Keresés

Első hármasunk

Köszönjük a sztorit "BBW3some"-nak ;)

Páromnak van egy furcsa fétise, nagyon szeretne engem más pasival látni. Mikor ezt felhozta nekem először furcsa volt, hogy nem szeret vagy mi, de aztán elmagyarázta nekem, hogy ez valamiféle fília, ahol a másik személy féltékenység hatására izgul fel. Lassan megértettem én is, meg persze belőlem is kijött a kisördög, hogy a picsába, melyik nő nem szeretné ha 2 pasi kényeztetné egyszerre. Főleg, ha nagy szerszáma van. Ez hogy jön ide? Hát páromnak sem kicsi, laza 20as, és kikötötte, hogy a 3. Félnek sem lehet kisebb. Vannak játékszereink, és többször szoktunk fantáziálni róla, hogy páromat szopom, ő meg közben az egyik nagyobb dildóval kúr. Néha én mondom neki szex közben hogy a 3 fél mit csinálna éppen, ez baromira felhúzza és keményebben kezd el baszni. Persze ilyenkor az én agyamban is lejátszódik, hogy tényleg egy másik nagyobb farok dugja szét a pici lucskos puncim. 

Egyik alkalommal nem szoptam, hanem csak magának verte miközben én hanyatt fekve fogadtam magamba tövig az egyik játékszert és oltárit élveztem miközben felváltva ecseteltük, hogy nem ő bassza szét a punim éppen hanem más. Mondta nekem, hogy szabadon flörtölhetek, és ha egy nagyobb farokkal akadok össze haza kell hozni. Melyik nő nem örülne annak ha a pasija ezt megengedné? A baj csak az, hogy a mai férfiak töketlenek, ismerkedni sem mernek, és emellett még a 20 centi sem átlag, így nehéz dolgunk van.

Nem tudom melyikünk vetette fel, hogy menjek el a barátnőmmel bulizni és szedjek fel valakit. Felizgatott a story, hogy ő itthon ülne, és várná, hogy írjak neki, és kommentáljam az eseményeket. El is meséltem a barátnőmnek, nevezzük mondjuk Dórinak, hogy mi a tervünk, és ő ugrott is a lehetőségre, hisz rég buliztunk együtt csak kettesben. Meg is beszéltünk egy pénteki napot. Közeledett a péntek, és végig húztam a párom, hogy mi lesz meg hogy lesz. Már csak 3-2-1 napot kell aludni drágám, hogy egész este álló fasszal a kanapén várd milyen híreket kapsz. Persze ő is tette alám a lovat, hogy remélem drágám kikezd veled valami nagyfarkú csődör. Így leírva, és visszagondolva az eseményekre tényleg vicces, mert alám tették a lovat :D 

Pénteken munka után kora este elkezdtem készülődni. Leborotváltam a puncim elsőként, ami már csöpögött az egész napos chateléstől amit a párommal folytattam, meg persze attól is, hogy lehet ma este végre nem csak az ő nagy farka fog szétkúrni. Kisminkeltem magam csinire, kiválasztottam, (vagy nem is én, hanem párom?) egy elég dekoltált felsőt, amiből szinte kiestek a cicijeim. Nem vagyok nádszál vékony, sőt, igazi sexy dög BBW, nagy popsi cicik, és egy nagyon szűk punci. Párom szerint nagyon sok pasi irigyeli, hogy nincs ilyen nője, de én nem nagyon hiszek neki, mert nem vagyok topmodell, de azért jól esik mikor mondja, vagy mutatja, hogy milyen kommenteket kapunk a különböző társkereső oldalakon. Dórival megbeszéltük, hogy a belvárosba talizunk, és majd eldöntjük hova megyünk. Otthon még előtte picit gin tonicoztunk, hogy meglegyen a hangulat, majd egy hosszú forró csók után otthon hagytam szegény párom egyedül az álló farkával. Dóri pont az ellentétem, vékony pici szőke lány. Perpill szegény egyedül van, így neki is eszébe volt, hogy felszed valakit. Eldöntöttük hova megyünk, és amíg utaztunk ecseteltem neki a storyt mi történt otthon és számítson rá, hogy lehet hamarabb lelépek mint ő.

