Keresés

Nem a méret a lényeg! Vagy talán mégis?

“Nem a méret a lényeg!” ezt már sokszor hallottuk, de vajon tényleg így is van? Sok fórum foglalkozik a méret kérdéssel, éppen ez ihlette azt a közvélemény kutatást, amit több mint 1400 hölgy töltött ki. A hölgyeknek olyan kérdésekre kellet felelniük, hogy mekkora a számukra egy ideális pénisz hossza, vagy átmérője, milyen formájú farkakat szeretnek, és hogy mekkora volt az eddigi legnagyobb amivel dolguk volt.

A megkérdezett 1400 nő szerint “A méret igenis számít”, és a legtöbbjük előnyben részesít egy nagyobb farkú pasit egy átlagos mérettel rendelkezővel szemben! Sőt a válaszok alapján, a legtöbb hölgyet az igazán nagy, a 20-25cm-es péniszek izgatják a legjobban.

A kutatás eredményeiből készült egy infografika, ami vizuálisan is szemlélteti a kérdőív eredményt. 

A teljes kérdéssort, és a rájuk adott válaszokat itt tudod megtekinteni: https://www.misterpoll.com/polls/5407/results

Bár a tesztet kitöltő hölgyek 20-25 cm-es péniszekről ábrándoznak, még sincs oka senkinek keseregni! Érdemes némi fenntartással kezelni az eredményeket, hiszen egyes válaszok arra engednek következtetni, hogy vagy nagyon “fehér májú” hölgyek voltak a tesztalanyok 🙂 , vagy sokan mondtak túl nagyot egy egy kérdés kapcsán. Néhány példa:

  • A megkérdezett nők 35%-a nyilatkozott úgy hogy volt már egyszerre együtt három, vagy annál több férfival. (és 10% mondta azt hogy a rekordja 5+ pasi egyszerre!!! Ez ugye kb. azt jelentené, hogy minden tizedik hölgy ismerősöd vett már részt gruppenben, vagy inkább gangbang partin…)
  • A hölgyek 70%-a mondta hogy hosszra a nagy, vagy még inkább a hatalmas farok számára az ideális
  • A vastagságra adott válaszok is némi túlzásra engednek következtetni, hiszen a nők 30% azt válaszolta, hogy a az ideális farok vastagság számára a sörös doboz átmérő (ez kb 6,5cm), és a negyedük gondolja úgy, hogy egy ásványvizes palack vastagságú pénisz (7-8 cm) lenne számukra a legideálisabb…

A válaszokat összevetve a valósággal, szintén érződik némi ellentmondás, hiszen egy másik felmérés szerint a magyar férfiak legnagyobb farkúak egész Európában, mégis az átlagos pénisz méret a maga 16,5 centijével jóval alatta van a a tesztben szereplő méreteknek. (persze Amerikában biztos nagyobb ez átlag…)

A teszt alapján az amerikai nők az igazán nagy méretekért lelkesednek, de vajon így van ez a magyar csajoknál is? Mi is csináltunk egy egyszerűsített kis szavazást a témával kapcsolatban! Mi ugyan nem számítunk 1400 szavazatra (de hátha! :))