Keresés

A meglepi selfie

A múltkori hármas után Andrissal folyamatosan chateltünk 3asban viberen. Tök sok mindent tudtunk még meg róla és egyre szimpatikusabb lett, nem csak a farka. Kiderült, hogy gyakran járja az országot szinte sosincs egy helyen. Viccből mondogatta is sokszor, hogy majd meglep minket ha erre jár. Ki is ült a kisördög a vállamra hogy én ezt ki is fogom használni.

Párommal nagyon sokat szexeltünk, csomószor küldtünk képeket videókat Andrisnak, hogy nem hiányzik a pici varázspunci? Amire persze mindig egy dickpic vagy egy videó volt a válasz ahol játszik a hatalmas farkával. Így teltek múltak a hetek, hónapok és gyakran felvetettem páromnak hogy meg kéne ismételni a múltkorit. Imádom párom nagy faszát de hiányzott Bandi óriáskígyója is.

Egyszer pénteken úgy hozta a sors hogy home officeban kellett lennem. Párom elment dolgozni én pedig csináltam az itthoni teendőimet.

Egyik pillanatban rezgett a teló és látom hogy András írt privátban.

- Szia kedves. Dél körül pont felétek lesz dolgom, egy kávé?

Na mondom bazdmeg. Drágám addig még nem ér haza, de hát úgyis beszéltünk már ilyen szituról. Lehet meglepem valamivel, gondoltam magamban huncutul.

- Szíó Andris. Gyere nyugodtan, pont itthon vagyok home Officeban. Kapsz kvt. Viszont nasi nincs most itthon sajna.

- Semmi baj, viszek én nasit neked kedves. Sietek.

Ajjaj, itt szex lesz érzem. Gyorsan megcsináltam a melót. Összedobtam pár táblázatot, majd ráírtam páromra, és ártatlanul megkérdeztem mikor végez.

- Szerelmem szerintem max 1, fél 2 felé el tudok indulni. - írta párom.

- Oksa életem, nekem is van egy kis melóm még, utána bekapok valamit. Azt addigra lehet haza is érsz.

- Hát lenne ötletem mit kapj be. - írta vissza rögtön drágám, majd küldött az álló faszárol egy képet.

Jaj de imádom mikor így húzza az agyam. De valószínűleg sejtesé sem volt arról amit tervezek.

Fél 12 körül elmentem tusolni, megborotváltam a puncim, ami már nedvesedett a fejemben cikázó gondolatoktól, tervektől.

Éppen végeztem a tusolással mikor megszólalt a kaputelefon. Na mondom basszus megjött Andris. Beengedtem és vacilláltam felvegyek e valamit mert csak a törölközőt tekertem magamra. Úgy döntöttem az egyszerűbb utat választom, és nem.

- Szia kedves. Oh de lengén öltöztél - köszönt fülig érő vigyorral, majd a szokásos puszi puszi közben megmarkolta a popsim és a fülembe súgta - talán nem tartogatsz nekem valamit a törcsi alatt?

- Szia Bandi. Hamarabb jöttél, pont befejeztem a fürdést, Kv még nincs, de mindjárt csinálok. Kérdésedre a válasz pedig attól függ hoztál e nasit. - dobtam fel neki a magas labdát huncutul.

- Tudod cica, hogy mindig van nálam nasi - és rámarkolt az ágyékára.

Ohh bazdmeg hát emlékezett arra amit meséltünk neki chaten.

Hellyel kínáltam a konyhába majd neki álltam kvt főzni. Szinte fogadni mertem volna hogy mögém fog állni mint az első alkalommal mikor kvt főztem neki. És jól gondoltam mert a következő pillanatban már hátulról ölelte át a törölközőbe tekert testem, és hajolt a nyakamba.

- Nagyon hiányzott ám a pici varázspuncid kedves. Főleg a múltkori képek, videók után amit küldtél.

- Nahát Bandi csak nem tetszett ahogy elnyelte a puncim párom 5 ujját? - kérdeztem vissza huncutul és toltam hátra a popsim, hátha érzem ahogy életre kel a farka.

- De kibaszottul, ki akarlak nyalni és mielőtt megbaszlak meg akarlak úgy ujjazni ahogy a videón volt.

