Keresés

Nálatok mit fog hozni a Mikulás?

Nálatok mit fog hozni a Mikulás?

Oké, a gyerekeknek csokit, cukorkát mandarint, mogyorót. Az én gyerekoromban legalább is mindig ez volt a csomagban. Hihetetlen, hogy még idősebb korunkban is mennyire vártuk a “Mikulás” érkezését, hogy váratlanul megjelenjenek a kis piros csomagok az ablakban, és hogy mennyire tudunk örülni a legkisebb hülyeségnek is. Aztán persze megindult a csere-bere, csokit gumicukorért, nyalókát rágóért. 🙂

De persze a mikulás nem csak a gyerekek ünnepe. A felnőttek is ugyanúgy élvezik a készülődést, a csomagok elhelyezést titokban az ablakban vagy a cipőkben. És persze a legjobb rész a csomagok kibontása! Persze a párod csomagját is teletömheted csokival, meg cukorkával, de mi ennél sokkal jobbat tudunk!

Ha ti is meglepitek egymást ezen a napon, és idén szeretnél valami emlékezetes, esetleg szexi ajándékkal kedveskedni nézd meg erotikus, és vicces ajándék ötleteinket!

Csokimikulás helyett, érzéki, csokoládés meglepetések

A mikuláscsomag egyik meghatározó eleme a csokoládé. De ha erotikusabb verziót szeretnél kiválthatod csokoládés testfestékekkel, masszázsgyertyával, vagy csokis síkosítókkal.

Csokimikulás helyett, érzéki, csokoládés meglepetések

Gumimaci helyett gumikuki

Szereti a párod a gumicukrot? Persze, hiszen mindenki szereti! Ajándékozz idén az uncsi formájú édesség helyett pajzán, pénisz vagy cici formájú gumicukrot. Legalább olyan finom, és mindenképpen viccesebb ajándék.

Gumimaci helyett gumikuki

Cukorka helyett cukorkából készült ehető fehérneműk

A mikuláscsomagban általában mindig van cukorka is! Ezt is felturbózhatod, hiszen sócukorból fűzött ehető fehérneműkkel kiválthatod a hagyományos édességet. És mennyivel izgalmasabb egymásról leeszegetni, mint egy csörgős zacskóból!

Cukorkából készült ehető fehérneműk

Virgács helyett paskoló

Úgy gondolod hogy a párod mindenképpen megérdemelne egy virgácsot a Mikulástól? Na nehogy már az aranyra lefújt vesszőcskéket kapja mint a gyerekek! Lepd meg egy igazi paskolóval, vagy egy szexi ostorral.

Virgács helyett paskoló

Szexi mikulás csomag

Szexi mikulás csomag haladóknak! A piros szatán táska tökéletes csomag lehet az ablakban, később pedig praktikus tároló. A csomagba tartozik egy piros vibrátor, karácsonyi masszázsolaj, szexi illatgyertya és egy víz bázisú síkosító is!

Szexi mikulás csomag

A fenti tippek csak kedvcsináló volt. Ha kíváncsi vagy mikkel tudnád még meglepni kedvesed, nézz szét parterünk további mikulás ajánlatai között!