Keresés

X-TENSION - élethű péniszköpenyek

Az élethű szexjátékszerek egyik fontos tulajdonsága, hogy nem csak megjelenésükben, hanem érzetre is próbálják a lehető legjobban visszaadni a valódi szex élményét. Nem véletlen, hogy ennyire népszerűek az élethű dildók, vagy műpuncik.

Az uraknak lehet hogy némiképp bántani fogja az egoját, de tény, hogy sok nő szeretné átélni/kipróbálni az élményt egy nagy (nagyobb) pénisszel mint ami esetleg adott. (egy amerikai felmérés szerint a legtöbb hölgyet a nagy méretek, a 20-25cm-es péniszek hozzák lázba)

Nem a méret a lényeg! Vagy talán mégis?

“Nem a méret a lényeg!” ezt már sokszor hallottuk, de vajon tényleg így is van? Sok fórum foglalkozik a méret kérdéssel, éppen ez ihlette azt a közvélemény kutatást, amit több mint 1400 hölgy töltött ki. [...]

Az amerikai hölgyek egyértelműen a nagyobb méretekre indulnak be, de mi a helyzet itthon? Bár egy felmérés szerint a magyar férfiak európai viszonylatban az élen állnak az átlag 16,5cm-es péniszméretükkel, de ez a hossz még így is jócskán elmarad a legtöbb élethű műpénisz méretétől. És az is elmondható, hogy a vásárlók is az ennél hosszabb (és vastagabb) dildókat keresik általában. Szóval az élethű szexélményt keresik, de ezt szeretnének egy nagyobb, vastagabb szerszámmal átélni, mint ami otthon is van.

Természetesen a partnerünk sokféle módon kielégíthető, de lehet, hogy az (is) a vágya, hogy egy méretes péniszt meglovagolva jusson el e csúcsra. És ez nem arról szól, hogy kevésnek találna vagy hogy mással szeretné csinálni, egyszerűen egy olyan érzésre vágyik ami más mint a megszokott. De egy harmonikus, jól működő párkapcsolatba ez nem jelenthet problémát, hiszen ez az akadály könnyedén áthidalható.

Egy élethű műpénisz képes maximálisan valósághű élményt visszaadni. A méret és formaválaszték pedig rendkívül változatos. És a legtöbb férfit is izgalomba hozza, ha a párját egy ilyen szituációban látja. De ha ennél közvetlenebb, és még valóságosabb élményre vágytok, jó megoldás lehet egy élethű péniszköpeny!

Mi az a péniszköpeny?

A péniszköpenyek a péniszre húzható kiegészítők. A péniszgyűrűkkel, és péniszmandzsettákkal ellentétben, ezek a teljes péniszt körül ölelik. Elsődleges funkciójuk a pénisz vastagítása, és vagy hosszának növelése. Átmérőben akár 1-2cm, egyes speciális péniszköpenyek pedig akár 6-8cm -el növelik meg a péniszt. [...]

X-TENSION péniszköpenyek

Hosszabb és vastagabb pénisz, a  mindent kitöltő élményért! 

Az X-TENSION termékek most újdonságként jelentkeznek, hiszen jó pár évig nem voltak elérhetőek partnerünk webáruházában. A maximálisan élethű, bőrszerű anyagból készülő péniszköpenyeg rendkívül rugalmasak, szinte bármilyen péniszre passzolnak. Különböző hosszabbítással és vastagítással érhetők el.

Az X-TENSION Perfect sorozat +33%-al kínál vastagabb méretet, hosszabbításban pedig 1,2 és 3 inch-el. (2,5-7,5 cm) Az X-TENSION Mega pedig 66%-al vastagít így akár a 6cm-es pénisz vastagság is elérhető. A péniszköpenyek rugalmasak, így minden méretre passzolnak a mélységük (hosszuk) egy olló segítségivel egyszerűen rövidebre vehető.

Nincs más dolgod, mint egy óvszerhez hasonlóan felvenned a megfelelő méretű péniszköpenyt, és magádévá tenned a partnered. Pontosan úgy, mint ahogy tenni szoktad.

X-Tension péniszköpeny

A köpenynek köszönhetően a párodnak egy igazán mindent kitöltő élményben lehet része. Mélyebbre hatolhatsz mind eddig bármikor. A vastag fala jóvoltából pedig még tovább bírhatod a szexet.

FIGYELEM! A péniszköpeny vége ugyan zárt, de nem alkalmas óvszer helyett fogamzásgátlás céljából!