Csak belegondoltam és már tiszta lucskos lettem, és éreztem is hogy Andrisnak is keményedik már a dákó.

Közben lefőtt a Kv, kiöntöttem két bögrébe és bementünk a nappaliba.

- Párod mikor ér haza? - kérdezte Bandi

- Azt mondta 1 fél 2 körül úgyhogy lassan nemsokára indul szerintem. Megvárnád? - kérdeztem tőle egy kacsintás kíséretében.

- Persze megvárom, úgyis akartam vele beszélni. Meg hát neked sem adtam oda még a nasit és hát kibaszottul szeretnélek kinyalni.

- Akkor mire várunk Bandi? - kérdeztem tőle és ledobtam magamról a törcsit a kanapén.

- Awww… Imádom a tested. De nem lesz baj ha nélküle kezdjük el? - kérdezte miközben már hajolt rá a mellbimbómra

- Majd kap tőlünk képeket és gyorsabban fog hazasietni. - súgtam a fülébe huncutul és belemarkoltam az ágyékába.

Andris szopta a mellem mintha az élete függne tőle, és közben a sliccén keresztül elővette a félmerev farkát. Ahhh bazdmeg imádom, és rögtön markoltam is rá a farkára. Amíg felváltva szopta a bimbóim én szép lassan keltettem életre az óriáskígyót.

Mikor már elég keménynek éreztem szóltam neki:

- Andris van egy tervem amivel már régóta húzom a párom. Odaadom a telefonom és mikor szólok videózz le, majd rakd be a csoportos chatünkbe.

Letérdeltem elé és bekaptam a nagy makkját. Uhhh de régen éreztem a számba ekkora faszt. Szoptam neki míg teljesen kemény nem lett, és jó nyálas, majd megkértem csináljon videót mikor szólok.

Arcom mellé tettem a csillogó nagy faszt (majdnem nagyobb volt mint a fejem) és intettem neki.

- Szia drágám. Képzeld feljött hozzánk Andris, hozott nekem egy kis harapnivalót - itt oldalról viccesen beleharaptam a faszba majd a makkig végignyalva szoptam egy kicsit és cuppanós puszit nyomtam a hegyére - amint látod már megkóstoltam, de nem fogom sokáig bírni hogy a puncim ne kóstolja meg.

Intettem újra hogy állítsa le a videót és tegye be a chatbe.

Amíg vártuk a választ újra elkezdtem játszani a hatalmas faszon. Szoptam a nagy heréit miközben lassan vertem. Pár perc múlva már írt is párom, hogy

- Bazdmeg úristen rohanok haza életem. Kibaszott jól néz ki ahogy szopod azt a nagy faszt, várjatok meg. - és tömérdek szívecske emoji.

Mosolyogtam hogy jól sült el a terv de biztos hogy nem fogom kibírni 40-50 percig, meg az állkapcsom is kiakad ha annyi ideig kell szopni Andris nagy farkát. Picit még játszottam vele, újra megkúrta a szám mint múltkor. Na ott már folyt a combomon a puncinedv mikor a tarkómnál fogva baszta a nagy vastag fasz a számat. Amikor abbahagyta levegőt kapkodva közöltem vele:

- Andris bazdmeg most nyaljál ki mert megőrülök.

Pattantam is fel és hanyatt feküdtem a kanapén széttett lábakkal. Bandinak sem kellett több rögtön rávetette magát a forró lucskos puncimra és belenyalt. Ahhhh. Nyögtem egy gecinagyot és elkezdtem morzsolni a melleimet. Bandi folyamatosan nyalt, hol a csiklóm hol a hüvelyem.

- Andris kapcsold be a kamerát megint videóra és vedd fel ahogy ujjazol.

Újra felvette a telefonom és elindította a videót. Szép lassan tövig dugta a középső ujját majd feljebb vitte a képet hogy benne legyen az arcom is.

