Keresés

Lovense Lush vibrációs tojás - Olvasói teszt

Lovense Lush 3 egy elég drága termék, ahhoz képest, hogy "csak" egy bugyivibrátor. Ma azt fogjuk megnézni, mennyire éri meg, a közel 60 ezer forintos árát.

A doboz anyaghasználata rendkívül minőségi, viszont a grafika ami rajta van, kicsit kínai szexjátékszer hatása van, ez annyira nem tetszik. Miután kinyitottuk ezt a dobozt, egy szivacsos tartóban érkezik az eszköz, illetve a töltő, ami a vibrátoroknál megszokott mágneses módon fog csatlakozni a játékhoz. A szivacs alatt van még egy kis szütyő, amiben tudjuk hurcolni a kis barátunkat.

Az első érdekes dolog akkor jön szembe velünk, amikor először akarjuk feltölteni. Míg pl. a Satisfyer mágneses töltőjét a mágnesek csak egy irányból engedik felrakni, ennél semmilyen mágneses taszítás nincs. És ha fordítva rakod fel a töltőt, akkor bizony nem fog tölteni. Emellett nagyon vigyázni kell, hogy a kábel semmiképp ne törjön meg, mivel nem a legcombosabb. Ha ezekre figyelünk és az eszközön világít a piros led, már várhatjuk a feltöltés végét.

A Lush 3 antennáján (a kis biszbasz ami kilóg a punciból) van a bekapcsológomb aminek hosszú nyomására kapcsol be az eszköz. Amíg nincs hozzá csatlakoztatva telefon, egy sima vibriként működik a legalapabb funkciókkal. Gyenge rezgés, erős rezgés, hullámzás. Most már csatlakoztathatjuk a telefonunkhoz, amihez a Lovense Remote nevű alkalmazást kell letöltenünk. A csatlakozás egyébként egyszerűen megy, hamar megtalálják egymást a készülékek.

Párosítás után már szórakozhatunk is a kis játékszerrel. A formája rendkívül ergonómikus, teljesen fel tudja venni a punci belső formáját, illetve a kitüremkedés a tetején pont a g-ponthoz van igazítva, így használat közben ez is stimulálva van. A borítás anyaga sem nehezíti meg a dolgunkat, mivel kellően puha ahhoz, hogy egy kényelmes viselet legyen.

Az alkalmazás rejt sok funkciót. A legismertebb talán, hogy egy csúszkával telefonunkról irányíthatjuk a rezgés erősségét. Emellett van még a távolról való vezérlés. Na ez problémás volt nálunk. Párom telefonján azzal a hibaüzenettel szembesültünk, hogy nem tud kapcsolódni a hálózathoz. Ez eléggé elszomorított, az ember elvárná, hogy ha megvesz egy ilyen drága szexjátékot, azon minden tökéletesen működjön, és a hozzá járó alkalmazás ne legyen kifogásolható. 

A következő a "Pattern" funkció ami annyit jelent, hogy a saját mentett, vagy más által feltöltött rezgésmintákat lehet "lejátszani" vele. Ezek között vannak egész értékelhetők, van amelyik egy rapid orgazmust okoz, illetve van amit chillelésre, vagy tanulás mellé szántak, lassabb, gyengébb rezgéssel. Van egy "Control link" nevű funkció, mely leírása szerint egy anonim chat. Én ezt nem próbáltam ki, nem azért vettem a játékot hogy vad idegenekkel együtt használjam. A főoldal utolsó opciója a "Music" nevet kapta. Szerintem ez egyértelmű mit takar, a telefonra letöltött zenék ütemére rezeg a Lush. Ez úgy ahogy működik, jópár zenét nem tud értelmezni és rezeg össze-vissza, amiknél meg fel tudja dolgozni a ritmust, ott pedig késve érkezik rezgés, mintha a visszhangja lenne a zenének. Ezek mind nagyon jól hangzanak, de feltehetitek a kérdést: milyen használni?

Na igen, itt jön számomra a feketeleves. Aki látta már a képeimet twitteren, vagy esetleg a fansly oldalamon, annak feltűnhetett, hogy a puncim nem a világ legszűkebbje (nem, nem ennyi faszival volt már dolgom, mióta az eszemet tudom ilyen, sajnos, vagy nem sajnos), ezért nekem nagyon könnyen kicsúszott a puncimból. Ha nem is teljesen, de pont annyira, hogy ne legyen tökéletes az élvezet. Ez a probléma valószínű nem sok embernél jön elő, viszont aki hasonló puncival rendelkezik mint én, lehet azt mondanám inkább hogy hanyagolják ezt a vásárlást.

Hogy megéri-e az árát? Bár tényleg egy fantasztikus játékról beszélünk, sajnos így is azt kell mondjam, hogy túlárazott. És nem a fizikai minőséggel van a baj, mert az tényleg rendkívüli. Gyönyörű szín, kényelmes kialakítás, viszont az apróságokat is figyelembe véve, pl. Töltő, ami ha egyszer megtörik, vehetünk másikat (egy helyen találtam 8ezer forintért) illetve a mágneses probléma, lehet hogy nem venném meg. Persze ezeken kívül tényleg egy fenomenális kis barát és ha félre tudod rakni ezeket a hibákat, még akár meg is érheti. Köszönöm hogy végigolvastad, puszi, Luca

Neked is van szexjátékszered? Megosztanád tapasztalataidat olvasóinkkal fotóval vagy akár anélkül? Az alábbi link segítségével ezt rendkívül egyszerűen megteheted! Véleményed segíthet másoknak, hogy megtalálhassák a számukra ideális játékszert.  Termékteszt feltöltése >>>

Termékteszt feltöltése