Keresés

Fleshlight Girls művaginák

A Fleshlight Girls műpuncikról már sokat olvashattál nálunk. Ugye, ez az a világszerte ismert művagina sorozat, amit pornócsillagokról formáznak, így külsőre megszólalásig hasonlítanak a filmekből ismert, és sokszor áhított puncikra. Mindezen túl a FELSHLIGHT név a garancia arra, hogy ezek tényleg nagyszerű minőségű, élethű anyagból készülő kényeztetők.

De a külső megjelenés igazából csak hab a tortán, a lényeg a masztrubátor belsejében található. A művaginák belső struktúrája, és az állítható vákuumos hatás az amitől ezek a kényeztetők igazán egyediek, és igazán élethű élményt biztosítanak.

Mivel hazánkban is egyre népszerűek ezek a kényeztetők, és itthon is egyre több modell kapható belőlük, eljött az idő hogy bemutassuk a nálunk jelenleg elérhető FLESHLIGHT Girls kényeztetőket. Eddig a különböző modelleket leginkább csak külső különböztette meg, de mostantól nem csak a műpuncik megjelenése az egyedi, hanem az okozott élmény is.

FLESHLIGHT Lotus vagina

A lotus virágot imitáló, belső felszíni kialakítással, melynek bonyolultsága az élvezeteket a kirobbanó extázissá varázsolja. Nagyon sokáig csak ezzel a belső textúrával lehetett megvásárolni itthon ezeket a kényeztetőket.

FLESHLIGHT Lotus vagina

FLESHLIGHT Dorcel vagina

A Fleshlight Dorcel sorozat különleges, változatos, bizsergető, gömbös – redős – dudoros, belső felszíni kialakítással került forgalomba. Ez a belső struktúra, kizárólag a négy “Dorcel Lány” Anna Polina, Claire Castel, Lola Reve és Valentina Nappi puncijával kapható.

FLESHLIGHT Dorcel vagina

Legújabb FLESHLIGHT Lányok

A FLESHLIGHT nemrégiben bővítette a népszerű FELSEHLIGHT Girls kollekcióját. A francia Marc Dorcel céggel karöltve most négy “Dorcel Lány”, Anna Polina, Claire Castel, Lola Reve és Valentina Nappi csatlakozott a sorozathoz. [...]

Fleshlight Nicole Aniston Fit vagina

Nicole Aniston-ról formázott kényeztető a különleges Fit struktúrával érhető el.

Fleshlight Nicole Aniston Fit vagina

Fleshlight Stoya Destroya vagina

Stoya-ról formázott művagina, mostantól ezzel a belső struktúrával érhető el. A belső struktúrából kiindulva, igazán vad szexcsatákra lehet számítani Stoyától 🙂

Fleshlight Stoya Destroya vagina

Fleshlight művagina - Stoya élethű puncija

A 170 centis, barna hajú, szőrös puncijú Stoya többszörös AVN-díjas, két szobrot is kapott 2009-ben az év felfedezettjeként és az év csajgruppen jelenetért. Hogy miért ő a legjobb alternatív pornós, erre egyszerű a válasz, senki nem tud annyira azonosulni a mai pornószakmában azzal amit csinál, mint ő. [...]

Fleshlight Tori Black Torrid vagina

Újdonságként Tori Black-ről formázott műpunci is új belső kialakítást kapott. Stoya tüskés megsemmisítő vaginája után valószínűleg érzékibb élményekkel szolgálhat Tori finoman barázdált forró puncija.

Fleshlight Tori Black Torrid vagina

Fleshlight Riley Reid Utopia vagina

Riley standard Lotus mintázatú puncija után most megjelent az új struktúra. A mintázatot elnézve sokak kedvence lesz Riley tinisen szűk puncija.

Fleshlight Riley Reid Utopia vagina

A FLESHLIGHT újítása valószínűleg nagyon sikeres lesz hazánkban is. Hisz a változatos belső kialakításoknak köszönhetően minden egyes modell más és más élményt nyújt. Egy érzéki szeretkezés Tori-val, vagy egy óriási kefélés Stoya “pusztító “vaginájával? Ez most már elérhetővé vált a teljesen egyedi belső struktúráknak köszönhetően.

Már alig várjuk a legújabb FLESHLIGHT lányokat és a legújabb kényeztető vaginákat…