszerű anyaguk, és az állaguk is.

Most szeretnénk neked bemutatni a King Cock dildók legújabb kollekcióját!

Az amerikai Pipedream híres a minőségi szexjátékszereiről. A King Cock dildók nagyon természetes érzést keltő, kellemes tapintású, rugalmas anyagból készünek, rendkívül aprólékos kidolgozottsággal, kézzel fetve. Minden egyes apró momentum, ér, véna olyan, mintha tényleg igazi hímvessző lenne.

Dupla réteg

Kemény de rugalmas belő mag, és puha külső réteg

A King Cock legújabb műpéniszei még élethűbb élményt nyújtanak. A dildók külső rétege, puha bőrszerű anyagból készül, de egy tömör, szilárdabb maggal rendelkeznek, így még inkább hasonlítanak egy keményen ágaskodó péniszhez!

A King Cock sorozatot azoknak ajánljuk akiknek fontos az élethű forma, és az élethű érzés. A tapadókorongos dildók bármilyen kemény, sima felületen stabilan rögzíthetők, (pl kád széle, csempe, vagy akár tükör) így változatosan, akár kéz nélkül is használhatóak. A lovaglás szerelmesei pedig bármikor nyeregbe pattanhatnak, hiszen a King Cock élethű dildói bármikor készen állnak egy vad vágtára! 🙂 Különböző méretekben készülnek, így mindenki megtalálhatja a számára legideálisabbat!