Ahogy álltunk sorba és beláttunk a szórakozóhelyre, tele volt 40kilós misspuncival, meg izomtiborokkal akik szoliban alszanak, vagy ingyen kapják a barnítót. Lényeg a lényeg bejutottunk, és elkezdtük jól érezni magunkat. Ráztam a popsim, tánciztam Dórival, melleim néha majd kiestek, és rövid időn belül meg is volt a hatása a dolognak. Leszólított minket két pasi. Szokásos duma, nem e iszunk valamit. Hát mivel ez volt a terv persze hogy belementünk, de semmi erős, csak valami laza koktél. Én még mielőtt kikértem volna kimentem a mosdóba, és írtam drágámnak, hogy kapás van életem! na ő rögtön faggatózott hogy kik mik? De még nem mondtam neki semmit, nem mintha tudtam volna bármi infót a pasikról. Jött a szokásos dickpic az álló farkáról életemnek. Hjaj, remélem az egyiknek legalább ekkora sóhajtottam magamban, és mentem vissza hozzájuk. Közben már kikérték nekem az italt, és a nevüket is megtudtam. A nagyobbik darab András, az alacsonyabbik vékonyabb pedig Péter. Ahogy észrevettem el is osztottak minket maguk között mert András inkább velem beszélt Péter meg Dórival. Mindenféléről dumáltunk, nagyon szimpatikusak voltak, és illemtudóak. Gondoltam nem üldögélni jöttünk ide, menjünk már táncolni is. Kezén fogtam Andrást, és húztam a parkettre, ahol éppen valami latin seggrázós zene ment. Na mondom nekem sem kell több elkezdtem neki rázni a popsim. Szegénynek kiesett a szeme, és félénken ő is elkezdett velem táncolni, alám kavart, stb.… ráztam neki rendesen, néha megfordultam és a ciciket is picit. Szegény majdnem szívrohamot kapott, ezért közelebb hajoltam és megkérdeztem, hogy abbahagyjuk e, mert látom zavarban van. Rögtön válaszolt hogy - úristen, dehogyis, imádja amit lát, és alig bírja visszatartani a kezeit, hogy megmarkolja a popsim. Rákacsintottam, gondolván, hogy veszi a lapot. Nem is kellet több neki a kövi számnál mikor ugyanezt csináltam meg is markolta a popóm erősen. Fura érzés volt hogy nem a párom markolja, de a puncimban érzett melegség máshogy gondolta a dolgot. Kevertem neki, ő meg csak markolta a popóm. Egy óvatlan pillanatban hátra nyúltam, megfogtam a kezét, és a derekamra tettem, hogy az ágyékáig tudjam tolni a popsim. És hopp mit éreztem… Tetszett neki a táncműsor, mert elég kemény volt az ágyéka. Próbáltam hátrapillantás nélkül rájönni mekkora lehet, de nem csak a lába közt éreztem dudort hanem a combja felé is. Átfutott a fejemben a sok fantázia meg mozizás, amit a párommal csináltunk meg a gifek amiket küldött mindig, és erre rátett egy lapáttal, hogy Andrásnak valószínűleg, a dudorból ítélve nem kicsi farka van. Rögtön éreztem, hogy lucskos lett a puncim. 

Dórit már szem elől veszítettem. Gondoltam megtörlöm az elázott puncim a wcbe, de előtte félrehívtam Andrist. - El kell mondanom valamit neked, nekem párom van otthon. Csórit sokként érte a dolog és mint valami kölyökkutya szomorú szemet vágott. Majdnem elröhögtem magam, így folytattam: - Igen van egy párom otthon, aki engedélyt adott nekem, hogyha eljövök bulizni és felszedek valakit, és, itt jön a kardinális pont, nagy farka van, akkor hazavihetem, és vele együtt közösen megkúrhat.

