Keresés

Hangolódj az ünnepekere erotikus Adventi naptárral!

Idén egy luxus kategóriás Adventi naptárt hoztunk neked! Ha tartjátok magatokat a játékszabályhoz, december elsejétől Karácsonyig minden napra jut egy igazán izgalmas és szexi ajándék, amivel egészen biztosan élvezetes estékben lesz részetek. 

Az adventi naptárak segítsenek ráhangolódni a karácsonyra. Egy régi hagyomány szerint, december 1.-től 24.-ig minden nap kinyílik egy egy ablak a naptáron, és minden nap valamilyen izgalmas meglepetéssel kedveskedik nektek. Bármily meglepő, az erotikus naptárak izgalmas, erotikus meglepetéssel kedveskednek nektek. Így ha betartjátok a “játékszabályt” és fokozatosan haladtok, karácsonyig minden napra jut valami szexi és érzéki ajándék, amellyel izgalmasabbá tehetitek ezt a meghitt időszakot.

Miket találhatsz a fiókokban?

A "Love is all we need" Adventi naptár minden fiókja egy erotikus ajándékot rejt, melyek összértéke kb. 150eFt! A meglepetések között találhattok vicces, erotikus társasjátékokat (szexkocka, erotikus kártya). masszázs készítményeket, női, férfi és páros kényeztetőket, szexi fehérneműt, stb... Sőt! Az egyik fiókban egy szenzációs Womanizer Starlet csiklóizgató lapul. Mely minden hölgyet ámulatba ejt!


Love is all we need - 24 részes Adventi naptár

Kinek ajánljuk?

Igazából mindenkinek, de persze nem árt egy kis játékosság, egy kis kísérletező kedv. De ha ez megvan, izgalmas estéknek néztek elébe! Az Adventi Naptár ideális lehet tapasztalt és kezdő szexjáték felhasználóknak egyaránt. De akár azoknak is, akik eddig még csak gondolkodtak valamilyen szexuális segédeszköz beszerzésén.

Ha TE szeretnél szexjátékokat csempészni a hálószobába, de a párod még bizonytalan ezzel kapcsolatban, ez az Erotikus Adventi Naptár a segítségedre lehet. 

Fokozatosan, lépésről lépésre tudtok haladni, minden nap valami aprósággal tudjátok feldobni kiegészíteni az együttléteket. A meglepetések sokféleségének köszönhetően megismerkedhettek a különféle játékszerekkel. Az ajándékbontás izgalma segíthet ráhangolódni az új élményekre. De ne feledd! Itt is igaz ami minden szexuális kiegészítőnél. Minden ki lehet próbálni, de semmi sem kötelező! Ha úgy látod, hogy a párod nem lelkesedik valamelyik játékszerért, semmiképp sem szabad erőltetned. Az is lehet, hogy mire az utolsó fiókhoz értek, már ő is nyitottabban fog hozzá állni. ;)

Az erotikus Adventi naptárak minden éveben hatalmas népszerűségnek örvendenek, de legtöbb vásárlónak csak megkésve jut eszébe ez az ötlet. Szóval ha te is izgalmasnak találod, ne késlekedj! A naptárakat általában hamar elkapkodják, és az utánpótlás nem minden esetben megoldott!

Az erotikus Adventi naptár kiváló választás lehet akár Mikulásra is. Igaz hogy eredetileg 1.-én kell kinyitni az első ablakot, de ez a kis csalás igazán belefér!

>>> A LUXUS Adventi Naptárat ITT tudod megvásárolni <<<