Keresés

Csempéssz erotikát a mikuláscsomagba

A téli ajándékozós ünnepeket a Mikulás kezdi. Ez ugyan leginkább a gyerekek ünnepe, de ez nem jelenti azt hogy a felnőttek ne lephetnék meg egymást ebből az alkalomból. A hosszú, egyre hidegebb estéket, ködös, taknyos nappalokat a legtöbbünk elég nehezen viseli. A mostani különleges helyzet pedig még csak tovább fokozza ezt. Ilyenkor jól jön egy kis “boldogság hormon” 🙂 Állítólag a csokoládéban olyan anyagok találhatók, melyek segítenek a boldogság hormonok termelésében, így tökéletes ajándék lehet a mikuláscsomagba!

De tudod még mi szabadít fel boldogság hormonokat a testedben? A SZEX!

Így ha a csoki mellé valami izgatóan erotikus ajándék is kerül, az lesz az igazi DUPLA BOLDOGSÁG! 🙂 Ha azt mondom hogy erotikus ajándék, nem kell feltétlenül a vibrátorokra és egyéb szexuális segédeszközökre gondolni. Ha ezeket túl merész ajándéknak találod, akkor sem kell elvetned ezt az ötletet. Hiszen az erotikus termékek palettája rendkívül változatos, így mindenki tud a vérmérsékletéhez megfelelő ajándékot választani.

Most szeretnénk néhány tippet adni neked, hogyan tudsz erotikát csempészni a mikuláscsomagba. Mik azok az ajándékötletek, amikkel feldobhatod, megfűszerezheted ezt az ünnepet. A csoki hipp-hopp elfogy, de egy jól kiválasztott szexi ajándékkal egész télre biztosíthatod a megfelelő boldogság hormon szintet mindkettőtök számára!

Erotikus Adventi naptár

Az Adventi naptárak lényege, hogy december 1.-tól karácsonyig, minden nap kedveskednek valami meglepetéssel, így segítve ráhangolódni az ünnepekre. Hagyományosan apró ajándékoknak, édességnek bújnak meg a fiókokban. de nem így a "mi" adventi naptárunkban! Karácsonyig, minden nap egy-egy izgalmas erotikus ajándékkal kedveskedik nektek.

Erotikus Adventi naptárak

Szexi karácsonyi fehérneműk, kiegészítők

Sokan szeretik az ünnephez köthető ruhadarabokat. Nagy népszerűségnek örvendenek a meleg karácsonyi, télapós pulóverek, sapkák. De nem csak az utcán, hanem akár a hálószobában is mikulásba öltözhetünk. Ki nem örülne egy ilyen szexi mikulásnak!

Szexi karácsonyi fehérneműk

Erotikus fehérneműk

Persze, ha nem ragaszkodsz az ünnepi dizájnhoz, sokkal nagyobb választék áll rendelkezésedre. A szolidtól, a szexin át a vadítóan dögösig óriási választékból válogathatsz. A fehérnemű az igazi Jolly Joyker! Akár adod, akár kapod, egészen biztosan örömet fog okozni mindkettőtöknek! 

Erotikus fehérneműk karácsonyra, mikulásra

Vicces ajándékok

A vicces, erotikus ajándékok nem csak a párodnak lehet jó meglepetés, de a legtöbbjüket nyugodtan adhatod a barátodnak, haverodnak, barinődnek. Ezek a pár forintos apróságok biztosan jókedvúvé varázsoljak a csomag bontást!

I Love Cock! ;)