Keresés

Womanizer 2Go - a legkisebb Womanizer csiklóizgató

Végre megérkezett a Womanizer legújabb léghullámos csiklóizgatója, a Womanizer 2Go!

A Womanizer 2Go a legkisebb méretű léghullámos kényeztető. Kényelmesen elfér a kézitáskádban is, így mindenhol hű társad lehet. Diszkrét, rúzs formájú, és 100%-ig vízálló! Az előző szériák a nagy méretük miatt kapták az egyetlen negatív kritikát. Pedig sokan szerették volna, ha kedvenc orgazmus mesterüket mindig a kezük ügyében tudhatják.

Éppen ezért a Womanizer a 2GO nevet viselő csiklóizgatóját, amely a piacon egyedülálló kialakítással rendelkezik. Diszkrét rúzs formájú, így az avatatlanok meg nem mondják róla hogy ez egy vibrátor. Kompakt méretének köszönhetően könnyen elfér akár egy kézitáskában is. Így soha nem kell lemondanod a Womanizer adta élvezetekről. Egyszerűen magaddal viheted bármikor, és bárhová!

Womanizer 2Go

A Womanizer csiklóizgatókat Magyarországon már több mint 3000 hölgy választotta és használja, nem véletlenül, hiszen átlagosan 1 perc alatt orgazmust okoz!

A Womanizer csiklóizgatók érintés nélkül, apró vákuum hullámokkal ingerlik a klitoriszt. A hagyományos vibrátorokkal ellentétben a stimulációt nem a készülék rezgése okozza, hanem a csikló körül pulzáló levegő. A vákuum hullámok hatására a csikló hol megduzzad, hol pedig elernyed. Ez a ritmikus változás váltja ki az orgazmust. Mégpedig nagyon gyorsan és nagy intenzitással!

A kipróbáló hölgyek, szinte egytől egyig csodálatos élményekről számoltak be!

  • A kipróbálók 98%-a kevesebb mint 5 perc alatt érte el az orgazmust
  • A nők 76%-a rendkívül nagyon erős orgazmust élt át
  • A nők 73%-nál a többszörös orgazmust okoz
  • A kipróbálók 63%-a új típusú, eddig át nem élt orgazmusról számolt be
  • A kipróbálók 98%-a szeretne egy saját Womanizert csiklózgatót
  • A kipróbálók 59%-a kiemelkedőnek értékelte és 41%-a nagyon jónak