Csóri Andrisnak leesett az álla. Nyelt egy nagyot, és csak annyit mondott - OK. Vicces volt, teljesen lefagyott. Kérdezte, hogy itt a diszkó közepén hogy tudná bebizonyítani hogy nagy farka van? Támadt egy jó ötletem. Kimentünk a teraszra, és átmentünk a másik részre, ahol lassú zene volt. Mondtam neki, hogy Bandi, most úgy fogok neked keverni mint az előbb, és ha már érzed, hogy eléggé áll, vagy kemény, kimész a mosdóba, fotó, és megmutatod. Itt is valami latin zene ment, oda álltam elé és lassan kavartam neki a nagy popsimmal. Jó erősen belenyomtam az ágyékába. Tanult az előzőkből, és a derekamra rakta a kezeit, és úgy markolt. Éreztem újra hogy valami dudorodik, ezért egy gyors gondolattal feljebb húztam a kezeit a melleimre. Nagyon meglepődött, de tudta a dolgát, és óvatosan megmarkolat őket. Itt vesztette el a csatát a bugyim a puncinedvemmel szemben. Kibaszott izgató érzés volt hogy egy idegen pali markolja a mellem, és érzem a nagy farkát ahogy a gatyán keresztül nyomja a popsim. El is nyögtem magam halkan. Erre az volt a reakció, hogy az előző mutatvány miatt meredező bimbóimat megcsípte ruhán keresztül… hát persze hogy még nagyobbat nyögtem. De a csúcs az volt, mikor hátulról belehajolt a nyakamba és belecsókolt… úristen… kész voltam. Lassan kihámoztam magam a karjai közül és megkértem, hogy most kurvagyorsan menjen el a wcre, és csináljon képet a kőkemény faszáról. El is viharzott. Közben megláttam Dórit, kérdeztem hogy hol a másik úriember, Péter. Csillogó szemekkel mondtam, hogy most kéri ki a táskáját a ruhatárból, és mennek haza. Na mondtam szupi, mert lehet mi is. Tömören ecseteltem neki a storyt, de már láttam, hogy Péter és András együtt jön vissza hozzánk. Puszi puszi, majd Péter és Dóri eltávozott. 

Félre vonultunk Andrissal, és mint a kisgyerekek kíváncsian nyaggattam, hogy - na, sikerült? Ő pedig huncut mosollyal belépett a galériájába, és megmutatta a fotót amit készített nekem/nekünk. Hát anyám… láttam már pár farkat a társkeresős múltunk miatt, és tudom hogy mi a nagy, mert ugye párom is naponta küldi a sajátjáról a képet, de ez… picit megijedtem, mert olyan 3-5 centivel nagyobb volt mint a drágámé, és szemmel láthatóan vastagabb, eresebb…. Kétség nem fért hozzá, hogy én akarom ezt a faszt ma este a puncimban… megkértem küldje át a telefonomra. Meg is történt, én pedig pár perc szünetet kérve elmentem mosdóba. Első körben megtöröltem a puncim ami már nagyon lucskos volt. Utána pedig írtam a drágámnak - Életem, nézd mit találtam, hazavigyem? És átküldtem neki András farkát. Rögtön jöttek is a kigúvadt szemű gifek, és egy baszott nagy - HŰHA!! Szeretnéd hazahozni? - Nagyon drágám, alig várom, hogy teljesen bennem legyen miközben megcsókolsz. - AKKOR NE IROGASS HANEM GYERTEK – volt rögtön a válasz. Madarat lehetett volna velem fogatni. Mentem vissza Andráshoz, és közöltem, hogy irány hozzánk. 

Nem akart metrózni, így fogott egy taxit. Mindketten hátra ültünk, és dumcsiztunk tovább. Gondoltam húzom az agyát, és mutattam neki pár pikáns képet a telómon amiket a párom csinált. Elakadt a lélegzete szegénynek, és megfogta a kezem, és a combjára rakta… Éreztem ahogy újra keményedik a farka… áááá teljesen kész voltam… írtam páromnak, hogy már úton és pár perc amíg hazaérünk. Tényleg csak perceken múlott és már mentünk is felfelé a lakásba. Huncutul én mentem előre és riszáltam neki a nagy popóm, amit persze rögtön meg is markolt. 

