Keresés

Vibrátor vásárlás? No para!

Blogunk indításának egyik célja az volt, hogy eloszlassunk (megpróbáljunk eloszlatni) egyes félelmeket, ellenérzéseket, hiedelmeket a szexuális segédeszközökkel kapcsolatban. Éppen ezért is próbálunk minél több olvasót, vásárlót belevonni az oldal tartalomfejlesztésébe, (gondolok itt az olvasó tesztekre, a Tikos fiók rovatra, stb…) hogy egyértelmű legyen mindenki számára aki hozzánk látogat, hogy a szexuális segédeszközök használatában semmi kivetni való nincs. A vibrátorok, dildók, és egyéb női – vagy akár férfi – kényeztetők igenis szerves részét képezhetik az egészséges szexuális életnek, az egészséges párkapcsolatnak is.

Azért láttuk ezt fontosnak, mert sajnos még mindig sokunkban él valamiféle ösztönös elutasítás amikor a szexuális segédeszközökről van szó. Persze mindenki tudja hogy léteznek ilyenek, mégis sokan el sem tudnák képzelni hogy nekik is legyen. Olyanok is akadnak szép számmal, akik már eljátszottak a gondolattal, hogy milyen lehet kipróbálni egy ilyen játékszert, de valahogy mégsem merték még eddig megtenni az első lépést. Ennek alapvetően több oka is lehet, mi szeretnénk ezeket a többnyire “kitalált” akadályokat ledönteni, vagy legalábbis megmászni azokat.

Ha gondolkodtál már azon hogy kipróbálnál valamilyen erotikus játékszert, de mégsem mertél még venni magadnak, vagy valamilyen ürügyet találva sikerül magad erről mindig lebeszélned, ez a cikk neked íródott!

Azt tudtad hogy Amerikában minden második embernek van otthon legalább egy vibrátora?

Szexualitás TABU

Az erotika, a szex és legfőként az önkielégítés még mindig tabu téma hazánkban. Ezek olyan dolgok, amikről a neveltetésünkből kifolyólag nem szoktunk beszélni. De attól hogy nem beszélünk róla, attól még léteznek, és a legtöbbünk csinálja is. A belénk nevelt blokkoló mechanizmusnak köszönhetően

Pedig az önkielégítésnek számos jó hatása is ismert. Növeli az önbizalmat, stresszoldó, energetizáló hatású, és javítja a szexuális életet. Javítja a szexuális életet? Na ezt meg hogyan?

Van olyan hölgy ismerősöm, akik saját bevallása szerint SOHA nem maszturbált! (???) Mikor erre rákérdeztem, az volt a válasza, hogy mindig volt barátja, így erre sosem volt szüksége. És nem is akar sose ezzel foglalkozni így a szexuális segédeszközök, vibrátorok gondolatát is mereven elutasítja. Viszont kérdem én! Honnan tudja hogy mi az ami igazán jó neki? A barátja megmutatta neki, és pedig elfogadta? Lehet hogy sosem volt igazán nagy orgazmusa?

Az önkielégítés segítségivel megismerhetjük a saját testünk. Pontosan hol vannak az erogén zónáink, melyik stimuláció okozza a legnagyobb örömet… Ha tudjuk hogy mire vágyunk, segíteni tudnunk a párunknak is, hogy a csúcsra juttasson minket. Ez pedig jótékony hatással lesz a szexuális életünkre is.

És ha már itt járunk… Mit fog szólni a Párom?

Vibrátort, dildók nem csak szinglik, és magányos emberek vásárolhatnak. Ha párkapcsolatban élsz, még nagyobb a gát, hogy bevalld magadnak, szeretnél egy ilyet, és még nehezebb lehet meglépni magát a vásárlást. “Mit fog hozzá a párom szólni?” “Lehet hogy megsértődik, mert úgy gondolja hogy nem tud kielégíteni, és ezért akarok ilyen eszközhöz nyúlni?”

A lényeg a kommunikációban van! Beszéljetek a témáról, vezesd elő vágyaidat, mond el neki mit szeretnél. Világosítsd fel, hogy nem ellene irányul, és nem a helyettesítésre szolgál. A legtöbb férfit felizgatja egy vibrátorral játszadozó nő látványa. Nézzetek ilyen típusú filmeket, hogy tudja milyen élményben lehet/lesz része élőben. És lehetőleg együtt nézegessétek a webáruházak kínálatait. Vond bele választásba, így nem fogja úgy érezni hogy ez a dolog ellene irányul. Sok férfi nagyon érzékeny a méretére (persze nem a 18cm+ ra gondolok). Ezért kifejezetten óvatosan közelíts a témához ha például egy nagyobb méretű dildó, vagy vibrátor az álmod.

Mit fognak szólni mások?

Fontos nekünk a mások véleménye. Ezért általában kínosan ügyelünk rá hogy megfeleljünk egyes társadalmi normáknak. És mivel a szexualitás, a maszturbáció és a szexuális segédeszközök a tabu témakörbe tartoznak, nem egyszerű rászánni magunkat hogy egy erotikus üzletebe, egy szexshopba bemenjünk. Félünk attól hogy meglát valami ismerős, de igazából az ismeretlenek megvető pillantásától is tartunk.

A szexuális segédeszközök használta – a tabuként kezelt téma ellenére is – ma már teljesen normális. És igazából senkinek, semmi köze nincs hozzá, és senkinek nem is kell tudnia róla, hogy te szeretnél egy ilyet. Ha úgy döntöttél hogy kipróbálnál egy vibrátort, csiklóizgatót, vagy bármely más kényeztetőt, túlléptél a saját magadban, saját magaddal szemben megfogalmazott gátlásaidon, meg tudtad beszélni a pároddal, ez az apróság már nem állhat az utadban!

Szexshop

Nem szeretnél bemenni egy szexshopba? Teljesen megértelek. De ez már nem lehet akadály! Szerencsére ezek a termékek online is megvásárolhatóak! Sőt 100% diszkréció mellet böngészhetsz akár órákon keresztül a termékek között. A kiszállításnál sem kell aggódnod, hiszen egy jelöletlen barna kartondobozt fogsz csak kapni, amiről senki sem tudja megmondani hogy mit is tartalmaz valójában. Nyugodt szívvel tudjuk ajánlani neked partnerünket, a Szerelmi Játékok Webáruházát, ahol több mint 6.000 termék között válogathatsz teljes diszkréció mellet.

Ne feledd! Ne mások (és legfőképp ne idegenek) véleményével foglalkozz. Mindenki a saját boldogságáért felelős. Ha úgy érzed hogy a boldogságodhoz egy vibrátorra, vagy csiklóizgatóra van szükséged, ne félj elhatározni magad! Akár szingliként vágysz egy ilyen kényeztetőre, akár a pároddal együtt szeretnéd használni, ne érezd magad feszélyezve!