Keresés

Erotika a Mikuláscsomagba - haladóknak :)

Folytatjuk az erotikus ajándékokról szóló sorozatot. Így november végén a mikulásra koncentrálunk, de hamarosan jönnek a karácsonyi ajándék tippjeink is. Az előző "mikulásos" cikkünkben adtunk néhány ötletet merre érdemes elindulnod, ha szeretnél egy kis erotikát csempészni a csomagba. Az fütyi formájú cukorkával, ehető fehérneművel, vagy pajzán kapcsolatépítő társasjátékkal szinte mindenki megpróbálkozhat. Akkor is ha még csak a kapcsolat elején jár, és akkor is ha még csak kísérletezik az erotikus ajándékokkal.

Most a “haladóknak” gyűjtöttünk össze néhány terméket. Azoknak, akik már nem “ijednek” meg attól a gondolattól, hogy esetleg egy szexjátékszerrel kedveskedjenek párjuknak.

Erotikus ajándékötletek Mikulásra!

Alapvetően a Mikulás a gyerekek ünnepe, de ez nem zárja ki, hogy a kedvesünket is meglepjük valamivel. A gyerkőcök örülnek a különféle édességeknek, de a párunk csomagjába csempészhetünk egy kis izgalmat is a csoki mellé. Ilyenkor jellemzően nem szoktunk drága ajándékokat vásárolni, éppen ezért olyan termékek közül szemezgettünk neked, amik elférnek a csomagban, és nem is túl magas az áruk.

Vibrátorok, női kényeztetők a mikuláscsomagba

Érzéki fürdőzés

Az első tippünk, akár még "kezdőknek" is kiváló választás lehet! Egy érzéki illatú fürdőbomba, amely egy aprócska csiklóizgató vibrátort rejt! Alakítsd a fürdőzést érzéki, ellazító, vagy épp érzékeket felcsigázó, közös élménnyé!

Egyszerűen csak dobd a meleg fürdővízbe, a labda rögtön el kezd pezsegni és beillatosítja az egész fürdő légterét. Megnyugtat, ellazít. És amint golyó feloldódik láthatóvá válik a titkos kis vibrátor.

Fürdőbomba meglepetés vibrátorral

Rúzs formájú vibrátorok

rúzsvibrátorok kis méretű kényeztetők. Nem nagyobbak mint egy rúzs, sőt némelyikük formára is hasonlít hozzá. Apró méretüknek köszönhetően észrevétlenül lapulhatnak meg a női táskában, és a mikuláscsomagba is gond nélkül becsempészhetők.

Csillogó SWAROVSKI köves anál izgatok

DIOGOL Anni análkúpok, prémium minőségű, hypoallergén alumíniumból készülnek, valódi SWAROVSKI krisztállyal, a hátsó élvezetek kedvelőinek. Különböző méretekben (a kezdőtől a haladóig) és különböző színekben érhetők el. Ezek a gyönyörű kidolgozású popsi-ékszerek ideális ajándékok lehetnek.

DIOGOL Anni naálkúpok

Erotikus ajándékötletek férfiaknak

Van egy alapvető különbség a női és a férfi kényeztetők között. A hölgyek számára készült szexjátékok (amennyiben mindkét fél nyitott rá) nagyon egyszerűen beilleszthetők a közös együttlétekbe. Ezzel szemben a férfi kényeztetők legtöbbje inkább a magányos órák maszturbációs kelléke. Így ha a fiúdnak/barátodnak/férjednek szeretnél ilyen jellegű ajándékot adni, nem egyszerű a dolgod.

Természetesen ettől függetlenül meglepheted egy maszturbátorral. Mikuláscsomagba ideális lehet a TENGA, a Satisfyer vagy a Svakom maszturbációs tojása.

De választtatsz egy péniszgyűrűt, amit már közösen is tudtok élvezni. Vagy ha a párod nyitott rá, akkor szemezgethetsz a férfiak számára kifejlesztett prosztata vibrátorok között.