Keresés

Léghullámos, okos csiklóizgató a We-Vibe-tól

Mi lesz abból, ha keresztezed a Womanizer léghullámos csiklóizgatót, és egy We-Vibe vibrátort? Hát persze hogy egy mobilról vezérlehető levegőhullámos csiklóizgató.

Most újdonságként szeretnénk neked bemutatni a We-Vibe Melt okos csiklóizgatót!

A We-Vibe ez elsők között kezdte el fejleszteni a mobiltelefonos applikációval vezérelhető okos vibrátorokat. Már több mint három éve elérhető a “We-Connect” elnevezésű, ingyenesen letölthető alkalmazásuk, mely segítségével a legtöbb We-Vibe vibrátor irányítható. Az applikáció segítségével, ezek a kényeztetők olyan funkciókat támogatnak, melyek a hagyományos vibrátoroknál elképzelhetetlen lenne. (pl. egyedi rezgés ritmusok, hangvezérlés, irányítás a távolból, stb..)

A léghullámos csiklóizgatókról szintén nagyon sokat olvashattál már oldalunkon. Ezek a kényeztetők a csiklóérzékeny hölgyek nagy kedvencei lettek világszerte. Szinte semmihez sem hasonlítható, rendkívül intenzív orgazmust képesek okozni. Ráadásul a legtöbb nőnél akár perceken belül bekövetkezik az orgazmus, akár egymás után több alkalommal is.

A két technológia házasításából pedig megszületett a We-Vibe Melt okos csiklóizgató!

We-Vibe Melt okos csiklóizgató

We-Vibe Melt csiklóizgató

 • PLEASURE AIR™ technológia
  A PLEASURE AIR™ technológia finoman változtatja a vákuum impulzusok erejét, mellyel gyengéden masszírozza a csiklót. Az szívóhullámok erőssége a a finom csókoktól az erősebb szívásig 12 intenzitási szinten változtatható.
 • Pároknak tervezve
  A Melt vékony, ívelt alakja jóvoltából tökéletesen illeszkedik a női testhez. Ergonomikus formája, és kis súlya segít abban hogy megtaláljátok a legideálisabb helyzetet, bármilyen pozícióban is használjátok., akár aktus közben is kényelmesen használható.
 • Könnyű vezérlés
  A We-Vibe Melt vezérlése rendkívül egyszerű. A készüléken található (+) gombbal lehet emelni a szívóhullámok erejét a (-) gombbal pedig csökkenteni azokat.
 • We-connect alkalmazás
  A készülék Bluetotth kapcsolaton keresztül képes kommunikálni a telefonoddal. Az ingyenes We-Connect alaklámázás pedig további élvezetes lehetőségekkel szolgál. Irányíthatod róla a vibrátort, átadhatod a vezérélést a párodnak, akár melletted van, akár egy másik országban. A beépített videó-chat funkció szintén izgalmas kiegészítésnek ígérkezik.

Termesztésen, mint ahogy egy prémium kategóriás vibrátorhoz illik, és ahogy megszokhattuk már a We-Vibe-tól, a Melt 100%-ig vízálló, így akár a fürdőkádba is magaddal viheted. Kizárólag bőrbarát anyagokat alkalmaznak, így a legérzékenyebbeknek sem fog semmilyen problémát okozni. Az akkumulátoros működés pedig szintén alap követelmény egy ilyen kaliberű szexjátéknál.

Hogyan használd?

 1. Ha van, akkor először az intim testékszereket el kell távolítani.
 2. A bekapcsoló (plusz) gomb hosszan nyomva tartásával elindul a könnyed gyengéd szívóhullám.
 3. Ezután a szívócsövet, a szeméremajkak széthúzása után, gyengéden a csiklóhoz kell nyomni.
 4. Majd a gomb újbóli lenyomásával fokozható, a szívóhullámok intenzitása 12 különböző fokozatban. Az 1-es szint az nagyon puha, gyengéd fokozat a 12-es pedig a szuper intenzív mód. A minusz gombbal csökkenthető az erősség.
 5. A kikapcsoláshoz a minusz gombot hosszabban, kb. 2 másodpercig kell lenyomva tartani.
 6. Telefonos vezérléshez a bekapcsolást követően le kell tölteni a telefonra az ingyenes alkalmazást, párosítani kell a csiklóizgatóval. Ezt követően már vezérlehető okoskészülékről is. 

A doboz tartalma

 • We-Vibe Melt léghullámos csiklóizgató
 • Mágneses USB kábel az akkumulátor töltéséhez.
  A töltéshez bármilyen USB-s hálózati adapter, vagy a számítógép USB portja is megfelelő
 • Selyem tárolótáska
  A csiklóizgató higiénikus tárolásához, amely utazásnál is rendkívül praktikus.
 • We-Vibe Lube síkosító minta

W-Vibe Melt tartozékok