Keresés

ROMP - Pénztárcabarát léghullámos csiklózgatók

Csiklóizgatóval az orgazmushoz

Tény, hogy a hölgyek többségének klitorális stimulációra (is) van szüksége az orgazmus eléréséhez. A klasszikus "behatolós" vibrátorok elsősorban a hüvelyi stimulációra összpontosítanak. A csiklóizgatók, csiklóvibrátorok különböznek ezektől az eszközöktől, és gyakorlatilag a legtöbb nő számára garantálják az orgazmust.

Mi az a csiklóvibrátor?

A csiklóvibrátor, vagy klitorisz izgató vibrátor, kifejezetten a csikó ingerlésére kifejlesztett szexuális játékszer. Természetes bármely vibrátor alkalmas lehet erre a feladatra, a csikóhoz szorítva elérhető velük az orgazmus, de a csikóvibrátorok speciálisan erre a feladatra lettek kiképezve [...]

A női orgazmus

Több ezer oka van annak, hogy mindent meg kell tanulnod a női orgazmusról. A női csúcspont nem csak egyszerűen szexuális élvezetet nyújt, hanem számos pozitív hatása is van. Enyhíti a fejfájást, a menstruációs görcsöket és akár az alvási rendellenességeket is! A kielégületlenség fizikai tüneteket is képes okozni, gondoljunk csak a "hisztéria" nevű betegségre, amely a XIX. században népbetegség volt a nők körében. (És amit az orvosok orgazmus terápiával gyógyítottak, méghozzá sikeresen)

A klasszikus behatolás sok esetben önmagában nem képes a hölgyeket a csúcsra juttatni. A legtöbb nőnek szüksége van rá, hogy e mellet kézzel, szájjal vagy egyéb más módon stimulálják a csiklóját, mert máskülönben nem képes elérni az orgazmust. 

A csikló stimuláció

Ennek a szuperérzékeny szervnek a stimulálásával - beleértve a körülötte lévő erősen erogén zónát -  sok nő könnyebben érheti el az orgazmust. Ingerelhető kézzel, szájjal vagy kár vibrációs eszközök segítségével. A testen kívül található, így jól látható, könnyen hozzáférhető A legtöbb csiklóvibrátor rezgések útján kényeztet, de a léghullámos csiklóizgatók merőben más technológiát alkalmaznak. Ennek lényege, hogy a csikló érintkezés nélkül stimulálható. A szelíd levegő hullámok intenzív orgazmusokat biztosítanak, elkerülve ugyanakkor a túlzott izgalmat vagy a megszokást.

Mi az a léghullámos csiklóizgató?

A léghullámos csiklóizgatók nem vibrációs elven működnek Ezek a csiklóizgatók szívó hullámokat keltenek, és ez a hullámzó vákuum “érintés nélkül” izgatja a klitoriszt. Ez a stimulációs technológia a csiklóérzékeny hölgyek esetében egész testet megremegtető, akár többszörös orgazmust okoz. [...]

ROMP léghullámos csiklóizgatók

A We-Vibe márkát már nem hinném hogy be kell mutatni. Ha egy kicsit is képben vagy a szexjátékok piacán biztosan találkoztál már vele, és az oldalunkon is sokat olvashattál már róla. 

A ROMP, a We-Vibe egy olcsóbb kategóriás szexjáték sorozata, amely rendkívül kedvező, pénztárcabarát áraival hódít. A ROMP csiklóizgatók tökéletes "belépő szintű" készülékek, mely kedvező árukkal ideálisak kipróbáláshoz, akár kezdők számára is! A Womanizer-től már jól ismert, szabadalmaztatott léghullámos technológiával, ugyan kisebb tudással egyszerűbb anyag-használattal, cserébe viszont sokkal kedvezőbb árfekvéssel.

ROMP SWITCH csiklóizgató

ROMP SWITCH csiklóizgató

A három léghullámos izgató közül a legkedvezőbb árú modell. A termék csupán cseppálló, agy víz alá nem meríthető. Az áramellátásáról 2db ceruzaelem (AA) gondoskodik. Egyszerű két gombos vezérléssel.

ROMP SHINE csiklóizgató

ROMP SHINE csiklóizgató - akkumulátoros és vízálló

A SHINE már többet tud, mint az előző modell. Itt már akkumulátor gondoskodik az áramellátásról, a készülék pedig 100%-ig vízálló. Ami azt jelent hogy a zuhany alám vagy akár a kádba is magaddal viheted. 10 beépített ritmus ismer.

ROMP FREE utazó csiklóizgató

ROMP FREE az utazó csiklóizgató

A FREE hasonló tudású mint az előző modell, de kompakt méretének köszönhetően ideális társ lehet utazáshoz. Könnyedén elfér egy női táskában, így bárhová magaddal viheted.

Hogyan használd?

Egyszerűen a szeméremajkakat húzd szét, majd a szívóharangot helyezd a csiklódra és már indíthatod is a bizsergető, szívó, pulzáló léghullámokat, melyek erősségét 6 erősségi szinten szabályozhatod.

A plusz gomb hosszan lenyomva tartásával indítható el a léghullám, egyszeri , újbóli lenyomásával fokozható a szívóimpulzusok erőssége, a mínusz gombbal pedig csökkenthető az intenzitás. A mínusz gomb hosszan lenyomva tartásával kapcsolható ki a kényeztető.