Keresés

We-Vibe III - megérkezett a népszerű vibrátor harmadik generációja

Megérkezett a világhírű We-Vibe pár vibrátor 3. genererációja!

Jobb, mint valaha, és az új, továbbfejlesztéseknek köszönhetően még több mesés funkcióval kényeztet! Elegáns, puha és hatékony, környezetbarát kialakítású. Kompakt és kényelmes designja megfelel a női alaknak, mellyel díjat is nyert Ausztráliában.
Könnyen tisztítható, és még erősebb, mint elődei. Most már 3 méteres tartományban működőképes távirányítós irányítással!

A fejlesztések az elődhöz képest a következők:

  • 40% erősebb vibráció
  • Praktikus hordozó és töltő állomás
  • Zsinór nélküli távirányító

Puha, orvosi szilikonból készült anatómiailag profin kialakított akkus izgató. Az extra hajlékony kényeztetőt aktus előtt kell úgy az intim részhez helyezni, hogy egyik vége a hüvelyben legyen, a másik pedig a csiklónál. Együttlét közben redőzött felülete és a kétmotoros technológia egyszerre stimulálja a két kéjpontot. A beépített, korszerű NiMH akkunak köszönhetően extra hosszan bírja, 6 rezgésmóddal. A működés lényege, hogy aktus közben a pénisz mozgása folyamatosan, hol a csiklóhoz, hogy a G-ponthoz nyomja az izgatót, és ez váltja ki az elsöprő orgazmust.

A két kis, halk motor tökéletesen körülöleli a csiklót és a G-pont egyszerre. Azok kényeztetésével elégíti ki szexuális vágyait. Teljesen vízálló és közösülés közben is használható, mellyel a szexbe is extra izgalmakat vihet.

A csomagban extra, az utazáshoz is használható tárolódobozt is kapsz a készülék mellé. A We-Vibe II-vel szemben a Vibe III akár 40%-kal nagyobb vibrációs teljesítményre képes, mellyel még soha át nem élt orgazmust okozhat. 6 izgalmas rezgési mód közül lehet választani. Egy töltéssel akár 2 órát is kibír. 100%-ban ólommentes, ftalát-mentes orvosi minőségű szilikonból készült, mely egyszerűen szappanos vízzel tisztítható. A készülékhez lehetőleg vizes alapú síkosítót használjatok.

Vízálló, így akár zuhanyzás, vagy fürdés közben is élvezhetitek.