Keresés

Bugyiba rejthető csiklóvibrátor a We-Vibe-tól

Orgazmus bárhol, bármikor!

A lányok huncutok. Ezt semmi sem bizonyítja jobban, mint hogy a titkos szexjátékszerek egyre népszerűbbek. Egyre több gyártó jelenik meg a saját kütyüjével. Aprócska, bugyiba, vagy punciba rejthető vibrátorok, melyek távirányítóval, vagy akár mobiltelefonnal is irányíthatóak, amikért oda vannak a csajok!

Márpedig minek venne valaki egy bugyiba rejthető aprócska titkos izgatót? Otthon használni? Ugyan már! 😉 Szóval huncutok... 

Azon túl, hogy távirányítós vibrátorok rendkívül praktikusak, (hiszen használat közben nem mindig esnek kézre vezérlő gombok) utat nyitottak új, extrémebb játékok felé. Az aprócska, bugyiba rejthető távirányítós csiklóizgatók, vagy vibrációs golyók segítségével bárhol és bármikor átélhető az orgazmus, akár a legextrémebb szituációkban.

Annak apropóján, hogy az Erotika Shop webáruház következő tombola sorsolásán egy ilyen játékszer lesz a nyeremény, most a We-Vibe titkos csiklóizgatóját szeretnénk neked bemutatni. 

Használati tippek távirányítós vibrátorokhoz

A titkos kényeztetők olyan távirányítós vibrátorok, amelyek észrevétlenül meglapulnak a bugyiba rejtve, vagy felhelyezve a punciba, popsiba. Ergonómiailag így lettek kialakítva, hogy használatuk semmiféle kényelmetlenséget ne okozzon, akár egész nap “viselhetők” legyenek, készen bármikor egy kis titkos huncutkodásra. [...]

We-Xibe moxie csiklóizgató

We-Vibe Moxie - okos csiklóvibrátor

Szeretnél napközben, bárhol csikló orgazmust átélni? A We-Vibe Moxie csiklóvibrátort egyszerűen csak a bugyidba kell helyezned és már indulhat is a diszkréten csendes móka! Attól sem kell tartanod, hogy elcsúszkál a fehérneműben, mert az erős mágnes a helyén tartja! Irányítsd a vezeték nélküli távirányítójával, vagy okostelefonodról élvezd kedvenc zenéd, filmed lüktetését szeméremdombodon!

TELJESEN DISZKRÉT

Suttogó, csendes működésével, vékony kialakításával és a mobiltelefonról történő irányításával a Moxie bárhol bármikor kész egy kis kényeztetésre. A We-Connect™ alkalmazás lehetővé teszi, a diszkrét működtetést. De az applikáció segítségével a vezérlést akár patnerednek is átadhatod.

KÉNYELMES KIALAKÍTÁS

A Moxie puha, selymes, 100%-ig bőrbarát szilikonból készül. Vékony, anatómiailag formált kialakításának köszönhetően a ruha alatt is láthatatlan marad. Így a legnagyobb diszkréció mellett viselheted bárhol és bármikor. A csúszásgátló mágnes, pedig segít abban, hogy a csiklóizgató mozgás közben is a helyén maradjon, hogy a legkényelmesebb viselést, és a legnagyobb élvezetet tudja neked nyújtani.

TESTRESZABOTT VEZÉRLÉS

Kapcsold be bármikor maikor csak kedved van hozzá! A Moxie könnyen vezérelhető a távirányítóval, de ha az ingyenesen letölthető We-Connect™ alkalmazást feltelepíted a mobilodra, a telefonodról is könnyedén irányíthatod. Sőt az applikáció segítségével akár a világ másik pontjáról is vezérlehető.

We-Vibe Moxie - telefonos vezérlés

A We-Vibe Moxie funkciói

Csendes működés.
A diszkrétnek tervezett Moxie csendesen suttog, így senki sem fogja tudni, mi történik éppen a bugyidban. Hacsak a kéjes sóhajaid el nem árulnak ;)


Kényelmes kialakítás
Az alakjának köszönhetően a Moxie szinte észrevétlenül lapul meg a fehérneműdben. A csúszásgátló mágnes, pedig segít abban hogy mozgás közben is a helyén maradjon.


Extra erős rezgések
Fokozd az élvezetet a csiklóizgató 10 beépített vibrációs módjának köszönhetően.


Távirányítós vezérlés
A rezgésmódokat, rezgésintenzitást egyszerűen módosíthatod a tartozékba kapott távirányító segítségével.


We-Connect™
Az ingyenesen letölthetp We-Connect applikáció segítségével vezérelheted a vibrátorod a mobilodról, de átadhatod az irányítást a párodnak.


Alvó üzemmód
Az alvó üzemmód automatikusan bekapcsol, ha a készülék használaton kívül van. A funkció segítségével akár négy órás üzemidő is leérhető egy töltéssel.


Újratölthető
A Moxie akkumulátora könnyedén feltölthető a tartozékba kapott USB töltőkábel segítségivel. Egyetlen töltéssel akár 2óra folyamatos működés is elérhető.


Vízálló kialakítás
A Moxie teljesen vízálló, így akár a kádban, medencében is használható. A vízálló kialakításának köszönhetően pedig a tisztítása is rendkívül egyszerű


Nyerj egy moxie-t

Az Erotika Shop online szexshop következő tombola sorsolásán gazdára talál egy We-Vibe moxie csiklóvibrátor. Most oldalunk jóvoltából TE is hozzájuthatsz tombolaszelvényekhez. Nem kell mást tenned, mint a lenti linken ellátogatni a webáruházba és begyűjtened az ajándék szelvényeket!

Tegyél szert 5 db tombola-szelvényre a VibrátorInfo jóvoltából
és nyerd meg a We-Vibe moxie csiklóizgatót!

👇👇👇👇

Szeretnék részt venni a sorsoláson…*

* Egy felhasználó kizárólag egy alkalommal veheti igénybe az oldalunk ajánlatát. Ne élj vissza a lehetőséggel, hiszen sorsolás előtt a szelvények ellenőrzésre kerülnek, és a “trükkös” felhasználók automatikusan kizárásra kerülnek a játékból!