Csengetés, ajtónyitás, forró csók a páromnak, és András bemutatása. Illedelmes házigazda révén megkínálta párom innivalóval, nasival, majd letelepedtünk a nappaliban. Beültem kettőjük közé. Lejjebb csúsztam, hogy belássanak a dekoltázsomba. Andrásnak kiestek a szemei, miközben mindenféle hétköznapi dolgokról beszélgettünk. Aztán párom megkérdezte, hogy ismerkedtünk meg. Mármint a diszkóban András meg én. El is kezdtem ecsetelni, stb., mire megszólalt, hogy mi lenne ha megmutatnánk, mármint hogy táncoltunk. Andrisra néztem aki bólintott, és már állt is fel, na nem úgy, de az is jön nemsokára. Kerestünk valami hasonló zenét, és elkezdtem neki úgy rázni a popóm, mint a dizsibe. Andris is ugyanúgy fogta a popsim, és alám kavart. Párom majd felfalt engem a szemeivel, és mikor találkozott a tekintetünk érzetem, hogy kibaszottul kíván engem és nagyon meg leszek baszva. Mondjuk arról nem tudott hogy eldöntöttem, hogy előbb András fog darabokra baszni…. Ahogy ezek a gondolatok a fejemben kavarogtak éreztem megint hogy merevedés van a gatyában. Mondtam is páromnak, hogy - Na ekkor éreztem, hogy jó lehet a paciens drágám. Most is már olyan merev Andris mint a dizsibe, ekkor írtam neked az üzit. Ekkor párom visszakérdezett, hogy - és hogy született a fotó? Na mondom basszus, lehet ott picit messzire mentem, de meglátjuk hogy fogja fogadni. Betettem egy lassabb zenét, és ahogy pár órával ezelőtt megint riszáltam. András mint aki tudta a dolgát a derekamat fogta. Nem mertem feljebb húzni a kezeit, nem tudtam párom mit fog szólni de András megtette helyettem és rámarkolt a melleimre. Kinéztem drágámra, aki kacsintott egyet, és már markolászta a farkát a nadrágon keresztül. Na mondom akkor folytassuk, és élveztem ahogy ugyanúgy markolja a mellem egy idegen kéz, ahogy csíp bele a bimbómba, és a végén ahogy bele csókol a nyakamba. Ömlött a puncimból a nedv. Toltam hátra a seggem az ágaskodó fasznak, ő markolta a melleim, és ette a nyakamat. Gondoltam egyet, és kigomboltam a blúzom … Andris rögtön rámarkolt a melltartómra és elkezdte kiszabadítani az ikreket… a bimbóim már kőkemények voltak és várták hogy jól meg legyen szorongatva, csipdesve. Nem is hagyta őket parlagon Andris, gyúrta, gyömöszölte a melleim, ujjai közt szorítva a bimbókat. Ahhhh… kibaszott jó érzés volt….órákig el bírtam volna viselni, de párom közbeszólt egy kérdéssel. - Na és hogy, mikor készült a fotó? Felocsúdva az élvezetből válaszoltam is: - Hát ez a tánc után kértem meg, hogy menjen ki a wcre, és csináljon nekünk egyet - Tehát akkor most is hasonló állapotban lehet András? Most szerintem sokkal keményebb vagyok már – szólt közbe Bandi Mi pedig egyszerre vágtuk rá, hogy lássuk!

