Keresés

Nyár, motor, tópart és Reni....

Közel egy év telt el a legutóbbi jól sikerült kerti-parti óta. Év közben alig néhányszor voltam csak otthon, Renivel pedig egyáltalán nem találkoztam. Persze a bográcsozós kaland után volt pár igencsak izgalmas és sikamlós csetelésünk, sőt néhányszor még a webkamera is előkerült, de újra találkozni nem volt alkalmunk. 

Elhatároztam, hogy most nyáron egy kicsit hosszabb időt fogok otthon tölteni. Tervben volt, hogy összefutunk régi haverokkal, meg szerettem volna egy kicsit motorozgatni a környékbeli hegyekben, amerre évek óta nem jártam. Reni már többször mondta, hogy szeretne nagyon motorozni, de még sosem volt rá alkalma. Így hát amikor megvolt a konkrét időpont, ráírtam. (Persze minden hátsó szándék nélkül :D ) 

- És? Elviszel egy körre? - Uhhh! Lehet erre nemet mondani?

Csütörtök este összecuccoltam, (felpakoltam az utas sisakomat is...) hogy pénteken meló után egyből tudjak startolni haza. Renivel megbeszéltük, hogy intéz egy szabadnapot a héten. A hétvége nem jó, mert olyankor a párja is otthon van, de hétköznap össze tudunk futni. Így hát szombaton a régi barátokkal találkoztam, de keddre beterveztük a közös "gurulást".

Vasárnap este már azon agyaltam, hogy merre kellene majd mennünk kedden. Valami csendes, eldugott célpont kellene, ami nincs is túl messze, hiszen a motorozás inkább indok volt, mint cél. Egy izgalmas "előjáték"...

Hétfőn végigjártam néhány olyan a helyet, ami szóba jöhet, feltérkézetem a környékbeli tavakat. Úgyis motorozni akartam, ez pedig elég kellemes programnak ígérkezett. Reninek is felvetettem, hogy mit szólna, ha valami ilyesmi helyre mennénk, ő pedig teljesen támogatta az ötletet.

Kedden kilencre beszéltük meg a találkozót, egy semleges és "biztonságos" helyen. Amikor Reni megérkezett, rögtön láttam, hogy kicsit jobban ki kellett volna térnem a ruházatra. Az rendben hogy nyár van, de motorozáshoz nem túl ideális egy lenge nyári miniszoknya. Sebaj, a mögöttünk jövő autósoknak lesz legalább egy jó napjuk. :D Az viszont teljesen egyértelművé vált, hogy hasonló tervei vannak neki is ezzel a "motorozással"...

Szóval megérkezett, puszi-puszi mint ahogy régi ismerősöknél szokás. Segítettem neki felvenni a sisakot, meg néhány mondatban elmagyarásztam, hogyan is működik ez a dolog. Mit csináljon, mit ne csináljon. Hogyan szálljon fel és le, mit csináljon kanyarban, stb... 

Igyekeztem dinamikusan, de körültekintően hajtani. Eléggé dinamikusan ahhoz, hogy érezze a motorozás feelingjét de ugyanakkor óvatosan is, hiszen egy szűz motorost nem illik rögtön a mély vízbe dobni. Arról nem is beszélve, hogy szinte teljesen csupaszon ült mögöttem. (motoros szempontból mindenképpen)

Megérkeztünk a kiszemelt helyre, szerencsére ma is elhagyatott volt. Az útról egyáltalán nem lehet ide látni, és a tó felől is nagyrészt takarják az öböl növényei. Egyedül csak a szemközti partról lenne némi belátás, de az meg nagyon messze van.

Lekászálódtunk a motorról. Én már rég lecuccoltam, Reni szegény még mindig a siska csatjával bajlódott. Segítettem neki kikapcsolni. Tényleg nem mentünk nagy tempót, se amikor levette a sisakot, a szája fülig ért, a szeme meg csillogott. (bár pár perc múlva kiderült, hogy nem csak a szeme... )

Odaléptem hozzá, beletúrtam a hajába, magamhoz húztam és lekaptam. Természetesen nem ellenkezett. Nekitámasztottam a motornak, úgy csókolóztunk. Közben a kezemmel benyúltam a szoknyája alá. A puncija, forrón és engedelmesen simult a tenyerembe. Félre húztam a bugyiját és bedugtam az ujjaim a szeméremajkai közé.  (Tisztában vagyok vele, hogy izgató tud lenni a motorozás, és hogy a V2-es blokk is kellemesen rezonál... na de ennyire? ;) ) Reni szinte csöpögött, olyan nedves volt. Az ujjaim akadálytalanul siklottak a forró puncijába. Kéjesen felnyögött, mikor két ujjamat belé csúsztattam.

