Keresés

PDX élethű műpuncik

Mind a nők, mind a férfiak előszeretettel keresik az élethű kényeztetőket. Ezek a szexjátékszerek a maguk egyszerűségükben a valósághű szexélményt képesek visszaadni. Általában semmilyen plusz stimulációval nem rendelkeznek, (pl. vibrációs motor) kizárólag a "hagyományos" módon juttatnak az orgazmusig.

Akik egy kemény és valóságos pénisz kényeztetésére vágynak, azok az élethű dilók közül választanak, akik pedig egy puha punci szorítását szeretnék érezni azoknak pedig ott vannak az élethű művaginák.

Fleshlight Girls művaginák

A Fleshlight Girls műpuncikról már sokat olvashattál nálunk. Ugye, ez az a világszerte ismert művagina sorozat, amit pornócsillagokról formáznak, így külsőre megszólalásig hasonlítanak a filmekből ismert, és sokszor áhított puncikra. [...]

Ha élethű műpunciról van, akkor vitathatatlanul a FLESHLIGHT a legismertebb márka. Ha pedig élethű műpéniszekről, akkor a King Cock valószínűleg viszi a prímet az összes közül. Mindkettőt a kiváló minőség, a maximálisan élethű megjelenés és a valósághű szexuális élmény jellemzi.

Most a King Cock márka gyártójának egy másik brand-jét szeretnénk bemutatni a PDX maszturbátorokat. A FLESHLIGHT-nak ugyan nem kell féltenie a babérjait, de nagyszerű alternatívát jelenthet, ha valaki jó minőségű élethű műpunci maszturbátort keres, kellemes árfekvésben.

PDX élethű műpunci

PDX élethű maszturbátorok a Pipedreamtől

A Pipedream az egyik legnagyobb amerikai szexjáték gyártó. A már említett King Cock termékeken kívül az ők gyártják az Ultimate Fantasy Dolls élethű szexbaba sorozatot, vagy az exkluzív Icicles üveg dildókat.

PDX Plus sorozatban kizárólag férfiaknak szánt kényeztetők találhatók. Maximálisan élethű megjelenéssel, bőrszerű tapintással és változatos belső struktúrával. Anyaguk phthalát-mentes TPR, ami kellemesen puha valósághű érzetet kelt. Különböző formájú, és bőrszínű műpuncik közül válogathatsz

Szexjátékszerek anyagai - 1. rész: TPE

Nagyon sok kérdést kapunk a szexjátékszerek anyagára vonatkozóan. Melyik a jó, melyik a jobb, vagy hogy melyiket ajánljuk. Cikksorozatunkban elsőként a TPE anyagot mutatjuk be, mint a szexuális segédeszközök egyik népszerű anyagát. [...]