Keresés

Háziasszony partyban... (2. rész)

Háziasszony partyban...

Idén nyáron történt, hogy néhány napot egy régi barátomnál töltöttem. Péterrel már jó pár éve nem találkoztunk, de most végre sikerült összehozni egy hosszú hétvégét a szép idők emlékére. Úgy terveztük, hogy hétvégén végig járjuk a régi helyeket (amelyik még megvan) beszélgetünk, iszogatunk, bulizunk. Meg amit még dob a gép. [...]

Reni szinte tövig a puncijába csúsztatta a méretes műfaszt. A nedves kis pinája úgy nyelte el a több mint  20cm es dildót, mintha csak egy aprócska pöcörő lenne. Először csak lassan kezdte mozgatni ki és be. Minden egyes lökéssel egy kicsit mélyebbre hatolva, míg az egész el nem tűnt tövig a puncijában. Közben halkan nyögdécselt, néha rám, néha meg Péterre pillantva. A tűz fénye bevilágította a testét. Alig egy méterre az arcomtól cuppogva csúszkált Reni pinájában a barna dildó. Hosszú és egyre gyorsuló lökésekkel kefélte magát. A nadrágom már nagyon szorított, kőkeményen állt a farkam. Odanyúltam, és végig simítottam Reni forró meztelen combját. A térdétől indultam és lassan haladtam a ágyéka felé...

- Á-áá! - Szólt rám - Csak nézzél! Vagy befejeztem... 😉

A hangján persze hallatszott, hogy esze ágában sincs abbahagyni, de belementem a játékba. Most már kőkeményen járt benne ki-be a műfasz. Szinte teljesen kihúzta magából, majd egy gyors mozdulattal tövig magába tolta. A lucskos puncija cuppogva nyelte minden egyes lökésnél.

Reni egyszer csak megállt, a dildód felcuppantotta a kerti asztalra és beleült. Szabályos rodeót tolt rajta. Mozgott le-fel és úgy tekerte a csípőjét hogy még most is megmozdul a nadrágom, ha eszembe jut. Gyönyörű volt ahogy az asztalon lovagolt a túz vörös fényében. De ezt már nem bírtam "csak nézni"! Felálltam és odaléptem elé. Két kézzel megfogtam a tarkóját, óvatosan de azért határozottan belemarkoltam a hosszú vörös hajába. Magamhoz húztam az arcát és szenvedélyesen megcsókoltam. Ő visszacsókolt de egy pillanatra sem hagyta abba a lovaglást.

Lehúztam a pólóját. Most már teljesen meztelen volt. A hegyes mellbimbói keményen meredeztek. A számba vettem az egyiket és nyalni, harapdálni, szopogatni kezdtem. A kezemmel lenyúltam a puncijához. Amikor a kezembe vettem az első gondolatom az volt, hogy "Úristen, én még ilyen csajjal nem találkoztam aki ennyire nedves." Szinte tocsogott a puncija, már a dildó alatt is kis tócsában állt a puncilé. Miközben a műfasz folyamatosan járt benne, megkerestem a csiklóját, és elkezdtem simogatni. Ő egyre gyorsabban lovagolt. A poharak és az üres üvegek csörömpöltek az asztalon. Egyszer csak hirtelen megállt, a szemembe nézett, teste megfeszült és elélvezett. Ha eddig azt gondoltam hogy lucskos volt, akkor nagyot tévedtem. A nedvesség szinte elöntötte a kezem, folyt le a combjain végig karomon...

Reni leszállt az asztalról és elém guggolt. Kibontotta a nadrágomat és elvette a farkamat. Az természetesen állt mit a cövek. A szájába vette és mohón szopni kezdte. Ekkor már Peti is ott volt. Igazából nem tudom mikor lépett oda, de most meredező fasszal ő is ott állt Reni mellet. Miközben Renl az én farkamat szopta, megmarkolta Péterét is és simogatni, verni kezdte. Felváltva szopott minket. A szája forró volt puha és nedves. Nagyon jól és odaadóan csinálta. Látszik hogy nem csak imádja a faszt, de tuja is mit kezdjen vele.

