Keresés

Hogyan válassz titkos szexjátékszert?

A titkos kényeztetők rendkívül népszerűek a nők, párok körében, így nem csoda, hogy egyre több gyártó dobja piacra a saját bugyiba rejthető vibrátorát. Lehet, hogy neked is felcsillan a szemed egy ilyen huncut szexjáték gondolatától, de néhány dologgal mindenképpen tisztában kell lenned mielőtt belevágsz a vásárlásba.

Csikló vagy hüvely?

Alapvetően a rejtett szexjátékszerek két típusba tartoznak. A vibrációs tojásokat a punciba, vagy a popsiba kell behelyezni, míg a vibrációs bugyik a fehérneműben bújnak meg.

Az hogy melyiket érdemes választanod az attól függ, hogy melyik stimuláció jön be neked jobban. A nők több mint 70%-a a csikló ingerlése nélkül nem képes a csúcsra jutni. Ha te is ebbe a csoportba tartozol, nem célszerű a hüvelyi kényeztetőt választanod, hiszen valószínűleg nem fog nagy élvezetet okozni. A vibrációs tojások (hasonlóan egy egészségügyi tamponhoz)  észrevétlenül bújnak meg a vaginában, csak a farkincájuk lóg ki, ami megkönnyíti a kivételt, de antennaként is funkcionál.

A vibrációs bugyiknál pedig az elhelyezésre kell ügyelni. Figyelni kell rá, hogy ne mozduljanak el még mozgás közben sem, ezért mindenképpen passzos fehérneműt érdemes felvenned. Egyes modellekhez tartozék a bugyi is, melynek zsebes kialakítása gondoskodik a stabil pozícióról, más készülékek mágneses rögzítővel rendelkeznek, így azok bármilyen fehérneművel használhatóak.

Vibrobugyi

Rezgés, kontra zaj

A titkos kényeztetőket többször éri az a kritika, hogy "nem túl erős" a vibrációjuk. Vagy az, hogy "hangosan működik". Azt mindenképpen tudnod kell, hogy a két tulajdonság között szoros összefüggés van. Egy titkos szexjátékszernek mindenképpen fontos kritériuma, hogy diszkréten, halkan működjön. Viszont minél erősebb egy vibrátor, minél intenzívebb a rezgése, annál hangosabb lesz a működése is. Természetesen a gyártók próbálják megtalálni az arany középutat, folyamatosak az újítások, de általánosságban elmondható, hogy a titkos szexjátékszerek gyengébben muzsikálnak mint a hagyományos társaik, ahol a csendes működés nem ennyire sarkalatos kérdés.

Ehhez még hozzá jön a játékszerek apró mérete. Egy pici, bugyiba rejthető vibrátorba nem fér bele nagy vibromotor, egy kisebb méretű motor pedig gyengébb rezgésekre képes.

Az, hogy kinek mi az erős vagy épp a gyenge vibráció, az egyén függő. Az ami valakinek "nem túl erős", másnak lehet hogy tökéletesen elegendő. De ha ilyen játékszer vásárlásán gondolkodsz, azt tudnod kell, hogy nem érdemes elvárnod tőle azt az intenzitást amit a 25cm-es vibrátorod tud.

Vibrációs tojás

A hüvelyi kényeztetők általában erősebbek. Nagyobb méretük miatt erősebb motort rejtenek, ugyanakkor mivel a testen belül helyezkednek el, a hangosabb működés sem lesz feltétlenül hátrány.

Használati tippek távirányítós vibrátorokhoz

A titkos kényeztetők olyan távirányítós vibrátorok, amelyek észrevétlenül meglapulnak a bugyiba rejtve, vagy felhelyezve a punciba, popsiba. Ergonómiailag így lettek kialakítva, hogy használatuk semmiféle kényelmetlenséget ne okozzon, akár egész nap “viselhetők” legyenek, készen bármikor egy kis titkos huncutkodásra. [...]

A vibrátor vezérlése

Ha már a vibrátor a bugyidba került, gondolni kell az irányításra is. A hagyományos megoldás itt nem igazán működik. Ez a kezdetekben egy vezetékes távirányítóval volt megoldható (természetesen még most is kapni ilyen modelleket), de ez a legkevésbé sem nevezhető diszkrét és kényelmes megoldásnak.

Ma már szerencsére, szép számban akadnak vezeték nélkül távirányítással ellátott készülékek. Ezek lehetnek hagyományos rádiós irányításúak, vagy akár mobilos "okos vibrátorok" is. Sőt néhány modellnél mindkét funkció elérhető egyszerre.

Az "okos vibrátorokat" a mobiltelefonod segítségével tudod vezérelni. A mobil mindig kéznél van, és ma már az senkinek sem szúr szemet, ha valaki egyfolytában a telefonját nyomizza. A mobilos vezérlés azon túl hogy rendkívül diszkrét, számtalan izgalmas lehetőséget nyújt. Egyetlen kritérium, hogy a vezérlő ingyenes applikációt fel kell telepíteni a mobilodra.

Amennyiben nem szeretnél ilyen alkalmazást felrakni a telefonodra, vagy idegen tőled a mobilis világ, akkor mindenképpen olyan készüléket érdemes választanod, amelyiknek saját távirányítóka van.