Keresés

We-Vibe Bloom okos gésagolyó duó

A nagyobb orgazmusokért

A gésagolyók nagyon régi szexuális játékszerek. A gésák ismerték az összes vágyfokozó fortélyt, a fogamzásgátlás különböző módszereit, és természetesen intim izmaik edzésének egyik leghatékonyabb eszközét, a gésagolyót is. A tradicionális gésagolyó nem más mint két, súlyokkal ellátott golyó, amit egy rövid madzag köt össze.

Az apró súlyokkal ellátott gömbök erősítik és rugalmassá teszik az intim izmokat, így a hüvely, a húgycső és a végbél izomzatát is. De ezeket a gyakorlatokat meg kell tanulni, el kell sajátítani.

A szexjátékszerek fejlődésével nem csak a vibrátorok változtak meg, hanem az egyszerű gésagolyó is. Természetesen az alap verziók most is kaphatóak de megérkeztek az “okos” társaik is. Ezek a szexjátékszerek segítenek a Kégel gyakorlatok elsajátításában. Nem vagy magadra utalva, a golyókat vezérlő applikáció végigvezet a gyakorlatokon, és ugyanazt a hatást érheted el vele mint annak idején a gésák!

A számos egészségmegőrző hatása mellet, segíti az orgazmuskészséget, nagyobb és jobb orgazmusokat élhetsz át!

We-Vibe Bloom okos gésagolyó

We-Vibe Bloom okos gésagolyó

A We-Vibe gésagolyója kifejezetten a mélyizom erősítésére lett kifejlesztve. A Bloom a We-Vibe tól megszokott minőséget és csúcstechnológiát képviseli. Ergonomikus kialakítású és 100%-osan bőrbarát szilikon borítású. A cserélhető súlyok segítségével biztosított a fokozatos nehezítés a gyakorlatok során.

Természetesen a Bloom azon túl hogy segít a Kégel gyakorlatok elvégezésében, titkos kényeztetőként is működhet. 10 különböző vibrációs ritmust ismer, így az elvégzett gyakorlat után jöhet jól megérdemelt jutalom. 😉

Az ingyenesen letölthető We-Connect alkalmazásnak köszönhetően pedig mobiltelefonról is vezérlehető. Az alkalmazás segítségével extra ritmusok is beállíthatóak, ugyanakkor figyelemmel kísérheted PC-izmaid fejlődését is.

De ez még nem minden. Az Internetet segítségül hívva a We-Connect alkalmazás jóvoltából, akár párod is átveheti az apró golyók vezérélést, így nagyszerű kiegészítője lehet egy erotikus chatelésnek.

Természetesen a We-Vibe Bloom 100%-ban vízálló, és újratölthető akkumulátorral rendelkezik. Többet nem kell az elemekkel bajlódnod, egyetlen feltöltéssel akár 90 percen keresztül használható. A vízálló kialakításnak köszönhetően pedig magaddal viheted a kádba vagy a zuhany alá, és a tisztítása is rendkívül egyszerű.

Mi az a gésagolyó?

Gyógyászati segédeszköz, vagy erotikus játékszer? Mindkettő! Miért ne! Gondoljunk csak a vibrátorra, amit egy orvos fejlesztett ki egy, a viktoriánus időkben gyakori nő betegség, a hisztéria kezelésére [...]

Miért érdemes használnod?

  • hüvelyizom és mélyizom erősítés hatékonyan
  • fokozatos nehezítés a mellékelt, 3db cserélhető súlynak köszönhetően
  • a mélyizmok erősítésével fejlődhet, javulhat az orgazmuskészség. Így könnyebben a csúcsra juthatsz, nagyobb intenzitású orgazmusokat élhetsz át.
  • fehérnemű alatt, titkos örömszerzésre is használható akár egy hagyományos vibrációs tojás
  • átadhatod az az irányítást a párodnak, aki akár a másik szobából, vagy a világ másik pontjától élvezheti video-chaten keresztül a műsort.

A We-Vibe Bloom jellemzői

Erőteljes rezgések
Az edzés soha nem lesz unalmas, a 10 különböző vibrációs ritmusnak köszönhetően.

Vízálló kialakítás
A Bloom 100%-ban vízálló. Így nyugodtan magaddal viheted a kádba és a tisztítása is egyszerű

Alacsony töltöttség figyelmeztető
Jelez ha már alacsony a töltöttségi szint. Így nem kell attól tartanod, hogy a legrosszabb pillanatban merül le.

Ergonomikus kialakítás
Egyedi tervezésű forma, selymesen sima bőrbarát szilikon borítás

Újratölthető akkumulátor
Akár 90 perces folyamatos használat egy töltéssel. Nincs szükség elemekre!

We-Connect alaklmazás
Az ingyenes alkalmazás segítségével személyre szabhatod a vibrációt, de akár távolról is irányítható a kényeztető.

A csomag tartalma