Ahogy guggolt szétterpesztett lábbal, a puncija kitárulkozva, és még mindig csöpögött az előző orgazmustól. Meg AKAROM kóstolni! Felőlem csak szopja nyugodtan Pétert, én a punciját akarom érezni!

Így felültettem az asztalram és finoman jeleztem neki hogy úgy helyezkedjen hogy hozzá férjek. 

- Szopjad tovább! Én nyalni akarlak!

Reni jó kislány módjára szót fogadott. Tovább oboázott Péter faszán, és közben úgy helyezkedett, hogy hozzáférjek lucskos pinájához. Belefúrtam az arcom. Nedves volt, forró és punci illatú. A nyelvemmel megkerestem a csiklóját, és elkezdtem nyalogatni. Még midig lüktetett az előző orgazmustól.

Miközben a nyelvem Reni csiklóján pörgött, bedugtam két ujjam a puncijába. Könnyen becsusszant, hisz pér perce még a méretes műboki járt benne. Forró volt, puha és nedves. Simogattam a hüvelyét, forgattam benne az ujjaimat. Először lassabban, majd egyre gyorsabban ujjaztam. 

Reniből ismét előtörtek a nyögések. Már amennyire Peti farkától ez lehetséges volt, hiszen közben megállás nélkül szopott. Cuppogott a puncija ahogy az ujjaim jártak benne ki és be. Miközben szopogattam, nyalogattam a csiklóját, belé dugtam még egy ujjam. Annyira könnyen becsusszant, hogy pár másodperc után megpróbálkoztam a kisujjammal is. Simán csúszott be az is. Most már négy ujjal voltam a pinájában, és egyre gyorsabban és erősebben ujjaztam. Forgattam benne az ujjaimat, és ő minden lökésemnél szinte húzta magát a kezemre.

- Öklözz meg! - nyögte

Micsoda? Azt akarja hogy tegyem be az egész öklöm? Ahhh... ilyen puncival még nem volt eddig dolgom! A kezem csupa lucsok volt, így a kenéssel nem volt probléma. Benedvesítettem a hüvelykujjamat is, belefordítottam a tenyerembe és lassan, folyamatosan forgatva a kezem belé toltam. Reni szinte vinnyogott az élvezettől. Ahogy becsusszant a kézfejem, elkezdtem forgatni hogy minél mélyebbre tudjak hatolni. Amikor úgy éreztem hogy eléggé kitágult, óvatosan ökölbe szorítottam a kezem a puncijában.

Ilyet én még csak filmekben láttam. Kurvára felhúzott! Reni széttett lábbal feküdt a kerti asztalon, én csuklóig voltam a nunijában míg ő Péteren oboázott. Forgattam benne az kezem, és egyre gyorsabban, keményebben öklöztem a punciját. Reni ekkor már nem tudott a szopásra koncentrálni. Egyik kezével Peti farkát, a másikkal az asztal szélét markolta, szinte önkívületi állapotban élvezett. A puncija lüktetve szorult a kezemre. Péter szinte vele egy időben ment el. Tele spriccelte Reni arcát, mellét, de ezt szerintem Reni szinte fel sem fogta, annyira extázisban volt.

Óvatosan, cuppanva kihúztam az öklöm. Az egész csupa lucsok volt. Reni kitágult, nedves puncival feküdt előttem.  Meg akarom dugni! Letessékeltem az asztalról, megfordítottam, hogy háttal legyen nekem és rádöntöttem az asztalra. Péter addigra félre vonult, és rágyújtott a cigire. 

