Keresés

Használati tippek távirányítós vibrátorokhoz

Tippek titkos szexjátékszerekhez

Volt idő, amikor a távirányítós vibrátorok kuriózumnak számítottak. A távirányítás legelőször azoknál a játékszereknél jelent meg, amelyeknél a vezérélés használat közben nehézkes lett volna. (Mint pl. a vibrációs tojások esetében) Persze itt is elsősorban a vezetékes távirányító volt a jellemző, ami egyben az elemek tárolására is szolgált, majd szépen fokozatosan jelentek meg a rádiós (vezeték nélküli) vezérléssel ellátott szexjátékszerek is. Ez a technológia tette lehetővé hogy létrejöjjön a szexjátékszerek egy speciális csoportja, a titkos kényeztetők!

A titkos kényeztetők olyan távirányítós vibrátorok, amelyek észrevétlenül meglapulnak a bugyiba rejtve, vagy felhelyezve a punciba, popsiba. Ergonómiailag így lettek kialakítva, hogy használatuk semmiféle kényelmetlenséget ne okozzon, akár egész nap “viselhetők” legyenek, készen bármikor egy kis titkos huncutkodásra.

Ha izgatnak az extrém helyzetek és elég bevállalósnak érzed megad ilyen vibrátorhoz, most összeszedtünk neked néhány helyszínt és tippet, ahol érdemes lehet kipróbálnod a titkos kényeztetődet.

Vibrátorral a plázában... ;)

A vezetékes verziók nem túl ideálisak nyilvános játékokhoz 🙂

1. Használd otthon

Otthon bármilyen szexjátékszer használható. Ez alól a távirányítós vibrátorok sem kivételek. Ha még nem érzed magad arra készen, hogy kipróbáld valamilyen nyilvános helyen, kísérletezz vele otthon. Próbáld ki a funkciókat, tanuld meg kezelni a vibrátorod.

2. Szexting, erotikus chat

Manapság nagy divat a “szexting”. Pikáns üzeneteket, képeket küldözgetni, videó chateleni. Ez űzhetjük a párunkkal, aki éppen távol tartózkodik tőlünk, de sokan szextingelnek ismerősökkel, vagy akár vadidegen emberekkel is. Eddig az üzenetek, képek vagy esetleg videók küldése ki is merítette az erotikus chatelés tárházát, de a távirányítós szexjátékszerek (és itt a mobiltelefonról vezérlehető okos kényeztetőkre gondolunk) új dimenzióba emelhetik ezeket az erotikus játékokat. Hiszen a vibrátorod irányítását átadhatod chat partnerednek, aki innentől nem csak pikáns üzenetekkel, hanem igen valóságos ingerekkel is tud neked kedveskedni.

3. Kirándulás, piknik

Ha összeszedtük a bátorságunkat, akár ki is mozdulhatunk a titkos kényeztetőnkkel 🙂 Ez a tipp még mindig inkább a kezdőknek szól, hiszen kirándulás közben vagy egy parkban könnyedén találhatunk olyan helyet, ahol zavartalanul, minimális kockázat mellet próbálhatjuk ki a játékunkat. Akár a párunk irányít, akár saját magunk vezéreljük a vibrátort, biztos hogy egy nem mindennapi szexélményt és pikniket élhetünk át.

4. Mozi

A mozi is ideális hely lehet a kezdőknek. A film hangos, a teremben sötét van. Könnyű elrejteni az érzéseidet, még akár akkor is ha közvetlen melletted is ülnek. De első próbálkozásként akár választhatsz egy délelőtti vetítést, ahol egészen biztosan nem lesz telt ház, így megfelelő távolságot tudsz/tudtok tartani az idegenektől.

5. Zenés szórakozóhely

A sötét, a hangos zene mind mind segíthetnek eltitkolni mi is zajlik éppen a bugyidban. 😉 Nem kell félned attól hogy a vibrátor hangját, vagy a szádat elhagyó nyögéseket meghallja valaki. A sötétben pedig a mimikádra sem kell annyira figyelned. A buli közben elfogyasztott italok is segítik oldani a gátlásokat. A távirányító lehet a barátodnál, vagy akár a te zsebedben is. De ha intelligens vibrátorod van, akkor kipróbálhatod a hangvezérlés funkciót, így a vibrid a zene ritmusára kényeztethet.

6. Menjetek bevásárolni

Na itt már beléptünk a haladó szintre! 🙂 Egy plaza, egy szupermarket szinte mindig tele van és jól kivilágított. De éppen ez adhatja a dolog pikantériáját. A vezérlést itt mindenképpen át kell adnod a partnerednek. Hiszen abban semmi poén nincs, ha te döntöd el mikor rezdül meg a vibrátor a bugyidban. Ha a párod kezében van az irányítás, egész biztos lehetsz benne, hogy a legváratlanabb pillanatokban és szituációkban fog bekapcsolni a vibrátor, és minden erődre szükséged lesz, hogy eltitkold mit is élsz át igazából, mondjuk miközben a kasszánál fizetsz. 😉

7. Vacsora egy étteremben

Alapvetően egy klasszikus szituációról van szó. A pároddal egymással szemben ültök egy elegáns étterem asztalánál, a pincér kihozza az étlapot és megkérdezi hogy mit szeretnétek inni… és ekkor megrezdül a vibrátor a bugyidban… a párod pedig kajánul mosolyog, hiszen az ő zsebében lapul a távirányító. Ugye mennyivel izgalmasabbnak ígérkezik, mint egy egyszerű vacsora?

8. Munkahely

Csak bevállalósoknak, saját felelősségre! :9 Ez a pálya már tényleg haladó szint. A munkahelyen csupa olyan ember vesz minket körül akik jól ismernek minket. Előttük sokkal nehezebb titkolózni, és eltitkolni egy esetleges orgazmust. Ez a játék még akkor is nagy lebukást rejt magában ha saját magunknak irányítjuk a rezgéseket. De ha távirányítást átadjuk valaki másnak, hatalmas önuralomra lesz szükségünk, hogy túléljük a napot! 😀

A titkos kényeztetőkhöz, a nyilvános huncutkodáshoz kell egyfajta bevállalósaság, és bizonyos fokú exhibicionizmus. De ha ez megvan benned, rengeteg kaland és izgalom várhat rád egy ilyen vibrátorral. Csak a fantáziád és a vérmérsékleted szabhat határt a játékoknak.