Keresés

Küldj egy tesztet, kapsz egy vibrátort!

Amikor elindítottuk a weboldalunkat, az volt a víziónk hogy egy olyan oldalt hozzunk létre ahol nyílttan és kötetlen formában lehet a szexjátékokról és az erotikáról beszélni. Célunk volt, hogy ledöntsük a még meglévő előítéleteket is a szexuális segédeszközökkel kapcsolatban. Megmutassuk mindenkinek, hogy ez egy teljesen normális dolog, nincs ebben semmi rossz, bűn vagy szégyellni való. (Bármily meglepő, még ma is sokan gondolják ezt...)

Ennek pedig alappillérei volt az olvasóink által beküldött tartalmak. Hiszen mi lehetne hitelesebb, mint egy másik olvasó őszinte véleménye. Ezért hoztuk létre a "titkos fiók" vagy az "olvasó tesztek" rovatunkat, és ezért adtunk helyet a "mutasd a puncid" kihívásnak is. 

Néhány éve még rendszeresen érkeztek szexjáték tesztek, vélemények, vagy fotók. Most szeretnénk ezt a hagyományt újra feléleszteni. Szeretnénk ha olvasóink újra aktívan részt vennének az oldalunk tartalmának fejlesztésében, ezért egy izgalmas kihívást hoztunk nektek!

Oszd meg véleményed, és fogadj el tőlünk egy ajándék vibrátort!

A Te véleményed számít nekünk, és most itt az idő, hogy megoszd velünk a tapasztalataidat a kedvenc játékszeredről! Tedd ezt meg, és mi cserébe egy ajándék okos vibrációs tojást adunk neked! 🎁

💬 Miért oszd meg a véleményed?

 • Segítesz a közösségünknek a legjobb döntést hozni
 • Hozzájárulsz az őszinte és hiteles véleményekhez
 • Egy ajándék okos vibrátort adunk neked hálánk jeléül

👀 Mit kell tenned?

 1. Írd meg nekünk a saját tapasztalataidat a kedvenc szexjátékodról 
 2. Oszd meg, mit szeretsz benne, vagy mi az, ami hiányzik belőle
 3. Küldd el a véleményed, és mi máris postázzuk neked az okos vibrációs tojást!

Ne habozz, csatlakozz most, és segítsünk együtt a közösségünknek megtalálni a legjobb játékokat! 🎯

Nyerj egy Funny Me okos vibrációs tojást!

Olvasói teszt beküldése

Oszd meg velünk a véleményed az alábbi adatlap segítségével. Kizárólag a számunkra készült teszteket tudjuk honorálni ajándék vibrátorral. A feltöltési szabályzatunk egyébként is tiltja más oldalakról átvett tartalmak beküldését, de mivel ezt ellenőrizni nem áll módunkban, így a te feladatod igazolni a teszt eredetiségét.

A teszthez mindenképpen kérünk fotókat! (3-4db) Fotózd le a terméket, lehetőleg próbálj szépen megkomponált képet készíteni. Neked nem kell a képen szereplened (csak ha szeretnél ;) ) de valamilyen igazoló elemnek igen! Legyen az egy "Vibrator Info olvasó teszt" címke, felirat vagy akár a weboldalunk képe.

Amire mindenképpen figyelj!

 1. A teszt legalább 500 szóból álljon!
 2. A teszt feleljen meg a felhasználási feltételekben megadott kritériumoknak, ügyelj a helyesírási hibákra!
 3. Lehetőség szerint pontosan nevezd meg a tesztben szereplő szexjátékszert. 
 4. A teszthez mellékelj 3-4db fotót! Amennyiben szeretnél a képen kitakarni részeket, azt még a feltöltés előtt tedd meg!
 5. Olyan e-mail címet adj meg, amin el tudunk érni, hiszen ezen keresztül fogjuk tudni veled felvanni a kapcsolatot.

A teszteket előzetes elbírálás után, ütemezve fogjuk megjeleníteni a weboldalon. A megjelenésre lehet hogy heteket várnod kell, de ha a beküldésed minden magadott kritériumnak megfelel, az ajándékodat néhány napon belül küldjük is neked.*

(ezzel a névvel fog megjelenni a teszted az oldalon)
(az oldalon nem jelenik meg)

Nyerj egy okos vibrációs tojást

* A tesztek a beküldés sorrendjében kerülnek elbírálásra. Az első 10 tesztelő garantáltan megkapja az ajándékát! Egy nevező maximum egy darab ajándékot kaphat.