Keresés

Mi az a csiklóvibrátor?

A csiklóvibrátor, vagy klitorisz izgató vibrátor, kifejezetten a csikó ingerlésére kifejlesztett szexuális játékszer. Természetes bármely vibrátor alkalmas lehet erre a feladatra, a csikóhoz szorítva elérhető velük az orgazmus, de a csikóvibrátorok speciálisan erre a feladatra lettek “kiképezve” 🙂

Minivibrátorok

Léteznek nagyon pici vibrátorok amelyek alakja hasonlít a szokványos vibrátorokéra, de apró méretük miatt hüvelyi izgatásra nem igazából alkalmasak. Cserébe viszont könnyedén hozzáférnek a klitoriszhoz, és nem mellesleg észrevétlenül meglapulhatna egy női táskában. Tipikusan jó példa erre az úgynevezett “rúzsvibrátor” ami megjelenésében egy rúzsra hasonlít, és így feltűnés nélkül magunknál hordhatjuk.

Klitorisz izgatók

A csiklóizgatók másik csoportja kifejezetten erre a célra lett kifejlesztve. Az alakjuk nem hasonlít a hagyományos vibrátorokra, nem behatolásra lettek tervezve. Kialakításuknál a legfőbb szempont, hogy minél könnyebben hozzáférhessenek a csiklóhoz, és hogy minél kényelmesebb legyen a használatuk.

A legtöbb ilyen típusú izgató, több vibrációs ritmussal és erősséggel kényeztet, de léteznek orál szexet szimuláló klitorisz izgatók, de olyanok is amik a csikló vákuumos, szívó izgatásával juttatnak el az orgazmusig. (pl. a Womanizer csiklóizgató)

Felcsatolható csikló izgatók

Léteznek felcsatolható (pl: pillangóbugyi), vagy a fehérneműbe elrejthető izgatók. Ezek úgy vannak kialakítva, hogy észrevétlenül meglapulhassanak a ruha alatt, és így akár a legextrémebb helyzetekben (séta, busz, munkahely 🙂 ) is használhatók lehetnek. Ezek legtöbbje táviránytóval vezérelhető.