Keresés

Mi az a léghullámos csiklóizgató?

A női erotikus játékszerek jellemzően rezgésekkel vagy a strukturált felszínükkel stimulálnak. A csiklóizgatók eddig vagy rücskös, barázdált felülettel rendelkeznek vagy pedig egy apró vibromotor segítségével izgatják a csiklót.

A vákuumos, vagy más néven léghullámos csiklóizgatók teljesen más elven működnek. Ezek a csiklóizgatók szívó hullámokat keltenek, és ez a hullámzó vákuum “érintés nélkül” izgatja a klitoriszt. Ez a stimulációs technológia nagyon hatásosnak bizonyult, hiszen a csiklóérzékeny hölgyek esetében egész testet megremegtető, akár többszörös orgazmust okoz. A kipróbálók leginkább az orális kényeztetéshez tudják hasonlítani a léghullámos csiklóizgatók által keltett érzést.

Hogyan működik a léghullámos vibrátor?

Ahogy írtuk, a csiklót apró vákuum hullámok izgatják. A vákuumhoz egy légmentesen zárható térre van szükség, ezért a léghullámos csiklóizgatók rendelkeznek egy apró szilikon haranggal, aminek a belsejében keletkezik a szívóhullám. Ehhez a harangot a csikló köré kell helyezni, ügyelve arra, hogy harang szorosan illeszkedjen.

A ritmikus, változó erősségű vákuum szívó hatása idézi elő az orgazmust. Mivel a csiklót közvetlen inger nem éri, így elkerülhető a túlzott stimuláció okozta túlérzékenység. Ez teszi lehetővé, hogy akár egymás után (vagy akár folyamatosan) több orgazmus is átélhető legyen ezekkel a csiklóizgatókkal.

Hogyan kell használni?

Mivel a vákuum a harang belsejében keletkezik, használatakor ügyelni kell rá, hogy szorosan illeszkedjen és ne tudjon fals levegőt szívni.

  1. Ha van intim testékszered, akkor azt el kell távolítani. Megakadályozhatja a vákuum létrejöttét, és megsértheti a finom szilikon harangot.
  2. Nyisd szét a szeméremajkaid, hogy elérd a csiklód.
  3. A szilikon vákuum harangot illeszd a csiklód köré, és finoman szorítsd rá. A harangnak nem kell a csiklódhoz érnie, csak körbe kell venni azt. Ügyelj rá hogy teljesen illeszkedjen, ne szívhasson be a fals levegőt.
  4. Válaszd ki a megfelelő fokozatot, és élvezd a semmivel sem összehasonlítható érzést.

A léghullámos csiklóizgató használata

Bár a léghullámos csiklóizgatók rendkívül gyors orgazmust képesek okozni, nem csak maszturbáláshoz, hanem páros játékokhoz is ideálisak lehetnek. Mivel nem ingerlik közvetlenül a klitoriszt, általában nem lép fel annak túlérzékenysége, így újra és újra csúcsra juttathat.

Néhány tipp maszturbáláshoz

Néhány tipp maszturbáláshoz

Ötletek páros játékokhoz

Ötletek páros játékokhoz

A Womanizer vibrátorok is ezt a forradalmi vákuum technológiát alkalmazzák. Különleges luxus női kényeztetők, melyek akár egy percen belül orgazmust okoznak. A Womanizert kipróbálók 76% -nál szokatlanul intenzív orgazmust váltott k, és a tesztelők 73% -a többszörös orgazmust ért el! A legújabb Womanizer kényeztetők pedig már teljes mértékben vízállóak is, így zuhanyzás közben, vagy akár a kádban is használhatóak.

Womanizer csiklóizgatók