- Szia életem. Nem tudom hogy merre tartasz már de én már betonkeményre szoptam Bandit, aki eldöntötte, hogy ki akarja próbálni velem amit mi küldtünk neki videón. Tudod mikor 5 ujjal voltál bennem. 1 már bennem van Ahhh - és nyögtem egy nagyot mert Bandi már azt vette telefonnal hogy a 2. ujja is tövig van a puncimban - akarom mondani már 2 ujj ahogy látod drágám. Nem tudom mi a terve a kis huncutnak és mennyi idő alatt akarja mind az 5 ujját a puncimba dugni. Fogalmam sincs úgyhogy siess mert az 5 ujja után én rögtön faszra fogom húzatni magam vele.

Videó vége. Andris folytatta az ujjazást, tágította a pici puncim. Hol kihúzta, hol tövig dugta őket majd hirtelen feszülő érzést érezve konstatáltam hogy már 3 ujjal bassza a pinám. Teljesen kész voltam.

Jött is a válasz páromtól :

- Aztakurva de sexy vagy szerelmem, sietek már csak kb 20-25 perc és ott vagyok.

Élveztem hogy így húzhatom a drágám, meg persze a 3 ujjat is a lucskos puncimban. Nagyon ügyesen forgatta tágítgatta Bandi és sejtettem hogy nemsokára jön a 4. Is. Lottóznom kéne mert 3 perc sem telt el és eggyel több ujjat dugott vissza belém. Ismét Nyögtem egy hatalmasat. Kibaszott jó érzés volt.

- Imádom a pici puncid hogy mennyire lucskos, hogy tágul. Látszik rajta hogy szereti a nagy faszt. - mondta Andris miközben 4 ujjal kúrta a csuron nedves punim.

- Úristen Bandi, alig várom hogy végre a vastag farkad legyen bennem és szétbasszál. - Nyögtem hangosan

- Mindjárt megtörténik kedves csak még jön 1 ujj és utána könnyedén fogja elnyeli a 25 centim a puncid.

Gecire vártam már nagyon.

Andris újra felvette a telefont és elkezdett videózni :

- Ezt nézd Isti, hol tartunk. Drágád puncija imádja az ujjaim és pár perc múlva tövig fogom tolni a faszom úgyhogy siess. Már jön is az 5. - ahogy ezt kimondta éreztem hogy tényleg jött a hüvelykujja is. Teljesen meg voltam örülve és toltam rá a puncim hogy minél több férjen belém. Szinte szétszakított, de kibaszott jó érzés volt. - figyi tesó már mind bent van és imádja. Szerintem alig várja hogy kicseréljem a faszommal igaz? - és rám irányította a kamerát.

- Kurvára akarom drágám ne haragudj de nem bírom ki, akarom a hatalmas faszt a puncimba - Nyögtem a kamerába.

- Látod, gondoltam én, de semmi baj felvesszük neked. - azzal kihúzta a kezét a forró puncimból és elkezdte masszírozni a faszát, gondoltam segítek kicsit neki, felültem és bekaptam. A videó még mindig ment. - Kibaszott jól szopik a párod, látszik rajta hogy oda van a nagy faszért de most már tényleg szét akarom kúrni a punciját. - megfogta a nyáltól csillogó farkát és rátette a hasamra - Oda nézz meddig fogja elnyeli a faszt ez az éhes punci. Elsőre tövig fogom kúrni neki - majd odaillesztette a nagy makkját és elkezdte betolni.

- Uhhh drágám. Siess haza gyorsan, kell egy fasz a számba is. - Nyögtem hangosan.

Nagyon könnyen csúszott be a hatalmas farka Andrisnak aki végig videózta és kommentálta :

- Gecire imádom a puncid. Sose volt ilyen nővel dolgom aki így tágul és szinte felfalja a faszom. De még csak a fele van bent - és rögtön dugta tovább. Tudtam hogy megint elmegyek ahogy végig ér. Meg is állt egy kicsit majd kihúzta és megcsapkodta vele a pocim - Még egy kicsi és tövig leszek. Nézd már meddig volt bent - és mutatta a farkán, hogy meddig lucskos. Majd újra rám irányította a kamerát.

- Drágám siess mert szerintem Bandi most fog nagyon megbaszni… - és a szó újra a stúdióé

- Bizony Isti figyelj csak - a kamerát újra a hasamon pihenő farkára irányította és lassan visszahelyezte a puncimba és meg sem állt míg tövig nem tolta. Óriásit Nyögtem megint.