Leguggoltam elé, és elkezdtem kibontani az övét, és a sliccét. András pedig lassan tolta lefelé a boxert. Majd kiestek a szemeim, hogy mikor ugrik már elő. Tolta tolta, de még semmi, majd hirtelen BAM és ott ágaskodott előttem egy 25 centis vastag eres farok. Egyszerre szólaltunk meg megint párommal hogy - Aztakurva életbe. - Drágám, ez nagyobb mint a képen – szólt hozzám párom - Őöööö hát igen, tényleg, valóban – és alig bírtam levenni a tekintetem róla – de ugye nem baj? - Nem nekem lesz tövig a puncimban szerelmem – válaszolt a buta kérdésemre párom. Nem bírtam tovább, rámarkoltam a tövére, és bekaptam. Alig fért a számba olyan vastag volt. Óvatosan szoptam a makkját, de annyira nem tudtam bekapni mint a drágámét mert tényleg vastagabb volt. Masszíroztam a zacsikat, markoltam a vastag tövét, és szoptam a kemény bíborvörös makkját. Párom közben már álló farokkal ült a kanapén, és verte magának. Majd egyik pillanatban bement a hálóba, és a legnagyobb vibrinkkel jött ki. - Nézzük már meg Andris, hogy ennél nagyobb e a farkad, majd Andrisnak adva a vibrit aki odatette a fasza mellé… Öööö hát izé… kb egy makkal volt hosszabb meg egy picit vastagabb… - Na életem, új dimenziók fognak nyílni előtted, - mondta drágám… Andris nem értette a dolgot, és elmagyaráztam neki, hogy ez a legnagyobb dildónk és eddig ez ment tövig a puncimba. Drágám már hozott egy centit hogy megmérjük mi mekkora. A vibri 20as, Andris pedig 5centivel nyerte a versenyt. 

Én amíg a sárcok méregettek levettem a nadrágom, és farkon fogva Andrissa elindultam a háló felé. Drágám is követett minket álló farokkal. Hanyatt fektettem Andrist és lábai közé kuporodva újra kezelésbe vettem a szörnyeteget, amiről már tudtam, hogy nagyobb mint a legnagyobb vibrink… picit féltem is, de kívántam magamba ezt a nagy faszt…. Ahogy szoptam tovább, éreztem hogy a drágám a bugyimmal foglalatoskodik. Hátranéztem és mondtam neki, hogy leveheti mert úgyis átázott. Kibújtam belőle és drágámtól elkérve odadobtam Andrisnak, hogy szagolgassa. Masszív lucskos punciszaga volt. Andris beleszippantott egy nagyot és közben éreztem hogy még jobban megkeményedik a farka. Úristen basszus remélem nem lesz nagyobb. Drágám közben megkérdezte, hogy megujjazon e kicsit mielőtt karóba leszek húzva. Hmmm átfutott az agyamon hogy talán, de inkább kipróbálnám, hogy milyen „szűz”en. Kiadtam a parancsot Andrisnak, hogy menjen hozzon gumit. Addig párom helyet cserélt vele. Már adta volna a számba a farkát, de huncut elhúztam a fejem. - Nem nem drágám, nézheted, és a végén rámverheted… aztán majd a kövi menetbe beszállhatsz.

