Keresés

Medical játékszerek, orvosi szilikonból

Nem győzzük hangsúlyozni, hogy szexeszköz vásárláskor milyen nagy hangsúlyt illene fordítani a felhasznált anyagokra. Nem elégedhetünk meg azzal, hogy egy játékszer bőrszerű, rugalmas, vagy éppen szilárd, selymes tapintású, stb... (Nem mindegy az, hogy mitől lesz bőrszerű, zselés vagy éppen extra csúszós felületű.)  Érthető okokból nagyon fontos, hogy ezek az anyagok ne tartalmazzanak semmilyen egészségre káros összetevőt, de talán még jobb, ha teljesen bőrbarátok, vagy akár allergén mentesek.

Ahhoz, hogy a számunkra legmegfelelőbb játékszert sikerüljön kiválasztanunk, célszerű tisztában lennünk a leggyakrabban alkalmazott anyagokkal és azok legfontosabb tulajdonságaikkal.

Orvosi szilikon játékszerek

A szilikon az egyik legnépszerűbb alapanyag a szexjátékszerek gyártásánál. Nagyon sok olyan tulajdonsággal rendelkezik, ami miatt előszeretettel alkalmazzák erre a célra. Ugyanakkor szilikon és szilikon között is óriási különbség lehet. A szigetelésektől kezdve,  az orvostechnikában alkalmazott szilikonokig nagyon széles a paletta.

Ha igazán jó minőségű, és garantáltan hypoallergén, bőrbarát szexjátékszert keresel, akkor talán egy orvosi szilikonból készült termék lehet legjobb választás.

Medical szilikon dildók

Az élethű dildók (műpéniszek) nagyon népszerű termékek mind a hölgyek, mind az urak körében. Egy élethű dildó egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy mennyire tudja visszaadni a valóságos szex élményét. Ezekben az eszközökben nincs motor, vibrációs és semmilyen egyéb stimuláció. Kizárólag az alakjukkal, méretükkel, és a behatolás élményével kényeztetnek. Éppen ezért kifejezetten nagy hangsúlyt fektetnek a valósághű megjelenésre és a puha, bőrszerű anyagok alkalmazására. 

Medical dildók prémium minőségű orvosi szilikonból készülnek, melyek illatmentesek,és maximálisan bőrbarátak. Ezen kívül természetesen mind formájukban, mind állagukban visszaadják egy álló férfi pénisz érzetét.

Medical - Orvosi szilikon dildók

Rendkívül aprólékos kidolgozottsággal, nagyon természetes érzést keltő, kellemes, puha tapintású, mégis jó tartású, rugalmas anyagból készülnek, Különlegességük, hogy kívül finom puha szinte bőrszerűek, de a belső szerkezetüknek köszönhetően megfelelő tartással rendelkeznek.

Aprólékos kidolgozás jellemzi őket, így minden egyes apró momentum, véna olyan, mintha tényleg igazi hímvessző lenne. Az  erős tapadókorongnak köszönhetően szinte minden sima felületen (pl.: csempe, lakkozott fa, stb.) megtapad. Az erezett felszín pedig plusz extra stimulációt nyújt.

Mi az előnye egy valósághű vibrátornak?

Milyen vibrátort válasszak, melyik lesz számomra a legmegfelelőbb? Ezzel már több cikkünkben is foglalkoztunk. Különböző típusú, méretű, funkciójú vibrátorok léteznek, most pár szót írnánk a valósághű, vagy realisztikus vibrátorokról. [...]

Medical valósághű vibrátorok

A "Medical" sorozat most újabb három taggal bővült. Eddig kizárólag élethű dildók (vibráció nélkül) alkották a termékpalettát, de most megétkeztek a Medical élethű vibrátorok is.

A Medical valósághű vibrátorokról mindazt el tudjuk mondani mint a rezgés nélküli verziókról. Tökéletesen élethű megjelenésűek, kívülről puha, maximálisan bőrszerű, orvosi tisztaságú szilikon borítással.A tapadókorongnak köszönhetően bármilyen sima felületen rögzíthetőek.

Medical - Orvosi szilikon vibrátorok

Mindhárom verzió vezetékes távirányítóval rendelkezik, mely egyben az elemek tárolásáról is gondoskodik (4db mikroelem). A vibrátorok 8 vibrációs ritmust ismernek, De a vibráción kívül különleges stimulációs módokkal is rendelkeznek. Ez egyik vibrátor lökő funkcióval, a másik forgó-gyöngyös masszírozással, a harmadik pedig pulzáló/kopogtató móddal.