Lerakta a telefonom, megmarkolta a bokám, szétfeszítette a lábaim és iszonyat elkezdett baszni. Azt hittem újra el fogok élvezni, de úgy látszik már “megszokta” a pici puncim, és csak nyelte a hatalmas faszt. Szegény kanapé megint tiszta lucsok lett volna alattam ha nem a törölközőn vagyok. Hirtelen pityegett a telefon, Bandi megnézte és tolmácsolta párom üzenetét hogy 5 perc és itthon van.

- Ohhh istenem hogy bírom még ki addig, úgy akarok elélvezni, hogy szopom a farkát.

Bandi lassabb tempóra kapcsolt és szinte végig kihúzva majd tövig kúrva baszott tovább sőt még hosszú ideig bent is tartotta a nagy farkát.

- El sem hiszem kedves hogy nem mentél még el holott múltkor rögtön elélveztél mikor így volt benned a farkam.

- Most sem fogom sokáig bírni Bandi - Nyögtem hangosan és elkezdtem szopni az ujjait amit közbe a számba adott.

És hirtelen megszólalt a kaputelefon pityegése, jelezte hogy párom már megjött.

Andris újra elkezdett lassan baszni én meg csak figyeltem mikor nyílik az ajtó. Párom szinte berobbant a lakásba, ahogy a szobába ért már vette elő az ágaskodó faszát.

- Siettem ahogy tudtam drágám, teljesen megőrjítettek a videók, egész végig állt a farkam - mondta és már lépett fel mellém a kanapéra és tömte a kemény farkát a számba.

Megmarkoltam és brutálisan elkezdtem szopni.

- Akkor most már elélvezhetsz kedves, megjött a párod is. Végre keményen szétbaszhatlak - közölte kaján vigyorral az arcán Bandi és egyre gyorsabb tempóval kezdte kúrni a puncim, és közben be nem állt a szája. - Nem tudok betelni veled kedves. Kibaszott egy dög vagy, mikor felszedtél a diszkóba már sejtettem nem 12 egy tucat nő vagy. De erre nem gondoltam volna hogy ilyen istennő vagy az ágyban. Kevesen szerették így a farkam mint ahogy te.

Én közben folyamatosan vertem és szoptam a párom faszát és éreztem hogy neki sem sok van hátra. Nekem sem kellett már sok mert Andrisnak nem csak a szája nem pihent hanem a farka sem és szinte át akarta tolni rajtam a hatalmas faszt.

- Múltkor megmutattam az öcsémnek a képeket amit küldtetek és meséltem rólatok neki. Nem tudtam magamba tartani hogy milyen bomba nőt kefélek. Szerelmes lett a puncidba rögtön, főleg miután meséltem neki hogy imádod a nagy faszt. Nálunk ez családi vonás. - csak fél füllel hallottam amit mond mert elnyomta a hangját a saját nyögésem de mikor eljutott az agyamig hogy van még egy ekkora farkú pasi, úristen. Még durvábban kezdtem szopni párom faszát.

Bandi ekkor kapcsolt rá úgy igazán és az orgazmusig baszott. Párom kivette a számból a faszát és ugyanabban a pillanatban spriccelt tele forró gecivel. Andrist pedig a pulzáló, fokozatosan szűkülő puncim juttatta a csúcsra és kihúzva a faszát jó nagy sugárban kezdte el spriccelni rám a gecijét. Megint jó sok volt neki, még az arcomra is jutott de a nagy melleim szinte úsztak benne újra.

- Imádom hogy ilyen perverz vagy hogy ennyire szereted ha úszhatsz a geciben. -Mondta és fejte rám a farkából a sok spermát.

Párom közben szerelmesen megcsókolt és megköszönte ezt a meglepit.

András lassan szedelőzködött és indult tovább mert estére Sopronba kellett mennie az öccséhez. Mondtuk neki, hogy üdvözöljük ha már ilyen ismeretlenül a rajongóm lett.

Miután elment, megfürödtem, ebédeltünk és álomba szenderültem a kanapén. Este azért visszanéztük a videókat és hatalmasat szeretkeztünk.

BBW3some