Hirtelen éreztem, hogy valaki nagyon belenyal a puncimba… úristen bazdmeg kiáltottam fel. Egy két nagyobb nyelvcsapás után meghallottam András hangját: - Betehetem? Milyen régóta vártam erre a pillanatra, de nem akartam elsietni, ezért mondtam neki, hogy igen, de szép lassan óvatosan. Megütögette a nagy farkával a csiklóm amitől kirázott a hideg és akkorát nyögtem hogy csak na, majd óvatosan elkezdte betolni a makkja végét. Nagyon fel voltam izgulva, mert csurgott belőlem a nedv rendesen. Elakadt a lélegzetem, és hatalmasat nyögtem mikor azt éreztem mint amikor a párom 3 ujjal ujjaz. Andris ijedten kérdezte: - Baj van? Kihúzzam? - Dehogyis, kibaszott jó, de mennyi van bent már? - Ó kedves, még csak a makkom. Bazdmeg, gondoltam magamban már elélveztem majdnem. Óvatosan elkezdett beljebb haladni, hol kihúzta teljesen hol ugyanaddig visszadugta. Nagyon sokszor orgazmusközeli állapotban voltam annyira jó volt, ahogy feszítette a szűk puncim a kemény farok. Közben néztem párom ahogy a fejemtől 10 centire játszik a kemény csillogó farkával. - Andris, ugye bent vagy már tövig? - Hát drága, csak a fele, de mindjárt kész vagyok. Jézusereje gondoltam magamban, de tudtam hogy a varázspuncim nagyon élvezi és biztos voltam benne hogy ahogy tövig ér elmegyek rögtön. Elkezdtem tolni hátrafelé a popsim, és én diktálni az iramot. Hol teljesen lehúztam magam a makkról hol mélyebben toltam rá magam mint előzőleg. Imádtam ahogy kitölti a vastag nagy fasz a puncim, és ahogy a párom játszik előttem. Mondtam neki csókoljon meg miközben tolatgatok Andrisra. Isteni érzés volt úgy csókolózni életem szerelmével, hogy közben egy oltári nagy farok próbál tövig merülni a kicsi puncimba. Pár ilyen rátolatás után Andris megszólalt, hogy na most van bent annyi mint amekkora a dildó volt kb. Még 5cm. Alig vártam, tüzelt a puncim, tiszta lucsok volt alattam az ágy, és kiadatm a parancsot, Andrisnak hogy ki be húzogatva 5 lökésből tolja tövig. El is kezdte: 1 ki - be 2 ki - be 3 ki – be, - 1mpre voltam az élvezéstől, nem tudtam már tartani magam 4 ki – be - nyögtem hangosan, önkívületi állapotban voltam már szinte 5 ki – hirtelen én tolattam rá tövig, és élveztem el egy oltári nagyot sikítva… párom ebben a pillanatban élvezett el az arcom előtt, repült mindenfelé a sperma, én pedig nyögve élveztem ahogy András hatalmas farka tövig van a lüktető puncimba. Beletemetem a fejem a párnába, és még mindig hangosan nyögtem, mikor éreztem András kezeit a derekamon ahogy elkezdi lassan ütemesen kúrni frissen élvezet puncim. Alapból nagyon érzékeny vagyok orgazmus után de ez most jól esett. Ki be húzta a hatalmas faszát és most rendesen tövig tolva kefélte a pici szűk orgazmustól lüktető puncim. Én csak nyögtem, és nyögtem, és beszéltem: - Ez az baszd szét a puncim, úristen de imádom a nagy faszod. Közben néztem a páromat is akinek újra keményen állt a farka és incselkedve kérdeztem tőle - Ezt szeretted volna látni? Hogy a kiscicád így szétkúrja egy nagy fasz? Még többször el akarok élvezni rajta annyira jó.

Ahogy ezt kimondtam Andrisunk nagyobb tempóra kapcsolt és már jött is a második orgazmusom. Annyira nem volt durva mint az előző, de úristen mekkorát kiabáltam. Sajnáltam szegény puncimat már egy kicsit. Kérdeztem Andrist hogy ő nem e akarja rámverni, de mondta, hogy még egy kicsit bírja. Mondtam neki, hogy akkor váltsunk pózt, mert fáj már a karom, hanyattfekszek ő meg jöhet úgy. Nem is kellett többször mondani, ahogy széttettem a lábamat, meg is markolta a bokáim, és a lábaimat szétfeszítve tolta belém irgalmatlan farkát. 3. Próbálkozásra már tövig is ment, és teljesen más élmény volt mint az előbb. Tök máshogy töltötte ki a pici puncimat. És elkezdte lassan ritmusosan kúrni a „kicsikét”. Itt ez idézőjelbe tenném, mert akibe éppen egy ekkora fasz jár, az ne nevezze a punciját kicsikének. Drágám közben elkezdett a melleimmel bimbóimmal játszani. Ott vesztettem el az agyam. Szinte alig emlékszem mi történt, csak hogy Andris erősebben kezdett el kúrni, keményen, párom szopja az egyik mellem, Andris szorítja a másik mellem. Majd elkezdtem érezni ahogy párom felugrik, és iszonyú sugárban kezdi spriccelni a melleimre a gecit. Ekkor élveztem el harmadszorra, és ekkor kapta ki farkát Andris is belőlem és a gumit letépve hasonló mennyiségű gecit spriccelt szét rajtam a hasamtól a melleimig, még a nyakamba is sőt át is lőtt fölöttem. Úsztam a forró spermában, és teljesen szét voltam hullva… Mindketten elaléltan dőltek mellém az ágyba...

BBW3some

Folyt köv...