Keresés

Megérkezett a We-Vibe kényeztetők 4. generációja

Már hazánkban is kapható a világszerte kedvelt We-Vibe párvibrátor legújabb tagja, ultramodern, megújult dizájnnal!

De nem csak egyszerű design változatáról van szó!

A We-Vibe alap koncepciója, egy olyan szeretkezés közben használható vibrátor, amely egyszerre mindkét fél örömét szolgálja, új dimenzióba repítve a szexuális együttléteket. A We-Vibe kifejezetten pároknak készül. Egy időben izgatja a csiklót, a g-pontot, és stimulálja a péniszt. És mindezt szeretkezés közben!

Az alap koncepció maradt, de ezen kívül és számos forradalmi újítást vezettek be, és megalkották az eddigi legjobb We-Vibe párvibrátort.

A We-Vibe a páros élvezetek forradalmian új dimenzióját tárja fel! Világszerte keresett és közkedvelt termék! Diszkrét C-formájú kényeztető, melynek intenzív dupla motorja egyszerre kényezteti a G-pontot és a csiklót. A bizsergető rezgésben, az aktus során mindkét fél részesül. Szabadalmaztatott, ultravékony vibrátor, mely tökéletesen illeszkedik a női test anatómiájához és biztosan a helyén marad. A We-Vibe teret enged maga mellett a férfiasság könnyed behatolásának és ezáltal a fergeteges örömök közös élvezetének.

A működés lényege, hogy aktus közben a pénisz mozgása folyamatosan, hol a csiklóhoz, hogy a G-ponthoz nyomja az izgatót, és ez váltja ki az elsöprő orgazmust.

Újítások az előző generációkhoz képest:

30%-kal kisebb kivitelezés a kényelmesebb és pontosabb illeszkedésért! Különleges ECHO VIBE mód, mely lehetővé teszi a külső- és belső motor egymástól független vezérlését. A távirányító már több funkciót is vezérel, a fel-le gombokkal a 10 okozatú vibrációs erősség vezérelhető, a jobb-bal irányúval pedig a 6 vibrációs ritmus között váltogathatunk.

Tulajdonságok:

-maximálisan bőrbarát anyag
-tökéletes illeszkedést biztosító anatómiai forma
-duplamotoros kialakítás
-6 ritmusú vibráció
-extra erős és extra csendes motor
-vezeték nélküli vezérlő
-flexilibilis, minden testhez idomuló forma
-beépített akkumulátor
-akár 3 órás teljes üzemidő
-100%-ig vízálló
-Mérete: kb. 7,3 x 4 x 3cm.
-USB-ről tölthető
-Anyaga: Szilikon.