Keresés

Lovense Lush - egy igazán huncut szexjátékszer

A Lovense szexjátékok a kategória csúcstechnológiáját képviselik. És most nem csak igazán minőségi anyagokra gondolunk, az ergonómiailag tökéletes kialakításra. Ezek a játékszerek tényleg igazi high-tech kütyük.

Közülük is a “leghuncutabb” a Lovense Lush vibrotojás!

Miért mondjuk hogy a Lovense vibációs tojás igazán huncut játékszer? Ez a játékszer nem egyszerű maszturbálásra készült! Nem azért találták ki otthon meghitt hálószobai játékokhoz használjuk! Persze tökéletesen megfelel erre a célra is, de a Lovense Lush minden porcikájával, az alakjával, a funkcióval azt a célt szolgálja, hogy a lehető legizgalmasabb helyzetekben is bevethető legyen. Legyen az utazás, séta a parkban, vagy akár a munkahely!

Tévirányítós Lovense vibrotojás

Az ergonomikus kialakításának köszönhetően kényelmesen felcsúsztatható, a farkincája – ami egyben a vibrátor antennája – pedig észrevétlenül megbújik a bugyiban. A mobiltelefonos applikáció segítségivel, pedig vezérelhető a rejtett kényeztető. Az apró vibrotojás erős de diszkréten halk vibrációval képes reagálni a hangokra, vagy a telefonon keresztül küldött utasításokra.

A letölthető Smartphone alkalmazás segítségével bárhonnan a Világon vezérelhető okostelefon segítségével. A rezgésritmusoknak, erősségeknek csak a képzelet szab határt, ugyanis az alkalmazás lehetővé teszi:

  • egyedi rezgésminták létrehozását
  • zenei vezérlést
  • de akár a külső hangokra történő vibrálást

Lovense Lush vibrációs tojás

Lovense a szexchatek sztárja!

A Lovense szexjátékszerek új dimenzióba képesek emelni az erotikus chat-elést, vagy akár a vidó chatet! Az applikáció támogatja a csevegést, de a videótelefonálást is. Ha átadod a játékszer irányítását a partnerednek, akár a világ másik végéről is képeslesz eljuttatni a csúcsra. Az applikáció segítségével külső videó chat szolgáltatásokhoz is csatlakozhatsz, Pl Skype.