A lucskos kezemmel benedvesítettem a farkam (nem mintha szükség lett volna rá, hiszen Reni puncija még mindig tocsogott, és úgy kitágult, hogy Péterrel együtt is belefértünk volna) és hátulról behatoltam a pucsító pinájába, Tág volt, de forró és lucskos. Tövig magamra húztam, és keményen elkezdtem baszni! Az előjáték után már nem éreztem szükségét a finomkodásnak. Tocsogva járt ki-be a farkam. Megmarkoltam a vörös haját, és úgy húztam magamra minden egyes lökésnél! A zacsim csattogott a csupasz pináján. Reni zihált, és nyögött. Hihetetlen hogy még mindig bírja és még mindig élvezi. Eszméletlen a csaj!

Éreztem, hogy nemsokára végem lesz! Ez az egész szituáció annyira felpörgetett, hogy nem bírtam és igazából nem is akartam tovább húzni. Gumi nem volt rajtam, nem tudtam hová élvezhetek. Ilyen "játékszabályokat" nem beszéltünk meg. 

- Mehet beléd? - Kérdeztem

- Iiigen... Élvezz belém!

Erősen belekapaszkodtam a hajába! Egyre gyorsuló ütemben keféltem, míg egyszer csak ki nem robbant belőlem a kéj! Hirtelen tövig magamra húztam Renit, és lüktető farokkal élveztem tele a pináját Minden lökéssel újabb és újabb adagot spriccelve belé.

Amikor végeztünk, Reni gyorsan magára kapkodta a szánaszét dobált ruháit, és bement a házba, hogy rendbe szedje magát.  Elszállt a hangulat, a lebukás veszélye most már nem izgató volt, hanem inkább frusztráló. Mi még elszívtunk egy cigit, megittuk a maradék piánkat. Mire Reni visszajött, már útra készen álltunk. Még egy kicsit beszélgettünk mire megjött a taxi, aztán elköszöntünk. Azért búcsúzóul még lesmároltam, ő visszacsókolt.

Másnap eléggé nyúzottan ébredtem. Egy pillanatig nem is voltam benne biztos hogy mindez valóban megtörtént e. De aztán ahogy egyre jobban magamhoz tértem, előjöttek az emlékek.  Reni ahogy a műfasszal masztizik az asztalon, ahogy csuklóig jár a kezem a puncijában, és ahogy önfeledten adja át magát az orgazmusnak.... Mindezek mellett a saját kielégülésem szinte el is törpült. Persze jó volt, és lett volna némi hiányérzetem ha nem... de a fénypont akkor is ez a "dög" csajszi volt, és ez a nem mindennapi előjáték!

Uhhh, jó kis este volt a tegnapi! Most is bebizonyosodott, mint már annyiszor, hogy mindig a "spontán" alakult bulikból lesznek a legemlékezetesebb partik! 

Délután elköszöntem Pétertől és hazaindultam. Másnaposság ide, vagy oda, a vonaton újra és újra végigpörgött előttem a tegnapi este. Ráírni nem akartam Renire, nem tudtam hogy ő hogyan éli ezt meg ma, meg a barátjánál sem akartam bekavarni, de a fejemből kiverni nem tudtam.

Egyszer csak megzizzen a telóm. Üzenet Renitól:

- Egy kis emlék... tőlem...

Uhh! Ahogy rápillantottam az üzenetre, azzal a lendülettel zártam is be! 😁 Lopva pillantottam a mellettem ülőre, hogy látott e belőle valamit. Alig vártam hogy hazaérjek, és úgy igazán megnézzem Reni képeit. Azt már abból az egy pillantásból láttam, hogy izgalmas ki sorozatot küldött...

Remélem összehoz még minket a sors, mondjuk egy kicsit nyugisabb körülmények között. Függetlenül attól, hogy ez így őrült izgalmas volt, és ez a kaland egy olyan emlék marad, amit soha nem fogok elfelejteni!

Z.

Elmesélnéd a saját sztoridat?

Ha neked is van hasonló, megtörtént vagy kitalált történeted és szívesen megosztanád másokkal, töltsd fel az oldalra és mi megjelentetjük! Eddig kizárólag e-mailben tudtál nekünk szexsztorikat küldeni, most már közvetlenül az oldalon is megteheted!

Történet feltöltése....