Keresés

King Cock dildó - összehasonlító teszt

Mi egy összehasonlító tesztet hoztunk. Mindkettő King Cock termék csak más típus. Az egyik egy herés barna (BBC) verzió, a másik egy zacsi nélküli fehér (BWC).

A termékek fő kiválasztási szempontja a méret volt.

Ahogy lehet látni, nem kicsik. Elsőnek a BWC-t szereztük be. Kézbe fogva is masszív brutális méretei vannak: behelyezhető hossz 21 cm, vastagsága 5,4 cm , és a súlya sem elhanyagolhat: 604 gramm. Anyaga bőrbarát, latex-mentes, phthalát-mentes hipoallergén PVC. Használat előtt kell a megfelelő sikosítás, mert tapadós picit. Meg persze hosszú előjáték és ujjazás sem árt, mert tekintélyes makkja van.

És itt el is érkeztünk a gyenge pontjához, vagyis számunkra zavaró tényezőkhöz. Ahogy a képeken is lehet látni a makk pereme eléggé kiáll. Vagyis nagy kalapja van az úrnak. Ahol már nem annyira puha a PVC. Ez behatolásnál, amikor csak az eleje van játékban zavaró nagyon. Egyszer használtam akkor is pont ezért került hamar kispadra, mert hiába volt nedves a punci és kellően tág is, nagyon zavaró volt a kupak pereme.

Leszögezem, aki szereti az ilyen farkakat, annak ez főnyeremény, de sajna nálunk ez negatív feature volt. Tapadása jó, és tart is, mert volt hogy tisztítás után fél napot lógott a csempén a fürdőszobába ( szerencse nem szedte le a falról :) )

Aztán párom meglepett a herés 9”-os BBC verzióval. Hát na, ő sem kicsi. Méretei: behelyezhető hossz 19 cm, vastagsága 5,4 cm, és a súlya a zacsik miatt nehezebb mint a fehér társa: 730 gramm. Anyaga ugyanolyan mint a másiké: bőrbarát, latex-mentes, phthalát-mentes hipoallergén PVC. DE!!!! És itt jön az érdekesség, hogy egymás mellett fogva a kettőt mégis más. Ennek a BBCnek puhább, kellemesebb, sokkal jobban bőrhöz hasonlító érzete van. Ahogy a képeken látszik a pénisz íve is pont fordított. Amíg BWC felfelé hajlik, addig a BBC fejnehéz, és a makkja is tartja az ívet, nincs olyan nagy pereme.

El is érkeztünk a használati élményhez… Hát na… Khmm… Aki szereti a nagy méretet, a vastag péniszt, ami kellően kitölti az rögtön üljön bele egy ilyenbe. Az íve miatt teljesen máshol izgatja belülről a puncit. Nekem az jött be mikor a zacsik a popsi felé vannak, tehát mintha lovagolnék. Elsőnek, kellő nyalakodás, ujjazás, és párom farka után került bevetésre. Kutyában bepucsítva ereszkedtem rá, és a ¾-éig meg sem álltam. Itt nem zavart a kiálló makk pereme, úgy csúszott mint kés a vajba, és az az érzés ahogy kitölti az embert leírhatatlan. Ebben a pózban, hogy a zacsik a csikló felé vannak, mintha kutyában dugna egy BBC nem ment tövig. Aztán párom megfordította, mintha lovagolnék, és úgy ültem bele. Elsőre kicsit mélyre csúszott és kellemetlen volt, de aztán keményen becsúszott tövig. Sose gondoltam volna, hogy így el fogja nyelni a puncim, és ilyen új dimenziókat nyit meg. Hatalmasat élveztem tőle, és utána mint akin egy hadsereg ment át dőltem ki.

Azóta már második bevetése is megvolt, ahol már tapasztaltabban ültem bele. Amúgy nagyon jó felmelegszik és átveszi a testhőt, mert amikor kihúzzuk akkor kellemesen meleg.

Reméljük segítettünk azoknak, akik ilyen méretekben gondolkodnak, és vacilálnak a herés és here nélküli változatokon. Mindegyiknek megvan az előnye és hátránya is, de egy tényleg egyén függő. A herésnél azt lehet észrevenni hogy a herék miatt kevesebb a behelyezhető hossz, mint ugyanaz a méret zacsi nélkülinél, és sajnos ahogy növekszik a herésnél a méret, az egyenesen arányos a vastagsággal is.

Erről amúgy vannak tök jó cikkek:

BBW3some

Neked is van szexjátékszered? Megosztanád tapasztalataidat olvasóinkkal fotóval vagy akár anélkül? Az alábbi link segítségével ezt rendkívül egyszerűen megteheted! Véleményed segíthet másoknak, hogy megtalálhassák a számukra ideális játékszert.  Termékteszt feltöltése >>>

Termékteszt feltöltése