Keresés

ÚJDONSÁG: We-Vibe Jive intelligens vibrotojás

We-Vibe Jive vibrációs tojás

Ha rendszeresen olvasod a blogunkat, és ebből kifolyólag – vagy éppen más miatt – naprakész vagy a szexjátékszerek piacán valószínűleg felcsillant a szemed, hiszen TE már tudod, hogy valószínűleg egy nagyon izgalmas újdonságról lesz most szó! De ha nem vagy tájékozott ezen a téren, akkor most talán a homlokod ráncolva gondolkodsz azon, hogy vajon mi is lehet ez!

We-vibe

A We-Vibe egy világhírű szexjáték gyártó, amely a prémium kategóriás termékeiről, és innovatív megoldásairól híres. Csak és kizárólag a legkiválóbb anyagokat, és technológiákat használják. Minden kényeztetőjük 100%-ban bőrbarát szilikonból készül, és a legújabb technikai újdonságokat tartalmazza. Ők dobták elsőként piacra a párvibrátorokat, ami meg is hozta számukra a világsikert. Azóta sok nagy és kisebb gyártó lecsapott erre az ötletre, és elkészítette a saját pároknak szánt vibrátorait.

Mi az hogy Intelligens?

Az intelligens, vagy okos vibrátorokról is sokat olvashattál nálunk.Az okos-technológia ma már egyre jobban beférkőzik a szexjátékszerek piacára is. Ez most a legújabb és legfelkapottabb trend! A We-Vibe ebben is úttörő volt, hiszen az elsők között adta ki a mobiltelefonról vezérelhető okos vibrátorait. Azt megszokhattuk már, hogy a vibrátorok előre beprogramozott ritmusokat “játszanak”. Némelyiknél csak a ritmust, vagy csak az intenzitást lehet változtatni, a komolyabbaknál mindkét beállítás külön külön elérhető. De az okos játékszerek ennél sokkal többet tudnak. A mobiltelefonra letölthető alkalmazás segítségével egyedi, személyre szabott vibrációs ritmusok alakíthatók ki. A vibrátor képes reagálni a környező hangokra, például a zene ritmusára rezegni, de a WiFi technológiát segítségül hívva, akár távolról is irányíthatóvá váltak. (hogy ebben milyen lehetőségek lehetnek azt most fantáziádra bízzuk)

Vibrotojás

A vibrációs tojások (vibrotojások) szintén nagyon kedvelt játékszerek napjainkban. Ezek apró, tojás formájú vibrátorok, melyek a hüvelybe csúsztatva titkos kényeztetőként használhatóak. Nem mai keletű kényeztetők, de az okos-technológia újra életre keltette ezeket a huncut játékszereket. Valljuk be, mit sem ér egy ilyen titkos vibrotojás, ha nem tudjuk könnyedén vezérelni. Hiába mozgatta meg sok ember fantáziáját, a vezetékes irányítás nehézkessé tette a használatukat. Később megjelentek a rádiós (vezeték nélküli távirányítóval rendelkező) vibrációs tojások, de azok sem hozták meg a nagy áttörést. Viszont a okos technológia megjelenésével mára rendkívül kedvelt játékszerek lettek.

Mi a vibrotojás?

A vibrotojás egy apró, tojás formájú vibrátor. Alapvetően vaginális izgatásra fejlesztették ki, te természetesen tökéletesen alkalmas lehet a csikló ingerlésére is. [...]

We-Vibe Jive okos vibrotojás

We-Vibe Jive méltó kihívója a Lovense Lush vibrotojásnak. A Jive okostelefonról vezérlehető, akár a szomszéd szobából, vagy bárhonnan a Világon! Az ergonomikus formájának és a rendkívül csendes motorjának köszönhetően diszkréten meglapul a fehérnemű alatt, így akár moziban, színházban is élvezhető a bizsergető rezgés. A Jive-nál már nem okoz gondot a vezérlés, hiszen az okos-technológiának köszönhetően ez rendkívül egyszerű és diszkrét és izgalmas.

A We-Vibe Jive 100%-ig vízálló, és maximálisan bőrbarát szilikonból készül.

A We-Vibe okos vibrátorok az ingyenesen letölthető We-Connect applikációval bárhonnan vezérelhetőek. Az alkalmazás letölthető Androidos vagy iOS készülékekre. A telefont 9m-es hatótávolságon belül kell elhelyezned, ezután meghívni partnered, aki az alkalmazás vendég hozzáféréssel átveheti a vezérlést, áthidalva országokat, kontinenseket.

We-Connect applikáció

Jive tulajdonságok

 • újratölthető akkumulátor
 • kellemes, bársonyos, selymes, bőrbarát anyag
 • rugalmas kihúzó farkinca
 • 100%-ig vízálló, könnyen tisztítható kivitel
 • ovális, tojás forma
 • halk, de erős motor
 • okostelefonról vezérelhető funkciók
 • APP-vezérlés, bárhonnan a világon
 • vezérlési távolság: 9m
 • méret: 9,2 x 6,4 x 3,5cm
 • kék színben

Mi van a dobozban?

 • We-Vibe Jive intelligens vibrációs tojás
 • USB töltőkábel
  Segítségével számítógépről, power bankról, vagy hálózati töltőről tudod feltölteni az akkmulátort
 • We-Vib Lube
  2ml-es ajándék We-Vibe síkosító
 • Tároló táska
  A diszkrét és higiénikus tároláshoz

We-Vibe Jive - Mi van a dobozban?