Miközben ujjaztam, a hüvelykujjammal a csiklóját izgattam. Reni csípője is beindult, mohón tolta rá magát egyre jobban és jobban az ujjaimra. Lehúztam a bugyiját, és ráakasztottam a motor kormányára. Felültettem az ülésre. Rögtön kitalálta, hogy mi szeretnék, és nagy terpeszbe helyezkedett. A puncija kinyílt mind egy rózsa, és nedvesen csillogott. Én pedig belefúrtam az arcom. Nyaltam, lefetyeltem a csiklóját, bedugtam a nyelvem a hüvelyébe. Két kézzel még jobban szétnyitottam, és a csiklóját vettem célba. Köröztem rajta a nyelvemmel, szopogattam. Reni hanyatt dőlt az ülésen és élvezte ahogy kényeztetem. A feneke alatt kis tócsába gyűlt a nedvesség.

Miközben a nyelvemmel kényeztettem, a puncijába dugtam egy, majd még egy ujjam. Lassan simogattam, masszíroztam a hüvelyét. A nyelvem egy pillanatra sem hagyta abba a körözést a csiklóján. Reni egyre gyorsabban zilált, tekerte a csípőjét. Két kézzel belemarkolt a hajamba és húzta egyre jobban a combja közé. Teljesen belefúrtam az arcom a tocsogós kis pinájába. Alig kaptam levegőt a punci-nedve szinte mindent beborított. Az ujjaim cuppogva jártak ki benne ki s be. Egyre gyorsabban, és egyre mélyebbre hatoltam velük.

Reni teste hirtelen megfeszült. Hátra vetette a fejét, a combjaival szorosan átölelt és kitört belőle az orgazmus. Próbálta magában tartani a sikolyokat, több kevesebb sikerrel.

Kihúztam a tocsogós puncijából az ujjaimat, és elkezdtem kigombolni a farmerem. Reni leszállt a motorról, leguggolt elém és rávetette magát a keményen ágaskodó farkamra. Tövig bekapta, és mohón szopni kezdte. Az egyik kezével erősen rámarkolt, a másikkal pedig a zacsimat kezdte el masszírozni. A farkam lüktetett a puha szájában, miközben a nyelvével a makkomat kényeztette. Istenien tud szopni. Forrón és nedvesen. A kezével csak annyival segít, amennyire muszáj, de amit a szájával művel, az csodálatos.

Egy ideig élveztem a kényeztetést, majd felsegítettem és felültettem a motorra. Lehúztam a pólóját. A mellbimbói keményen ágaskodtak. Számba vettem az egyiket és szopgatni kezdtem. Először gyengéden, játékosan. Körbe nyalogattam, szopgattam, rágcsáltam. Közben lenyúltam, a farkamat a puncijához igazítottam. Szinte magától csusszant belé. Iszonyatosan forró volt és nedves. Az ülés magassága pont ideális volt.  Az egyi lábát felvettem a vállamra, a másikat pedig szélesre tártam. Gyönyörködtem a látványban, ahogy a faszom csillogva, cuppgva jár ki be a lucskos kis pinájában. Csak remélni tudtam, hogy rendesen letámasztottam a gépet, mert adtam neki rendesen! A zacskóm csattogott, a feneke alatt meg már szabályos tócsában állt a nedvesség! - Te jó Isten! Hogy tud egy csaj ennyire nedves lenni? Imádtam!

Egy idő után láttam, hogy nem túl kényelmes neki ott a motor nyergében egyensúlyozni.

- Csináljuk hátulról - mondtam neki

Leszállt a motorról, megfordult és rádőlt az ülésre. A feneke pucsítva meredt felém. A farkam azonnal megtalálta a helyét. Szint rászívta magát Reni puncija. Belemarkoltam a hajába, és keményen kúrni kezdtem. Ő is felvette a ritmust, mozgatta, tekerte a csípöjét. Éreztem, hogy ebben az iramban én már nem fogom bírni sokáig, de még semmiképp sem akartam elmenni. Cuppanva húztam ki belőle a farkam.

Még mindig élénken élt benne ma tavalyi kertiparti, és az a látvány amikor csuklóig benne jártam Reni puncijában. És most itt van megint előttem... Át akartam újra élni ezt az élményt! Látni akartam ahogy belé csusszan a kezem, hallani a puncija cuppgását és Reni élvezetes sóhajait. Érezni ahogy lüktetve szorul a öklömre a hüvelye az orgazmus pillanatában!

Így hát a farkam helyett, azonnal bedugtam két, majd pár pillant múlva három ujjamat. Simán csusszantak be. Lassan elkezdtem körbe-körebe masszírozni a hüvelyét. Reni megérezhette, hogy mi a tervem, mert nagyobb terpeszbe állt, és még jobban bepucsított.

Amikor úgy éreztem, hogy eléggé kitágult, belé dugtam a negyedik ujjam is. Simán csusszant a másik három mellé. Fogattam a puncijában az ujjaimat, tágítottam, masszíroztam körbe a hüvelyét. A hüvelykujjammal a közben a csiklóját izgattam. Reni ráborult a motorra és teljesen átadta magát az élvezetnek. Kis idő múlva a hüvelyk ujjam is megtalálta az utat a pinájába. Még nem csusszant be az egész kezem, de az öt ujjam már bent volt. Próbáltam minél jobban benedvesíteni a kezem, majd lassan óvatosan, forgatva a kézfejem hatoltam egyre beljebb. Amikor kb jó háromnegyedig benne jártam, az addig kinyújtott kezemet ökölbe szorítottam. Lassan, óvatosan. Éreztem a hüvelye szorítását, de azt is éreztem, hogy simán és gond nélkül el fog férni az öklöm.

Miközben zártam össze az ujjaimat, folyamatosan toltam beljebb a kezem. Mire ökölbe húztam, addigra csukóig sikerült belecsusszannaom a puncijába.  Finoman lekezdtem körözni, egyre több, és több helyet követelve a kezemnek. Aztán nem csak körbe-körbe, hanem ki-be is elkezdtem mozogni. Először csak kicsiket, majd egyre nagyobbakat löktem. Pár perc múlva már keményen öklöztem a pináját. Reni szinte önkívületi állapotban, vinnyogva élvezte, de nem elégedett meg ennyivel. Beindult a csípője, és minden lökésemre egyre mélyebben és mélyebben húzott magába., hogy egyre erősebben basszam. A szájába tömte a bugyiját és ráharapott, hogy ne verje vel sikolyaival a tó csendjét. Rámarkolt a motor kapaszkodójára és egy hatalmasat élvezett! Éreztem, ahogy a nunja rászorít a csuklómra, és pumpálva, lüktet a kezem körül.

Cuppanva húztam ki belőle a kezem, ő pedig szinte azonnal, hálásan guggolt elém. A szájába vette a farkam, és szopni kezdte. Ebben a szopásban nem volt most benne semmi érzékiség. Kemény pornó volt! Nézem ahogy guggol, szinte teljesen meztelenül. A szoknyája a derekán, a bugyija valahol a földön, a puncija kielégülten csöpög, ő pedig mint a szivattyú dolgozik a keményen ágaskodó és lüktető faszomon.

Két kézzel belemarkoltam a vörös hajába, és úgy húztam magamra. Érezte, hogy megfeszül a farkam. Abban a pillanatban ahogy eldurrantam volna, erősen belemarkolt a fenekembe és hosszú lassú mozdulatokkal kezdett el szopni. Az orgazmus egy pillanatra megtorpant, hogy aztán elementális erővel robbanjon ki belőlem. Beledurrantam a szájába, ő pedig egy pillanatra sem hagyta abba a szopást. A sperma nyálával együtt keveredve folyt ki a szájából, végig a cicijén, hasán. Tisztára szopogatta a farkam, miközben kielégülten, csillogó szemmel nézett rám.

Kicsit rendbe szedtük magunkat. Reni felvette a pólóját (a bugyival nem bajlódott ;) ), én pedig leterítettem a pokrócot. Letelepedtünk a tópartra. Rágyújtottunk egy cigire és beszélgettünk. Eddig nem igazán volt erre alkalmunk, az a fránya bukósisak csat közbeszólt... ;)

Kis idő elteltével Reni kezdeményezett. Addig matatott, míg kiszabadította a farkam és rábukott. Pár perc alatt keményre szopogatta, majd nemes egyszerűséggel beleült és meglovagolt. A puncija még mindig ki volt tágulva, de olyan forró volt mint a pokol, és szinte csöpögött, olyan lucskos volt. Nagyon jó érzés volt, Reni pedig nagyon jól lovagolt. Le sem szállt rólam míg belé nem élveztem...

Egy nagyon kellemes délelőttöt töltöttünk együtt. De dél körül indultunk vissza, mert Reni még szerette volna magát rendbe szedni mire a párja hazaér. Én pedig levezetésként még csapattam egyet a környékbeli szerpentinen, csakhogy teljes legyen az aznapi élvezet!

Z.

Elmesélnéd a saját sztoridat?

Ha neked is van hasonló, megtörtént vagy kitalált történeted és szívesen megosztanád másokkal, töltsd fel az oldalra és mi megjelentetjük! Eddig kizárólag e-mailben tudtál nekünk szexsztorikat küldeni, most már közvetlenül az oldalon is megteheted!

Történet feltöltése....